Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт "Ейфорія", мега шоколадний
Volo-shka
16 квітня 2013 16:07
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Діаночко, дякую за рецепт :a0a:
"Ейфорія" в моєму виконанні

Перейти на початок сторінки
idianka
7 травня 2013 13:50
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пекла на свята я свою "Ейфорію" :tongue: Що хочу сказати на рахунок масла, що підтікає. Цього разу в мене, як і вперше, все вийшло ОК. А якось пекла була і теж була проблема того підтікшого масла. Проаналізувала, що коли добре було, то збивала масляну суміш в комбайні, а тоді коли не вийшло, то міксером. Не знаю чого так :smile:


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
21 травня 2013 21:17
Повідомлення #43


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Діаночко,а це моя "Ейфорія",дякую.
Правда,з бісквітом нафальшивила,забула олію додати.А маковий дуже високий виріс.

Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
21 травня 2013 23:38
Повідомлення #44


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
І я нарешні відважилась спекти цей торт-пекла його на бритванці 23*35 см і все брала в 1,5 порції пляцок вийшов дуже великий і високий а який сммммаааааааачччннний просто знахідка для тих хто любить мак та горіхи( я давала мигдаль,а мак половину сухий цілий-а половину трошки перемолола на кавомолці) корж вийшов високий пухкий таі не забитий. А бісквіт то тоже смакота!!!!! :love:
Перейти на початок сторінки
oksana_k
26 червня 2013 11:13
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
І я спекла на свята цей смачнющий торт. Він стане улюбленим у нашій сімї. А бісквіт -- оце бомба, як і весь торт. Пекла все строго по рецепту. Оце все, що залишилось вчора з більше ніж 3 кг торта. Але для фотозвіту ставлю.
Перейти на початок сторінки
Mironka
30 липня 2013 23:45
Повідомлення #46


Молода господинька
  • 34

Репутація: 392
Група: Кондитер
Повідомлень: 271
Реєстрація: 4.02.2011

ICQ:--

Бали: 1136
Тортик смачний і дуже сподобався. Пекла синочкові на рочок, гостям дуже смакував. У мене трішечки змінений на вигляд, бо робила бісквіту 1,5 порції і розрізала двічі. Крему мені не вистачило, то додала ще пудинговий
Ось такий у мене
Торт "Ейфорія"

Дякую, Діанко, за такий чудовий тортик!

--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Перейти на початок сторінки
Татуся
1 вересня 2013 21:33
Повідомлення #47


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Торт дуже смачний, але в мене чомусь коржі світліші, ніж у всіх. Робила все за рецептом. Дуже сподобався моїм домашнім крем. Дякую за рецепт, Діанко!
Перейти на початок сторінки
Татуся
1 вересня 2013 21:34
Повідомлення #48


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

Діанко, дуже дякую за рецепт. Але в мене чомусь коржі світліші, ніж у всіх. Наче все робила так, як треба. Крем дуже-дуже смачний - "Прощавай, талія!" Горіхів не було, але все одно вийшло СМАЧНО.
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
1 вересня 2013 21:52
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Цитата: Татуся
але в мене чомусь коржі світліші, ніж у всіх

Може річ у какао.Я давно завжди користувалася укаїнським виробником какао,поки не побачила що скільки не кидай у тісто все одно не має бажаного результату,і чим далі тим все гірша якість.Тепер користуюсь тільки Чеським,ну дуже задоволена.Коли печу шоколадні коржі то можу кинути половину какао і результат буде хороший.
Перейти на початок сторінки
idianka
2 вересня 2013 10:15
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Теж думаю, що то від какао залежить. Зараз користуюсь фірми Добрик, то досить хороше какао, дійсно темне
Торт "Ейфорія"

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 червня 2018 16:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2018 06:34)
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka (8 березня 2018 10:56)
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ (3 березня 2018 02:50)
Гумор та сатира українською
  Пише ОЛЕСЯ (2 березня 2018 04:24)
Дієта для гімнасток та балерин
  Пише ОЛЕСЯ (1 березня 2018 02:40)
Дієта Дюкана
  Пише ОЛЕСЯ (21 лютого 2018 17:41)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 18
Користувачі: dapedTer
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100