Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Салат з редьки "Дайкон"
oksana d
21 квітня 2012 12:43
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2117
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6600
1 дайкон, 1 морква, 2 яйця, кріп, зелена цибулька, майонез.

Дайкон, моркву і яйця потерти на грубій терці. Кріп і зелену цибульку дрібно порізати. Все це посолити, поперчити і заправити майонезом.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
galalviv
21 квітня 2012 16:01
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1188
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:00000

Бали: 4854
Я теж люблю цю редьку,але вона дуже багато соку виділяє,я завжди його зціджую,а тоді вже даю майонез,бо якщо не зцідити-то зупа получається.
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 квітня 2012 16:32
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2117
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6600
Дивно, але в мене соку ніколи не виділяє.
Перейти на початок сторінки
galalviv
21 квітня 2012 16:40
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1188
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:00000

Бали: 4854
oksana d,дайкон-це ж така довга-довга,скільки не купляю-соку дуже багато.
Перейти на початок сторінки
Tatiana
21 квітня 2012 16:50
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Теж робила салат з Дайкону, Смачний! Редька Дайкон не має такого гіркого присмаку, більш ніжна чим звичайна.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
21 квітня 2012 17:12
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 771
Цитата: galalviv
Я теж люблю цю редьку,але вона дуже багато соку виділяє,я завжди його зціджую,а тоді вже даю майонез,бо якщо не зцідити-то зупа получається.


Люблю дайкон і салат роблю так само :smile: (відціджувати треба бо багато соку якщо дайкон свіжий і не залежаний)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 січня 2017 22:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work (Сьогодні, 17:17)
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work (Сьогодні, 17:12)
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem (Учора, 13:11)
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (18 січня 2017 00:46)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (17 січня 2017 22:49)
Ідеї для школи
  Пише Окса99 (17 січня 2017 22:05)
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ (17 січня 2017 08:55)
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка (16 січня 2017 10:40)
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка (16 січня 2017 10:34)
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка (16 січня 2017 10:27)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 55
Користувачі: iiVoffgoxy, cdEffeply, byEmisarax, butetsjazy, Soni
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100