Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Невипробувані рецепти консервації (без фото)
Натонька
прагну досконалості...
10 вересня 2009 12:59
Повідомлення #11


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Дуже цікаво! Терти їх зі шкіркою? А як вони на смак, нагадують свіжі чи консервовані?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Olenka
10 вересня 2009 23:08
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Терти старі із шкіркою, тому що в них більше соку.А на смак???? навіть не знаю як передати)))свіжоконсервовані ))) і дуже часником пахнуть. В минулому році трохи були не смачні,бо огірочки були вже завеликі.І саме головне,розсіл має покрити всі огірки
Перейти на початок сторінки
Olenka
11 вересня 2009 09:18
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
В моєму рецепті 100 г солі, а я в цьому році замінила на 2 ст.ложки з верхом (це приблизно 2/3 стограмового стаканчика) для тих хто не любить дуже солоне.
Перейти на початок сторінки
вишенька
23 жовтня 2009 14:58
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 10
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 58
Реєстрація: 8.09.2009

ICQ:--

Бали: 18
Дівчатка, хочу поділитись, як можна закрити на зиму буряки. Після збирання урожаю завжди залишаються маленькі бурячки, викидати жаль, а довго не постоять - зів'януть. Коліжанка порадила мені один рецепт, я спробувала - сподобалось і вже декілька років закриваю. Дуже вигідно: чи до борщу, чи до салату.
Відварити бурячки, почистити і скласти у банки (я використовую 0,5л.). Додати перець горошком, лавровий листок і залити горячим маринадом. Маринад: на 5стаканів (200г) води - 1ст.оцту(я даю чуть меньше); 1ст.цукру; 2ст.ложки солі. Стерилізувати 15хв.
Перейти на початок сторінки
Олюся
24 серпня 2010 20:11
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Мариновані помідори без оцту

На дно стерелізованої банки кладемо часник порізаний пластинками, лавровий лист, чорний перець, зелень. Зверху кладемо помідори. Залити кип'ятком із чайника. Дати постояти 10 хв, воду злити. В кожну банку покласти 0,5 ч.л. лимонної кислоти і залити маринадом:
на 1 л води
1 ст.л. солі
2 ст.л. цукру
Закривати банки кришками і закутати для охолодження.
Смачного!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
30 серпня 2010 23:20
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Солені грузді

Не знаю, чи будуть у нас цієї осені гриби, але десь же йдуть дощі, хтось ходить на тихе полювання. Тому пропоную дуже смачний і вже двічі мною випробуваний рецепт ( від Лєщенко Т.І.)

Грузді пошкребти, добре помити, залити холодною водою і міняти її тричі на день, щоб вийшла гіркота, (з моєю роботою це не виходить, то міняю двічі на день) -три дні.
Третього дня закип"ятити дуже солону воду, опустити в неї промиті вимочені грузді і варити 20-30 хвилин. затим грузді дістати, складати в емальовану або скляну посудину (каструля? банка?) вниз шляпками- ніжками догори.Перекладати листям чорної смородини, зеленим кропом, лавровим листям, духм"яним горошком.Зверху покласти гніт або, якщо в банці, закрити тугою кришкою. Я зберігаю їх у холодильнику.
Днів за 10 гриби готові. Дістаю з посудини по потребі гриби, промиваю, ріжу, додаю олію, оцет, цибулю ( а чоловік ще й ніжно шепче :"Охолоджену горілочку"),
притрушую зеленню.
Залишаються білі, опеньки, маслюки. Але жодного разу не залишилися грузді
Перейти на початок сторінки
богдар2008
люблю смачненько поїсти
30 серпня 2010 23:57
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: BANNED
Повідомлень: 31
Реєстрація: 7.08.2010

ICQ:--

Бали: 69
скажіть,а грузді заливати тим маринадом чи ні?
Перейти на початок сторінки
lana
31 серпня 2010 06:42
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: богдар2008
скажіть,а грузді заливати тим маринадом чи ні?

Ні, вони пустять сік-розсіл, яким набралися під час варки , але для того їх ставлять під гніт або щільно напихають в банки.
Перейти на початок сторінки
oksana d
2 травня 2012 16:14
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Заправка до розсольника

200 г моркви, 170 г петрушки і трошки кропу, 400 г цибулі, 600 г солених огірків, 170 г перлової крупи або рису, 180 г олії, 700 мл розсолу із огірків.
Попередньо зварити крупу і процідити. В каструлю наливаємо олію, додаємо натерту на грубій терці моркву, нарізану кубиками цибулю, дрібно нарізану зелень. Все це тушити до готовності.
Огірки нарізати кубиками (бажано їх почистити). Коли в каструлі втушиться все, наливаємо розсіл із огіріків, додаємо огірки і крупу. Тушимо все 15-20 хв. Гарячим накласти в стерильні банки і закатати. Вихід: 6 банок по 0,5л.
Перейти на початок сторінки
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 09:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100