Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 В гостях у Оксани - 2
oksana d
11 лютого 2013 20:21
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Заяць.


Нам потрібно: 1 кг мяса (свинина+яловичина), 2 цибулини, 3 маленьких булочки, 2-3 яйця, 0,5 ч.л. чорного перцю, сіль.

Булочки замочити в молоці і добре відтиснути. Мясо, цибулю, булочки - 2 рази пропустити через мясорубку. Яйця окремо збити і додати до мяса. Посолити, поперчити і добре це все вимісити - десь біля 10 хвилин. Має вийти пухка маса. Форму змастити маслом, викласти фарш, який в нас вийшов, змастити легенько верх і боки маслом і запікати при 200 С - 40хвилин.



Рецепт від мами.
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 лютого 2013 20:48
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Запечена скумбрія


Сьогодні запікала скумбрію з помідорами і яблуками. Скумбрію добре почистити, помити, посолити і поперчити. 1 цибулю нарізати кільцями, яблука і помідори - дольками. На папір викласти цибулю, зверху рибу і нафарширувати її помідорами і яблуками. Якщо дольки залишаються, то покласти їх під рибу.



Запікати при 200С - 30 хвилин.


Повідомлення відредагував oksana d - 18 лютого 2013 22:31
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 лютого 2013 20:54
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Часниковий суп з брюсельською капустою.


Нам потрібно: 2 л бульйону, 200 г брюсельської капусти, 500 г картоплі, 150 г болгарського перцю, 100 г моркви, 100 г цибулі, 7 зубчиків часнику, зелень, сіль, перець.

Капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв і відкинути на друшляк. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою і покласти з картоплею в киплячий бульйон. Слідом додати брюсельську капусту , посолити і варити 15 хв. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на терці і обсмажити на олії біля 10хв. Кріп дрібно посікти. В каструлю додати зажарку і поварити 5 хв. Потім витиснути часник. Додати кріп.



Рецепт із сайту "Смачно". Хоча я не дуже люблю брюсельську капусту, але суп мені дуже сподобався.

Повідомлення відредагував oksana d - 12 лютого 2013 21:18
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
12 лютого 2013 21:06
Повідомлення #234


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1018
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3025
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 2370
Оксаночка, так в тебе все тут смачненько!! Господинька :love:

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 21:52
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 лютого 2013 11:35
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Ксенічка, щиро вдячна за доброту та море позитиву!

Перейти на початок сторінки
oksana d
13 лютого 2013 19:58
Повідомлення #236


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Сосиски в тісті.


Тісто: 500 г борошна, 250 мл теплої води, 7 г сухих дріжджів, 3 ст.л. олії, 2 ч.л. цукру, 2 ч.л. солі.

Замісити тісто, викласти в миску, змазати зверху олією, накрити і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Випікати 30 хв при 200С.



Рецепт із блогу " Кулинарные зарисовки "

Повідомлення відредагував oksana d - 13 лютого 2013 19:59
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 лютого 2013 12:30
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Курячі крильця у рожевому соусі.


Нам потрібно: 1 кг курячих крилець,0,5 склянки кетчупу, 0,5 склянки майонезу, сіль, перець.

Приготувати соус: змішати майонез і кетчуп. Крильця вимити, посолити і поперчити.Залити соусом, добре перемішати і залишити на 30 хвилин. Викласти їх потім на бритванку, запікати при 180С - 40 хвилин.



Рецепт з сайту www. say7.info
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 лютого 2013 22:18
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Пиріг з персиками.


Нам потрібно: 500 г свіжих або консервованих абрикосів або персиків, 150 г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру, 150 г масла, 5 яєць, 2 ч.л. розпушувача, 200 г борошна.

Масло розтерти із цукром і ванільним цукром. Відділити жовтки від білків. Жовтки додати до масла із цукром. Додати розпушувач і борошно, замісити не густе тісто. Білки збити. Додати білки в тісто і акуратно перемішати. Форму (24см) змазати маслом, викласти половину тіста. На тісто викласти персики, зверху - викласти другу частину тіста, розрівняти. Випікати при 180С - 45-50 хв.





Рецепт із сайту www.say7.info.

Повідомлення відредагував oksana d - 18 лютого 2013 22:23
Перейти на початок сторінки
gutka
18 лютого 2013 22:53
Повідомлення #239


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7219
Цитата: oksana d
Заяць.

дуже гарна страва, часто готую на свято
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 лютого 2013 22:21
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1722
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2061
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6180
Налисники з грибами.


Тісто: 500 мл молока, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. солі, 0,5 ч.л. соди, 2 яйця, 200 г борошна, 2 ст.л. олії.
Посмажити налисники.
Начинка: 300 г печериць, 1 цибулина, 2 ст.л. вершкового масла, 100 г тведого сиру, сіль, перець.
Печериці потушити разом із цибулею на вершковому маслі, посолити, поперчити і в кінці додати твердий натертий на терці сир. Начинку охолодити і можна начиняти налисники. Смачного!




Повідомлення відредагував oksana d - 22 лютого 2013 22:22
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2014 06:06



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в22:21:23

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:44:29

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:23:24

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:01:42

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в11:55:45

Дівчата, виставляйте фотозвіти, що на свята наготували
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
20 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
19 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
19 квітня 2014

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: Goonketa
Роботи: Yandex Bot, MSN Bot, Google AdSense, Google Bot, crawl Bot, spider Bot, The Python Robot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Goonketa, Ludany, Bal2dnetmb, Mishelllarm, Ydfer3jvbk, кицюня, медузка, KotlyarevskaM, StephenRep, Lyubov_68, tanvak, аліна, Машуня, muzarom, зірка, Ludka, галявороняк, mila.suhowetska, Дзвінка, RichmondEr

Нове на форумі
 
Вітання для maija23
  Пише angelina (Учора, 23:57)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:28)
Наші улюбленці
  Пише LiLu (Учора, 19:06)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Тереза (Учора, 16:52)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Вітання для Олежика - сина musya
  Пише Тереза (Учора, 16:51)
Грядочка
  Пише svetik1 (Учора, 09:12)
Шукаю перепис
  Пише Золотарьова (22 квітня 2014 22:21)
Рецепти паски
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 21:00)
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ (22 квітня 2014 18:49)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100