Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


4 сторінок 1 2 3 4 Далі >>
 ФМ "Великий піст", пісні страви.
Ірка-Шкірка
20 березня 2012 13:56
Повідомлення #31


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7010
Грибні котлети



Перейти на початок сторінки
нетік
18 березня 2013 10:31
Повідомлення #32


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2247
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:675433

Бали: 8090
18 березня - початок ВЕЛИКОГО ПОСТУ!!!


Час для того щоб очистити душу, а також і свій організм... Тож продовжимо наш ФМ і допоможемо один одному з вибором пісних страв. Поділіться з нами тим що готуєте, а ще можете знайти щось нове для себе...тож у перед!!!

Церковний устав повністю виключає з вживання під час Великого посту м’ясо, яйця та молоко. Риба дозволяється тільки на свята Благовіщення та Входу Господнього до Єрусалиму (на Вербну неділю). У Лазареву суботу можна вживати рибну ікру.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
18 березня 2013 14:24
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 532
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 1726
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 3953
Навіть у Піст хочеться солодкого. Печу

Божевільний пиріг

Божевільні кексики


Пісний манник шоколадний


Пісне пісочне печиво

--------------------
Смачні рецепти
солодко
Перейти на початок сторінки
Darka
18 березня 2013 19:05
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 528
Група: Кондитер
Повідомлень: 903
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 1362
Дорогі дівчата вітаю нас Усіх з наступившим Великоднім постом.Дай Бог нам очистити наші душі і тіло.

Покаяння двері відкрий і мені, Життєдавче, зранку бо лине дух мій до храму святого Твого, храм бо мій тілесний весь осквернений, але, як Щедрий, очисти благоутробною Твоєю милістю.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
chajka
19 березня 2013 10:17
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1639
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 983
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 4534
Гриби з шпинатом

Перейти на початок сторінки
нетік
20 березня 2013 21:13
Повідомлення #36


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2247
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:675433

Бали: 8090
Яблучний "Крамбль"

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
20 березня 2013 21:16
Повідомлення #37


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2247
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:675433

Бали: 8090
Вівсяні котлети.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
4 сторінок 1 2 3 4 Далі >>
Тема закрыта
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 квітня 2014 07:26



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Сьогодні в21:35:44

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
Вчора в23:16:06

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
Вчора в21:34:12

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
Вчора в07:56:15

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в06:32:53

йой дівки, купила м на паску всьо крім дріжджів! Шо то мені таке сталося?
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
18 квітня 2014

Цитата: сяняНЯНЯ
Скільки не роблю,постійно зтинається!

тобто звурджується? я до гарячого пудингу даю масло, вимішую ложкою, а коли стає тепле - збиваю - сьогодні так само готувала пудинговий крем до "Кори дуба"
Відповісти
Натонька
Натонька
18 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
в мене теж таке
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
18 квітня 2014

Маю постійно проблему з пудинговим кремом! Скільки не роблю,постійно зтинається! Вже охота відпадає взагалі його робити...в чому може бути проблема?
Відповісти
angelina
angelina
18 квітня 2014

Рімма,
не пекла сьогодні,встигла вчора no
Відповісти
Oksanochka
Oksanochka
18 квітня 2014

Вася,
ух ти який молодець!!!!!хвались тодi
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: Олюся 56
Роботи: Google Bot, MSN Bot, Yandex Bot, crawl Bot, spider Bot, robot Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: solomiyasobko, Олюся 56, Asya, oleksandr, idianka, HeereMaLNaire, linkfrygoglawaywogma, Mishelllarm, МарянаК, Яілатан, sergikanter, StephenRep, halla, Almira, nata77, Оксана Черньова, Светочка, El78, angelina, lasunya

Нове на форумі
 
Великдень!!!!!
  Пише angelina (Сьогодні, 00:25)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише Тереза (Учора, 20:23)
Марчик - син uliana_y
  Пише Тереза (Учора, 20:22)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 19:54)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише lana (Учора, 15:51)
Великдень
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:25)
Гумор
  Пише lana (19 квітня 2014 16:57)
Мої смаколики
  Пише Darka (19 квітня 2014 06:16)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише Ірка-Шкірка (18 квітня 2014 23:53)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Pito4ka (18 квітня 2014 10:29)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100