Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 В гостях у Оксани - 2
oksana d
11 лютого 2013 20:21
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Заяць.


Нам потрібно: 1 кг мяса (свинина+яловичина), 2 цибулини, 3 маленьких булочки, 2-3 яйця, 0,5 ч.л. чорного перцю, сіль.

Булочки замочити в молоці і добре відтиснути. Мясо, цибулю, булочки - 2 рази пропустити через мясорубку. Яйця окремо збити і додати до мяса. Посолити, поперчити і добре це все вимісити - десь біля 10 хвилин. Має вийти пухка маса. Форму змастити маслом, викласти фарш, який в нас вийшов, змастити легенько верх і боки маслом і запікати при 200 С - 40хвилин.



Рецепт від мами.
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 лютого 2013 20:48
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Запечена скумбрія


Сьогодні запікала скумбрію з помідорами і яблуками. Скумбрію добре почистити, помити, посолити і поперчити. 1 цибулю нарізати кільцями, яблука і помідори - дольками. На папір викласти цибулю, зверху рибу і нафарширувати її помідорами і яблуками. Якщо дольки залишаються, то покласти їх під рибу.



Запікати при 200С - 30 хвилин.


Повідомлення відредагував oksana d - 18 лютого 2013 22:31
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 лютого 2013 20:54
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Часниковий суп з брюсельською капустою.


Нам потрібно: 2 л бульйону, 200 г брюсельської капусти, 500 г картоплі, 150 г болгарського перцю, 100 г моркви, 100 г цибулі, 7 зубчиків часнику, зелень, сіль, перець.

Капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою і покласти з картоплею в киплячий бульйон. Слідом додати брюсельську капусту , посолити і варити 15 хв. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на терці і обсмажити на олії біля 10хв. Кріп дрібно посікти. В каструлю додати зажарку і поварити 5 хв. Потім витиснути часник. Додати кріп.



Рецепт із сайту "Смачно". Хоча я не дуже люблю брюсельську капусту, але суп мені дуже сподобався.

Повідомлення відредагував oksana d - 12 лютого 2013 21:18
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
12 лютого 2013 21:06
Повідомлення #234


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1015
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3025
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 2364
Оксаночка, так в тебе все тут смачненько!! Господинька :love:

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 21:52
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 лютого 2013 11:35
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Ксенічка, щиро вдячна за доброту та море позитиву!

Перейти на початок сторінки
oksana d
13 лютого 2013 19:58
Повідомлення #236


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Сосиски в тісті.


Тісто: 500 г борошна, 250 мл теплої води, 7 г сухих дріжджів, 3 ст.л. олії, 2 ч.л. цукру, 2 ч.л. солі.

Замісити тісто, викласти в миску, змазати зверху олією, накрити і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Випікати 30 хв при 200С.



Рецепт із блогу " Кулинарные зарисовки "

Повідомлення відредагував oksana d - 13 лютого 2013 19:59
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 лютого 2013 12:30
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Курячі крильця у рожевому соусі.


Нам потрібно: 1 кг курячих крилець,0,5 склянки кетчупу, 0,5 склянки майонезу, сіль, перець.

Приготувати соус: змішати майонез і кетчуп. Крильця вимити, посолити і поперчити.Залити соусом, добре перемішати і залишити на 30 хвилин. Викласти їх потім на бритванку, запікати при 180С - 40 хвилин.



Рецепт з сайту www. say7.info
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 лютого 2013 22:18
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Пиріг з персиками.


Нам потрібно: 500 г свіжих або консервованих абрикосів або персиків, 150 г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру, 150 г масла, 5 яєць, 2 ч.л. розпушувача, 200 г борошна.

Масло розтерти із цукром і ванільним цукром. Відділити жовтки від білків. Жовтки додати до масла із цукром. Додати розпушувач і борошно, замісити не густе тісто. Білки збити. Додати білки в тісто і акуратно перемішати. Форму (24см) змазати маслом, викласти половину тіста. На тісто викласти персики, зверху - викласти другу частину тіста, розрівняти. Випікати при 180С - 45-50 хв.





Рецепт із сайту www.say7.info.

Повідомлення відредагував oksana d - 18 лютого 2013 22:23
Перейти на початок сторінки
gutka
18 лютого 2013 22:53
Повідомлення #239


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1405
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7217
Цитата: oksana d
Заяць.

дуже гарна страва, часто готую на свято
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 лютого 2013 22:21
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1715
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2055
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6158
Налисники з грибами.


Тісто: 500 мл молока, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. солі, 0,5 ч.л. соди, 2 яйця, 200 г борошна, 2 ст.л. олії.
Посмажити налисники.
Начинка: 300 г печериць, 1 цибулина, 2 ст.л. вершкового масла, 100 г тведого сиру, сіль, перець.
Печериці потушити разом із цибулею на вершковому маслі, посолити, поперчити і в кінці додати твердий натертий на терці сир. Начинку охолодити і можна начиняти налисники. Смачного!




Повідомлення відредагував oksana d - 22 лютого 2013 22:22
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2014 00:59



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Сьогодні в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Сьогодні в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:48:53

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:12:44

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в22:51:19

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в22:18:45

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:48:35

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
Вчора в20:47:46

Рімма,
я от сьогоднi пекла а що робити? не сидiти ж цiлу нiч!
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: Ariel
Роботи: Google Bot, spider Bot, crawl Bot, Mail Ru, robot Bot, MSN Bot, Yandex Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Ariel, Oksana_sx, yanis, mila.suhowetska, Марія Митник, ro160782lmv, Natalyadiva, Iryna_Lviv, Milankajaw, Svetatof, Ельвіра, danyk, Valentyna, HeereMaLNaire, lana1580, Karolina, JenoJeoxlax, ola2007, боженка, nata290368

Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Марія Митник (Учора, 20:05)
Великдень
  Пише Натонька (Учора, 19:50)
Гумор
  Пише lana (Учора, 16:57)
Марчик - син uliana_y
  Пише Darka (Учора, 06:20)
Мої смаколики
  Пише Darka (Учора, 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (18 квітня 2014 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (18 квітня 2014 10:29)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише lana (17 квітня 2014 20:39)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Darka (17 квітня 2014 20:13)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише oksana d (17 квітня 2014 20:03)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100