Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Креми до тортів, пляцків
luba38aa
2 грудня 2011 15:18
Повідомлення #21


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 22.02.2011

ICQ:--

Бали: 82
ДІВЧАТА масляно заварний крем з мастикою дружить
Перейти на початок сторінки
utya
2 грудня 2011 16:08
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Цитата: luba38aa
ДІВЧАТА масляно заварний крем з мастикою дружить



Не дуже дружить...Сама не раз на цьому пеклася

краще візьми масло + цукрова пудра
Перейти на початок сторінки
zhanetka
2 грудня 2011 18:55
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
galalviv,Я роблю пудинговий крем з пудингу польського (сметанкового найчастіше)- це звсім не хімія в складі кукурудзяний крохмаль ну і ароматизатор ( він практично всюди є) ніяких загущувачів і т.д.Його використовую замість заварної маси, так швидше і смачніше, додаю масло із пудрою, і крем готовий. Підходить до бісквітів,та мені здається до всього. :smile:
Перейти на початок сторінки
galalviv
2 грудня 2011 20:12
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
zhanetka,дуже дякую за відповідь,спробую обов"язково.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
10 лютого 2012 21:04
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Крем "Брюле"(або як я його ще називаю "Карамельний")



Цей крем готується в 2 етапи :

1 етап

карамелевий соус :
100 г цукру
40 г вершкового масла
1/4 чайної ложки солі (обовязково!)
200 г рідких (питних) 20% вершків
1 пакетик ванільного цукру
Розігріти цукор в каструльці на середньому вогні. Коли цукор почне танути, безперервно його помішувати. - Коли цукор набуде добре коричневого кольору (але не чорний!), додати масло, влити вершки, посолити, додати ванільний цукор. Постійно помішувати.
Варити 20-30 хвилин на повільному вогні. Коли цей соус вистигне то він має стати трохи загуслим, як сметана.

З.І.Використовую стакан з ємністю 250 мл

2 етап :

Готую заварний крем я к багато з вас напевне готує

750 г молока
4 жовтки
100-120 г цукру
90-100 г муки
До частини киплячого молока вливаю суміш молока цукру, жовтків, муки і заварює до загустіння. Також можна дати 100 г масла.
Тепер карамельний соус і заварний крем змішую, і виходить такий собі справжній карамельний крем.

Рецепт надибала в неті.
Крем дуже смачний , його можна їсти просто так і без коржів :lol:
Перейти на початок сторінки
KotMarta
5 березня 2012 15:45
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: Volo-shka
Крем Тофі

Цитата: Volo-shka
Якщо брати шоколад із великим вмістом какао, вийде смачнющий ганаш


Цей крем можна використовувати для вирівнювання торта ? Чи получається зарідкий ?
Перейти на початок сторінки
Яруська
10 червня 2012 12:17
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Volo-shka
Давно обіцяний Нетіку крем Шарлот

Volo-shka!
Хочу подякувати за гарний рецепт! :winked:
Крем вийшов смачним і гарно застиг в холодильнику!
Єдине - сироп весь не використовувала, мені вийшло й так досить солодке! :smile:
Використовувала до бісквіту з трускавками - гарно вписався!
Шкода, що не маю змоги показати фото - щось мій фотоапарат конкретно хоче до ремонту... :p0127:
Перейти на початок сторінки
кечамут
2 жовтня 2012 20:50
Повідомлення #28


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 21.09.2012

ICQ:--

Бали: 102
Volo-shka,
Підкажіть! Яку сметану брати, магазинну чи домашню? Сметана після того, як постоє на вогні, вона збивається добре, рідка не виходить чи можна просто збити сметану з гущенкою? Чи піде цей крем під мастику? Хочу спрбувати торт "Шоколадно-кавовий торт з фініками"перший раз дуже хвилююсь. На свято осені у садочок. :feel: :bully:
Перейти на початок сторінки
Galuska
26 липня 2013 23:30
Повідомлення #29


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 13
Реєстрація: 1.06.2012

ICQ:--

Бали: 97
дівчата підкажіть будь ласка чи в заварний крем можна додати желатин? хочу зробити торт з еклерами,корж бісквітний помастити кремом викласти еклери,і ? або крем заварний або може в йогурт дати желатин і залити? підкажіть будь ласка
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
26 липня 2013 23:45
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Galuska
чи в заварний крем можна додати желатин? хочу зробити торт з еклерами,корж бісквітний помастити кремом викласти еклери,і ? або крем заварний або може в йогурт дати желатин і залити? підкажіть будь ласка

Цитата: Galuska
Galuska


Ось тут смачне поєднання кремів http://dreamfood.ua/1030-tort-vesel-proftrol.html

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 04:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100