Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Сирники та інша випічка з сиром, все, шо з сиром напекли)))
Roksolana
27 квітня 2012 22:31
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Cирнички смачненькі.


Рецепт:
домашній сухий сир - 800 г
борошно 4 ст.ложки
3 яйця
цукор 4 ст.ложки
дрібка солі
кокосова стружка
вишні в власному соку
Яйце збити з цукром додати до сиру, перемішати, додати сіль, борошно.
з сирнкової маси формувати паляничку, в середину покласти вишні, скатуляти кульку, обкачати в кокосовій стружці і викладати на бляшку з папером для випічки

Випікати приблизно 25-30 хв. при темп. 180-190.
За основу рецепту я взяла рецепт сирників з дрімфуду, вибачте непамятаю в кого, бо то вже давно було.

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
irusia
12 травня 2012 19:56
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 6
Реєстрація: 23.03.2012

ICQ:--

Бали: 98
Нещодавно випробувала рецепт "Торфянтка". Велике-велике спасибі за рецепт :a0a: Дуже смачний вийшов пляцок. Сирну масу робила з 1 кг сиру і 6 яєць. Але тісто не вишло сухим, мабуть через мяке масло. Але я його потерла і все вийшло добре :winked:
Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
15 травня 2012 10:05
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
спекла на ці вихідні пекла сирник з кокосом від Лорі. хочу сказати Галя дуже дякую за смачний рецепт. .
Перейти на початок сторінки
Лорі
15 травня 2012 11:05
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: Oksana_sx
спекла на ці вихідні пекла сирник з кокосом від Лорі. хочу сказати Галя дуже дякую за смачний рецепт.

На здоров*ячко, рада що сподобався :belay:
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
2 липня 2012 16:57
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Готувала Cирнички смачненькі..Дійсно смачненькі і швидко готуються.
Роксоланко,дякую за рецепт.В мене з полуницею.

Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
14 липня 2012 10:02
Повідомлення #106


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Сирники під банановим соусом





продукти:
200 г сиру
2 банана (1 банан в тісто, 1 для соусу і подачі)
1 яйце
2 ст.л. борошна
2 ст.л. манної крупи
2 ст.л. кефіру
1 ½ ст.л. цукру
½ жмені сухофруктів (чорнослив, родзинки)
олія (для смаження сирників)
ванілін, сіль - по щіпці

Приготування:

1. До яйця додати цукор, сіль. Збити.

2. Додати сир, ванілін. Перемішати.

3. Сухофрукти дрібно порізати, додати в сирну масу.

4. Сирну масу перемішати, додати борошно, знову перемішати.

5. Банан перетерти ,можна в комбайні, додати в тісто. Перемішати.

6. Тісто для сирників накрити харчовою плівкою і поставити на 10 хв у холодильник. Потім дістати, сформувати сирники, панірувати в манці і обсмажити з додаванням олії до золотистого кольору.

7. Викласти сирники на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. Тим часом приготуємо соус до сирників. Змішати в блендері ½ банана, 2 ст. ложки кефіру, дрібку цукрового піску.

8. Частину банана нарізати, викласти на тарілку сирники, полити банановим соусом, додати за бажанням чорнослив і подавати сирники ще гарячими.

Я кефір замінила сметаною з йогуртом. Смачного!
Рецепт з " Cook Top - лучшие рецепты "

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
маша
2 серпня 2012 13:48
Повідомлення #107


Одна така...
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1
Реєстрація: 19.06.2015

ICQ:--

Бали: 75
Сир для сирника заварного потрібно перемелювати на м'ясорубці?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 серпня 2012 13:24
Повідомлення #108


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
маша, обов'язково треба перемелювати.
А якщо купляти сир на замороження, то краще спочатку перемолоти, а потім заморожувати - тоді буде м'який, а не крупинками.
Перейти на початок сторінки
chajka
27 вересня 2012 19:51
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
Квадратні сирники з яблуком
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
20 жовтня 2012 21:57
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Смакували Квадратними сирниками з яблуком,Дякую Іринко,за чудову ідею,дуже смачно.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 квітня 2024 21:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100