Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
уля
18 жовтня 2013 15:14
Повідомлення #71


Молода господинька
  • 34

Репутація: 55
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 65
Реєстрація: 20.12.2012

ICQ:--

Бали: 240
Прочитавши про процес випікання макового прошарку у Іванки, я згадала, перший раз я також збивала жовтки з цукром а потім додавала масло. Можливо в цьому й причина мого невдалого макового коржа. Дівчата, а може хтось порадить, що можна зробити з цим маковим коржем, чи можна його додати до крему.
Перейти на початок сторінки
Олюся
18 жовтня 2013 21:06
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Пекла перший раз, але точно не останній
Усім дуже сподобався. Ну дУУУУУУУУУУУУУУУУже смачний!!!!!!!!!!!!!
Фото з мобілки тому не дуже, вибачте

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Кіра
19 жовтня 2013 23:31
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Олюся,яка красааааааааааааааааа :winked:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
20 жовтня 2013 15:36
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дуже вдячна за смачненний рецепт, пекла лише бісквіт - і справді МЕГАШОКОЛАДНИЙ!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
21 жовтня 2013 14:03
Повідомлення #75


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
[i]
Цитата: Pito4ka
Дуже вдячна за смачненний рецепт, пекла лише бісквіт - і справді МЕГАШОКОЛАДНИЙ!!!!

[attachment=711273]
Перейти на початок сторінки
Ярка
30 грудня 2013 11:35
Повідомлення #76


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 285
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Дуже дякую за рецепт,печу вже третій раз,а все фото не вдавалось виставити
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 грудня 2013 13:34
Повідомлення #77


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Маковий прошарок буду пекти сьогодні, а з однієї порціїї бісквіту в мене вийшли два повноцінні 20-см бісквіти:



...зверху біле - то залишки муки, бо пекла в двох однакових силіконових формах і дно притрусила мукою - вони зручно поміщаються на одному рівні в духовці...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 січня 2014 15:45
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Макових прошарків спекла також два - думала, що буде 2 скромні домашні тортики,

але коли склала перший тортик, розрізавши кожний корж на дві частини,

вийшов тортик висотою 15 см, тому наступний шифоновий бісквіт розрізала на 3 частини і зробила два менші тортики

і ще один для домашнього вжитку. Прикрашала нашвидкоруч (як завжди :lol: ), бо час підтискав...

Тортик дуже смачний - більшість людей снідали сьогодні ним :smile: і питали рецепт.
Кому не вдається маково-горіховий прошарок - додайте ложку сухарів і 1ч.л. з вершком розпушувача.
Перейти на початок сторінки
chajka
5 січня 2014 11:31
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
І моє виконання :smile:

Колись давно вже пекла маково-горіхові коржі, до інших тортів, один раз не вдалось, масло стекло :request: , так і не зрозуміла від чого то залежало.
А цього разу , то щось мені вишибло, що потрібно пергамент підкладати, ОБОВ"ЯЗКОВО!!! в результаті корж складала пазлами :lol: , ну але як то все пишуть в таких випадках, на смак то не вплинуло , було смачноооо :love:
Перейти на початок сторінки
idianka
5 січня 2014 11:59
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
які гарні звіти! :winked: Молодці, дівчата! Хай вам смакує! :3fb:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2017 07:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100