Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Салат з редьки "Дайкон"
oksana d
21 квітня 2012 12:43
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2117
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6600
1 дайкон, 1 морква, 2 яйця, кріп, зелена цибулька, майонез.

Дайкон, моркву і яйця потерти на грубій терці. Кріп і зелену цибульку дрібно порізати. Все це посолити, поперчити і заправити майонезом.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
galalviv
21 квітня 2012 16:01
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1188
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:00000

Бали: 4858
Я теж люблю цю редьку,але вона дуже багато соку виділяє,я завжди його зціджую,а тоді вже даю майонез,бо якщо не зцідити-то зупа получається.
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 квітня 2012 16:32
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2117
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6600
Дивно, але в мене соку ніколи не виділяє.
Перейти на початок сторінки
galalviv
21 квітня 2012 16:40
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1188
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:00000

Бали: 4858
oksana d,дайкон-це ж така довга-довга,скільки не купляю-соку дуже багато.
Перейти на початок сторінки
Tatiana
21 квітня 2012 16:50
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 961
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Теж робила салат з Дайкону, Смачний! Редька Дайкон не має такого гіркого присмаку, більш ніжна чим звичайна.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
21 квітня 2012 17:12
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:583001020

Бали: 771
Цитата: galalviv
Я теж люблю цю редьку,але вона дуже багато соку виділяє,я завжди його зціджую,а тоді вже даю майонез,бо якщо не зцідити-то зупа получається.


Люблю дайкон і салат роблю так само :smile: (відціджувати треба бо багато соку якщо дайкон свіжий і не залежаний)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 липня 2017 01:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cudowne Momio
  Пише avyvuh (Учора, 05:45)
Brilliant diagrammatically incriminated humiliating.
  Пише opewaxim (Учора, 05:29)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok (30 червня 2017 11:43)
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok (29 червня 2017 09:58)
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ (4 червня 2017 05:37)
м.Берегово Закарпатська обл.
  Пише solomiyasobko (31 травня 2017 15:17)
Як вберегти зуби здоровими
  Пише Marissa (31 травня 2017 12:48)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 16
Користувачі: Rounnymund, butbreella, appeasync, rurlswire
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100