Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Відповісти
 Баварський крем з білого шоколаду, супер смачний крем-суфле
Anna_maria
29 листопада 2012 14:08
Повідомлення #21


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Цитата: Anna_maria
замість вершків використати домашню сметану


використовувала))) Все вийшло. Брала сепараторну сметану і розодила трохи молоком, збила до "піків".
Перейти на початок сторінки
galalviv
29 листопада 2012 16:41
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Татка,хватить ! Вибачай,але тільки но побачила твоє питання.
Цитата: Люба П
А які коржі, на Вашу думку, найкраще підходять до цього крему?

Коржі пухкенькі,до пісочних не підійде.
Цитата: Люба П
В мене вийшло: окремо коржі і крем, тобто крем до коржів не прилип

Якщо це був бісквіт,то значить у вас зверху була така корочка поморщена,а з нею вам любий крем не буде триматися торта.В мене завжди тримається гарно,робила вже багато разів.

Anna_maria,
Добре що вийшло,на смак сподіваюся теж сподобалося ?
Перейти на початок сторінки
galalviv
5 грудня 2012 13:48
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Люба П
В мене вийшло: окремо коржі і крем, тобто крем до коржів не прилип


Цитата: galalviv
Якщо це був бісквіт,то значить у вас зверху була така корочка поморщена,а з нею вам любий крем не буде триматися торта.В мене завжди тримається гарно,робила вже багато разів.

Ось про що я говорила

Я таке обрізаю,якщо воно не відійшло з пергаментним папером.І зверху теж ту шкірочку варто зняти,бо вам торт з любим кремом не буде триматися купки.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
5 грудня 2012 15:07
Повідомлення #24


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6326
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14567
я теж то все обрізаю))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Яілатан
5 грудня 2012 15:21
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Цитата: Натонька
я теж то все обрізаю))

А я з'їдаю :lol:
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 серпня 2019 22:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100