Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Бринза, домашнього приготування
Канарейка
21 червня 2012 15:02
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Сир "Бринза"
оскільки бринзу роблять з овечого молока, то я швидше доповню свою назву "урбанізована бринза ", тому що робила її з коров'ячого молока. :lol:
,



Для приготування нам потрібно:

3 л молока,
3 ст.л. солі,
пепсин або ренін на кінчику ножа.


Молоко нагріти до температури 45-50 *С. Додати 3 ст.л солі і добре розмішати. Підігріти 1\3 склянки води до 40 *С і розмішати в ньому пепсин, взятий на кінчику ножа.
Додати розчинений пепсин у підігріте молоко і залишити на 15-20 хвилин. Утвориться згусток і відійде сироватка.
Розрізати згусток навхрест (кілька разів, тобто ніби на маленькі кубики) і залишити ще на 15 хвилин у теплому місці:
Викласти згустки на марлю і поставити під прес на декілька годин. Бринза готова.
Я бринзу посипала травами (базиліком і розмарином) та паприкою. Вийшло смачно, навіть діти їли, в яких сир, ой як трудно запхати :am:
Рецепт з кукорами.
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
2 листопада 2012 17:02
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Я дуже люблю бринзу, особливо з кавуном. Спробувала одного разу у знайомої, так тепер кавун без бринзи мені не так смакує))) Тепер нарешті зможу наїсть бринзи досхочу)))
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
11 червня 2014 22:06
Повідомлення #12


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Дівчата наперед перепрошую за запитання. Як ви вимірюєте до якої температури гріти? Напевно спеціальним градусником???
Перейти на початок сторінки
Канарейка
11 червня 2014 23:14
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Світлана Палюха
Напевно спеціальним градусником???

так, маю термометр спеціальний для йогурту, ним і вимірюю. Але думаю що в аптеці можна і звичайний термометр купити, такий що малим дітям купляють для купання.
Перейти на початок сторінки
 
« · Сир · »
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 вересня 2019 13:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100