Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти пляцків (без фото)
sunnygirl
19 травня 2009 21:28
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пляцок Польський

Тісто:

3 яйця, 1 ст.цукру, 4 ст.л. гарячої води, 8-10 ст.л борошна,1 ч.л амонія,2 ст.л. олії. Викласти в форму пекти до готовності.

Крем:

Згущене молоко збити з маслом.Перемастити коржі.

Прикрасити за бажанням.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:00
Повідомлення #22


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Пляцок "Пражський"


Тісто:

1 ст. цукру
200 г сметани
2 яйця
0,5 ч. л. соди, гашеной оцтом
3 ст. л. какао
1,5 ст. муки
0,5 банки зущеного молока

Зробити тісто. Поділити на три частини. Випекти три коржі.

Крем:

200 г вершкового масла
0,5 ст. цукрової пудри
2 ст. л. какао

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:07
Повідомлення #23


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Пляцок "Капучіно"


Тісто:

200 г маргарину
150 г цукру
2 яйця
3 ст. л. сметани
3 ст. л. какао
0,5 п. розпушувача

Печемо 2 коржі. Тісто, як не дуже густа сметана.

Тісто на рулети:

3 яйця
3 ст. л. цукру
3 ст. л. муки
(на один рулет)
Треба такі два.

Крем для рулетів:

200 г вершкового масла
100-150 г цукрової пудри
2 пачки горіхового капучіно розвести в двох ст. л. кип'яченої води
Все разом збити, помазати рулети і скрутити.

Крем номер 2:

2 упаковки морозива (сухий порошок)
збивати з 1 стаканом кип'яченого холодного молока і ввести пачку желе червоного кольору (вишневого або малинового) разведеного в 100 г води.

Збірка:

Корж злегка змастити кремом з желе, покласти зверху рулети, знову змастити, щоб крем потрапив між рулетами і зверху на них і в кінці вже покласти другий корж.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:12
Повідомлення #24


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Пляцок "Світлана"


Тісто:

2,5 ст. сметани
2,5 ст. цукру
5 яєць
2,5 ст. муки
1,5 ст. крохмалю
1,5 ч. л. соди, гашеной оцтом

Розділити тісто на 3 частини.
До першої частини додати мак (сухий)
До другої частини - горіхи
До третьої частини - какао

Крем:

1 ст. сметани
2 жовтки
2 ст. л. муки

Добре перемішати і поставити на маленький вогонь. Постійно помішувати, як закипить, зняти з вогню. Помішувати в процесі охолодження.

Збити 300 г вершкового масла і 200 г пудри. З'єднати із сметанною сумішшю. Перемазати коржі.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:14
Повідомлення #25


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Пляцок "День і ніч"


Тісто:

1 ст. темного варення
1 ч. л. соди додати у варенні
додати 2 яйця, весь час помішувати
1 ст. кефіру
1 ст. цукру
2,5 ст. муки
150 г растопленого маргарину (або 2 ст. олії)
ваніль

Другий корж такий же, лише варення світле.

Крем:

сметанний

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:16
Повідомлення #26


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Медівник


Тісто:

0,5 л цукру
6 яєць
3 ч. л. соди розвести з трьома ст. л. оцту.
У 200 г гарячого молока розвести 20 г амоняка.
4 ст. л. сметани
8 ст. муки.

Замісити тісто і залишити на ніч в холодильнику. Вранці випекти.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:23
Повідомлення #27


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Пляцок "Тропік"


Тісто:

250 г маргарину
2,5 ст. муки
1 ч. л. розпушувача
6 жовтків збити з 1,5 ст. цукру
білки збити окремо
5 ст. л. сметани
1 ч. л. амоняка
1 ч. л. олії
Все разом вимісити і поділити на 4 частини, в кожну додати кокосову стружку різних кольорів.

Крем:

1 б. згущеного молока не вареного
300 г масла

Збити згущене молоко і масло. Перемастити коржі.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:27
Повідомлення #28


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Пляцок "Графські руїни"


Тісто:

50 г маргарину
1 ст. цукру
3 жовтки
Розтерти все разом і додати:
1 ст. холодного молока
250 г муки
2 ч. л. розпушувача
2 ст. л. какао
0,5 ч. л. амоняка, розвести в молоці

Все замісити і випекти один корж. Потім взяти 3 білки і 1 ст. цукру збити і викладати на деко чайною ложкою. Випекти кульки.

Крем:

Заварний

Корж - крем - кульки - шоколадна глазур.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 травня 2009 09:30
Повідомлення #29


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Пляцок з яблуками


1 літрова банка муки
400 г маргарину
1 яйце і 2 жовтки
1 ст. сметани
2 ч. л. розпушувача

Замісити тісто, розділити на 4 частини і поставити на 24 години в холодильник. Випекти 4 коржі.

Крем:

1 ст. молока
1 ст. цукру
Кип'ятити 15 хвилин.
5 жовтків і 5 ст. л. цукру розтерти і додати до молока. На маленькому вогні помішувати до загустіння. Охолодити.
Розтерти 500 г вершкового масла і додати його до захололої маси.

1 кг ябок порізати шматочками і варити в сиропі.

Сироп:

0,5 кг цукру
0,5 л води
Довести до кипіння і кинути туди яблука. Кип'ятити 3-5 хвилин.

Висипати яблука на сито, щоб стік сироп.

Коржі мастити кремом, а по крему викладати яблука.

Залити пляцок шоколадною глазур'ю.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іванка
22 травня 2009 15:55
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Слойоний пляцок з маком


ТІСТО 250гр маргарини,2 ст муки -посікти ножем
1 яйце+4 ст л сметани, замісити і поставити на 3-4 год у холодильник
Пекти 4 коржі дуже тоненькі

Середній корж МАКОВИЙ
4 яйця ( білки збити окремо)з 1 ст цукру
4 ст л муки
1 ч л пор до печива
1 ст мел маку

КРЕМ 2 ст вар молока
1 ст цукру
2 ст л крохмалю
заварити і остудити
+300 гр масла

Перекладаємо
Два коржі перемащуємо кремом всередину ставимо маковий корж потім два другі коржі перемащуємо кремом
Зверху мастимо кремом і посипаємо тертим шоколадом
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 12:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100