Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
Volo-shka
16 квітня 2013 16:07
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Діаночко, дякую за рецепт :a0a:
"Ейфорія" в моєму виконанні

Перейти на початок сторінки
idianka
7 травня 2013 13:50
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пекла на свята я свою "Ейфорію" :tongue: Що хочу сказати на рахунок масла, що підтікає. Цього разу в мене, як і вперше, все вийшло ОК. А якось пекла була і теж була проблема того підтікшого масла. Проаналізувала, що коли добре було, то збивала масляну суміш в комбайні, а тоді коли не вийшло, то міксером. Не знаю чого так :smile:


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
21 травня 2013 21:17
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Діаночко,а це моя "Ейфорія",дякую.
Правда,з бісквітом нафальшивила,забула олію додати.А маковий дуже високий виріс.

Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
21 травня 2013 23:38
Повідомлення #44


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
І я нарешні відважилась спекти цей торт-пекла його на бритванці 23*35 см і все брала в 1,5 порції пляцок вийшов дуже великий і високий а який сммммаааааааачччннний просто знахідка для тих хто любить мак та горіхи( я давала мигдаль,а мак половину сухий цілий-а половину трошки перемолола на кавомолці) корж вийшов високий пухкий таі не забитий. А бісквіт то тоже смакота!!!!! :love:
Перейти на початок сторінки
oksana_k
26 червня 2013 11:13
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
І я спекла на свята цей смачнющий торт. Він стане улюбленим у нашій сімї. А бісквіт -- оце бомба, як і весь торт. Пекла все строго по рецепту. Оце все, що залишилось вчора з більше ніж 3 кг торта. Але для фотозвіту ставлю.
Перейти на початок сторінки
Mironka
30 липня 2013 23:45
Повідомлення #46


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Тортик смачний і дуже сподобався. Пекла синочкові на рочок, гостям дуже смакував. У мене трішечки змінений на вигляд, бо робила бісквіту 1,5 порції і розрізала двічі. Крему мені не вистачило, то додала ще пудинговий
Ось такий у мене
Торт "Ейфорія"

Дякую, Діанко, за такий чудовий тортик!

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Татуся
1 вересня 2013 21:33
Повідомлення #47


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Торт дуже смачний, але в мене чомусь коржі світліші, ніж у всіх. Робила все за рецептом. Дуже сподобався моїм домашнім крем. Дякую за рецепт, Діанко!
Перейти на початок сторінки
Татуся
1 вересня 2013 21:34
Повідомлення #48


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

Діанко, дуже дякую за рецепт. Але в мене чомусь коржі світліші, ніж у всіх. Наче все робила так, як треба. Крем дуже-дуже смачний - "Прощавай, талія!" Горіхів не було, але все одно вийшло СМАЧНО.
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
1 вересня 2013 21:52
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Цитата: Татуся
але в мене чомусь коржі світліші, ніж у всіх

Може річ у какао.Я давно завжди користувалася укаїнським виробником какао,поки не побачила що скільки не кидай у тісто все одно не має бажаного результату,і чим далі тим все гірша якість.Тепер користуюсь тільки Чеським,ну дуже задоволена.Коли печу шоколадні коржі то можу кинути половину какао і результат буде хороший.
Перейти на початок сторінки
idianka
2 вересня 2013 10:15
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Теж думаю, що то від какао залежить. Зараз користуюсь фірми Добрик, то досить хороше какао, дійсно темне
Торт "Ейфорія"

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




10 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 10)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2017 07:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100