Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
idianka
9 жовтня 2013 15:08
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
oksanka,
я аж пішла й перевірила, що я понаписувала в рецепті )) так, охолодити (так і написано)... корж витягую зразу як вийде час

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Roksolana
10 жовтня 2013 07:44
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Я також пекла шоколадні коржі кілька разів, все було добре :winked:
дякую за рецепт.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
oksanka
16 жовтня 2013 15:24
Повідомлення #63


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 9
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 25.10.2012

ICQ:--

Бали: 127
пекла ше раз шоколадні (все дуже точно)))вийшло супер не сіло от тільки малесенький закалець знов трошки недомішала,а ви чим перемішуєте ?міксером? бо я все міксером а білки вручну
Перейти на початок сторінки
Кіра
16 жовтня 2013 18:40
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
oksanka,
дивно чому у Вас все не перемішується. Я вручну вінчиком все мішаю..і завжди вдається без проблем!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 жовтня 2013 18:57
Повідомлення #65


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14429
мені здається, що зарано його виймаєте з духовки, може він просто недопечений?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
idianka
17 жовтня 2013 09:16
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
oksanka,
Збиваю завжди міксером спочатку білки, потім жовтки з какао і кавою, насадки після білків не мию, додаю сухі складники, перемішую міксером, білки вимішую з масою вручну лопаточкою

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 жовтня 2013 09:26
Повідомлення #67


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14429
idianka,
Я тоже так, там все вроді так і пише.. Якби нам oksanka все показала покрокове, як робить, ми б тоді помилку знайшли.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уля
18 жовтня 2013 11:18
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 55
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 65
Реєстрація: 20.12.2012

ICQ:--

Бали: 240
Пекла вчора торт "Ейфорія" і вмене не вийшла макова прослойка, я думаю що все залежить від масла, так як ще при підготовці я бачила що щось не так. Правда пекла я її вже два рази і було все добре. Підкажіть будь-ласка яке масло ви додаєте?
Перейти на початок сторінки
idianka
18 жовтня 2013 14:06
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
уля,
Кожна господинька використовуе щось інше, трохи раніше ми обговорювали це питання: я раз використовувала маргарин, інший раз масло, Soni писала, що використовувала спред...

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Іванка
18 жовтня 2013 14:20
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 710
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 97
Вставлю і я своїх 5 коп. :smile:
Цитата: oksanka
ви чим перемішуєте ?міксером? бо я все міксером а білки вручну

Білки до бесквіту збиваю у комбайні( до піків) додаю по трохи цукру,коли бачу,що білки збились додаю по одному жовтку, постійно збиваю скручую обороти на мін. і додаю решта інградієнтів. Взагалі правильно, якщо окремо збити білки,а окремо жовтки з рештою інградієнтів і у кінці вимішати легенько з збитими білками. Я собі спрактикувала бесквітне тісто вимішувати в комбайні :m0554: мені так зручніше:) Тісто на слойку теж січу ножами у комбайні,а от білки на безе краще збивати міксером.
На рахунок макового коржа Ейфорії я пекла трохи по іншій технології складники не міняла. Білки збила , жовтки збила з цукром, у збиті жовтки дала маргарин,мак,горіхи вимішала до однорідності у кінці легко вимішала з білками. А забула, що я ще додала до тіста 1 ст. л. сухарів :t1011: бо начиталась відгуків,що може потекти. Було смачно :winked:
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




6 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 6)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2017 07:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100