Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Сакура"
Фрезія
14 березня 2012 22:41
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
У нас Пляцок "Сакура"


Перейти на початок сторінки
gutka
15 березня 2012 08:00
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Пляцок Сакура

Перейти на початок сторінки
Фрезія
15 березня 2012 12:29
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Смачний пляцок!
мене тільки турбує кип"ятіння желе, його ж не кип"ятять.Тай склад у того желе недобрий. Я його і не купую ніколи.
Може якусь альтернативу, наприклад натуральний барвник і желатин... чи не підійде?
Перейти на початок сторінки
muzarom
15 березня 2012 15:46
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Пляцок справді смачний, пекла його :winked: . Тісто на коржі робила 1,5 норми щоб було на велику форму бо тіста з вказаної норми мені не вистачало. А ще у мене макова прослойка відділялася від коржа, може я щось не правильно робила. А як у вас дівчата чи не відокремлювався маковий корж?
Перейти на початок сторінки
gutka
15 березня 2012 16:16
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Фрезія
мене тільки турбує кип"ятіння желе, його ж не кип"ятять.Тай склад у того желе недобрий. Я його і не купую ніколи.

пекла цей пляцок вперше, готувала все по-рецепту, також хвилювалась чи вийде крем, але все сподобалось, такі пляцки печу рідко, тож думаю желе не зашкодить(купувала українського виробника), але можна експериментувати і добавляти натуральні складники аби досягти гарного рожевого кольору - тоді думаю це вже буде інший крем.

Цитата: muzarom
Тісто на коржі робила 1,5 норми щоб було на велику форму бо тіста з вказаної норми мені не вистачало

а мені з цієї норми вийшов досить великий пляцок
Перейти на початок сторінки
muzarom
15 березня 2012 16:31
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: gutka
а мені з цієї норми вийшов досить великий пляцок
а якої товщини було тісто при розкатіванні, чи ти його так у формі розтягувала, може я муки замало додала?
Перейти на початок сторінки
gutka
15 березня 2012 17:18
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
muzarom,
я розкачувала качалкою, а в формі руками з"єднувала краї, взагалі тіста було досить, навпаки я переживала аби не товсті коржі вийшли, а вцілому торт був досить високий, до рота не влазив по висоті :feel:
Перейти на початок сторінки
muzarom
15 березня 2012 17:46
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: gutka
я розкачувала качалкою

все ясно, замало муки , тому так получилось. Пляцок був дуже смачний, обов"язково спробую ще раз.
Перейти на початок сторінки
інна
24 березня 2012 00:40
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
я думаю замість желе можна додати сік з вишень і желатин.або зробити інший крем-зварити пудинг на вишневому соці,коли вистигне збити з маслом
Перейти на початок сторінки
Фрезія
24 березня 2012 12:41
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
інна, дякую за пораду. Будемо пробувати! :b5a:
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 12:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 23
Користувачі: fxxvxjxricr
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100