Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
21 травня 2012 15:19
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат з крекером




Тут


Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:49
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 травня 2012 16:02
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Майя Шутенко
julechka
Тереза

Дуже Вам вдячна! Буду старатися пропонувати Вам щось нове, цікаве і смачненьке!

Повідомлення відредагував oksana d - 21 травня 2012 16:04
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 травня 2012 16:23
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пляцок польський з маком і яблуками
Тут
Пляцок "Бардзо добрий"
Тут
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 травня 2012 18:42
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Зелений борщ


3 картоплини,1 морквина, 1 цибулина, 2 л бульйону, 400 г щавелю,
1 корінь петрушки,2 ст.л. вершкового масла, сіль, перець, зелень, цукор до смаку.
Овочі почистити, помити, листя перебрати і ретельно промити. Цибулю порізати кубиками, моркву і корінь петрушки натерти на грубій тертці або порізати соломкою. Обсмажити овочі на вершковому маслі. Картоплю опустити в киплячий бульйон і варити 15 хв, додати обсмажені овочі і варити до готовності. Щавель дрібно порізати і додати в бульйон, варити 2хв, посолити, поперчити, додати цукор. Подавати з круто звареним яйцем, сметаною і зеленню.

Повідомлення відредагував oksana d - 11 червня 2012 14:33
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 травня 2012 22:51
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Щавель консервований


Щавель перебрати, вимити й нарізати. Щільно укласти в стерильні банки, не доходячи до краю на 3 см. Залити окропом і закатати. Зелений борщ, приготований взимку з такого щавлю, на смак виходить як зі свіжого шавлю.

Повідомлення відредагував oksana d - 11 червня 2012 14:34
Перейти на початок сторінки
alina
22 травня 2012 14:44
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
oksana d, вітаю з відкриттям власної темки. Бажаю тобі смачних страв та нових рецептів.[b][/b]
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 травня 2012 15:55
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
alina
Дякую! Дуже приємно, що заходиш в гості!
Перейти на початок сторінки
lana
22 травня 2012 16:25
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: oksana d
Щавель консервований

Дякую, бо до цього мала рецепти з великою кількістю солі- не подобалися! А цей зроблю залюбки!!!!!
Перейти на початок сторінки
Тереза
22 травня 2012 18:46
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: oksana d
Щавель консервований

дякую за гарний рецепт,в моїх це самий любимий борщ,в мене теж був рецепт з сіллю,то виходив якийсь не такий,і дякую за чудові,цікаві рецепти,сподобались і пляцки,на ваших сторінках дуже смачно і по домашньому затишно!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 травня 2012 19:21
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
lana
Тереза

Дякую, що заходите до мене в гості і залишаєте свої коментарі. Це надзвичайно приємно!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 22:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100