. Торт "Ейфорія", мега шоколадний » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 9
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
30 квітня 2014 17:15
Повідомлення #81


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Ось моя ейфорія. Крем у мене шоколадний.

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
ксюня
22 січня 2015 20:13
Повідомлення #82


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 14.10.2013

ICQ:--

Бали: 617
Я теж печу цей смачний пляцок. Тільки у мене трохи інший рецепт.


Інгредієнти:

Маковий корж:
200 гр меленого маку
1/2 ст. молока
100 г масла
100 г цукру
4 яйця
50 г мигдалю (давала арахіс)
50 г волоських горіхів
50 г родзинок
ароматизатор ромовий ( додада 1 ст.л.коньяку)

Шоколадний бісквіт:
4 яйця
4 ст.л.цукру
4 ст.л. борошна
1 ч.л. розпушувача
1 ст.л. олії
2 ст.л. какао

Шоколадний крем:
170 г вершків 30%
200 г чорного шоколаду
150 г масла

Маковий корж. Мелений мак запарити кипяченим молоком. Масло добре збити з цукром. Постійно збиваючи, ввести по одному жовтки. Додати збиті в пишну масу білки. Вимішати. Акуратно ввести в тісто горіхи, мак, родзинки та коньяк. Форму застелити пергаментом для випічки, викласти тісто. Пекти при 180 гр 30-40 хв.
Шоколадний корж. Білки збити з щіпкою солі в густу піну. Жовтки розтерти з цукром. Білки змішати з жовтками. Акуратно ввести какао та розпушувач з борошном. В кінці додати олію. Я пекла 2 такі коржі. Пекти при 180 гр 20-25 хв.
Крем. Вершки з шоколадом нагріти до утворення однорідної маси. Масло збити, по ложці додавати охололу шоколадну суміш, постійно збиваючи. Перемазати кремом пляцок. Зверху посипати шоколадною посипкою.
Р.S.Розмір форми 20*20. Я пекла в круглій діаметром 26 см.
Перейти на початок сторінки
Наталюня
12 лютого 2015 08:08
Повідомлення #83


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
дівчата, допоможіть порадою. крем від цього торта підійде під мастику? чи то треба робити якийсь інший (масло + згущонка, наприклад)? бо вчора спекла коржі, а тепер думаю, що то далі з ними робити))
Перейти на початок сторінки
Наталюня
14 лютого 2015 12:47
Повідомлення #84


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Кусочок "Ейфорії":



Ну ДУЖЕ смачний торт! Рецепт забираю в свою копілочку, звичайно з дозволу автора :) Бісквіт неперевершений, дуже ніжний. До крему додала менше шоколаду (100 г), то переважав смак згущеного молока. Іншим разом як буду пекти, то дам більше, щоб був виражений шоколадний смак.
Перейти на початок сторінки
Кіра
17 лютого 2015 11:30
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
ООООГо, яка краса....слюнки течуть! ХОЧУ ТАКОГО ТОРТИКА!!!!
Перейти на початок сторінки
Наталюня
20 квітня 2015 12:55
Повідомлення #86


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Пекла вже вкотре "ейфорію", цього разу вирішила трохи яйця зекономити))) До бісквіту дала 5 жовтків і 8 білків (без змін), а до макового прошарку 8 жовтків і лише 5 білків замість 8. Добре вийшло. Так що хто буде пекти - можете сміло зменшувати кількість білків до того прошарку) Нажаль, фото не встигла зробити - гостей було багато - тортик пішов на ура! :)
Перейти на початок сторінки
idianka
21 квітня 2015 11:49
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Так, цей тортик заслуговує на овації. Бачу в нього багато прихильників smile

ксюня, ваш рецепт уже варіації на задану тему. Не буду цього разу скромною lol і скажу,що назва торту і поєднання рецептів пішло все таки від мене m05108 ( нема смайлика, що показує язик lol )

До речі, на замітку тим, кому не вдається маковий прошарок по оригінальному рецепту - спробувала скористатись порадою Ірки-Шкірки і додала 1 ст.л. мелених сухарів і 1 ч.л. розпушувача. Корж виходить добрий, без масляних підтьоків. Мак тепер мелю на кавомолці, додаю так само сухим.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Наталюня
21 квітня 2015 13:20
Повідомлення #88


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
idianka
на замітку тим, кому не вдається маковий прошарок по оригінальному рецепту - спробувала скористатись порадою Ірки-Шкірки і додала 1 ст.л. мелених сухарів і 1 ч.л. розпушувача. Корж виходить добрий, без масляних підтьоків.

idianka, дякую за пораду! На наступний раз обовязково врахую. На тому фото, що я раніше виставляла якраз ті потоки масляні добре видно (я їх трошки ножиком зрізала, але краще б їх взагалі не було).
Перейти на початок сторінки
ксюня
21 квітня 2015 13:31
Повідомлення #89


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 14.10.2013

ICQ:--

Бали: 617
idianka , я ні нащо не претендую request . Цей рецепт знайшла на польському сайті, а на дрімфуді побачила пізніше. За вашим рецептом спробую обовязково та відзвітуюсь tongue . Дуже вже хороші відгуки love .
Перейти на початок сторінки
Krasotinka
24 липня 2015 16:08
Повідомлення #90


Молода господинька
  • 34

Репутація: 27
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 21.01.2015

ICQ:--

Бали: 714
А ось моя"Медова Ейфорія."
З дозволу автора трошки переробила цей тортик і дала йому свою назву!

Медові бісквітні коржі,прошарок як в оригиналі і Крем сметанний ( заварний ) від Олесі.В маковий прошарок мак давала сухий(мелений).Цей прошарок чомусь гірчив,напевно, мак був несвіжий!Але в цілому дуже смачно з'єдналися компоненти!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2017 20:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 (28 жовтня 2017 01:19)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 74
Гостей: 57
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100