Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Гречана дієта", обговорення, поради, результати...
Anna_maria
21 лютого 2012 12:46
Повідомлення #31


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Цитата: нінок
прес качала100-120 раз в день

Ого-го. Я так ніколи не могла. :feel: Потрібно силу волі тренувати і напевно потрохи починати, а то вже в жодні джинси не влажу, а про спідниці і плаття, то взагалі нема що казати.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 лютого 2012 13:19
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Розкажу про свої результати!!))))
Хотіла заказати туніку через інтернет (ще восени) ,ну і почала вимірювати ОГ,ОТ,ОБ)І результатом була шокована!!))Так не помічаєш все дитина,прибирання, їсти варити....,а на себе часу нема!!!!))))Ну коли я виміряла свою талію,то вийшло ,що вона в мене пропала)))))))) :lol: Спочатку дотримувалась дієти за групою крові.Худнула ну так помаленьку,але всі чомусь одразу замітили).І почала себе краще почувати,голова не боліла,спина.Ну і добавилось в мене сил!!))
І почала 200раз на день присідати ,100раз прес качати і 45 хв колесо крутити!!))Малого на обід вкладаю спати 30хв кручу колесо,потім присідаю 50раз.І ввечері повторюю.Є такі дні ,що просто кручу колесо!Ну і талія є!))Ще не пропала))Ну і не поєдную м"ясо з гарніром!!)Все їм окремо!Результат на даний час спідниця ,яка минулого року тріщала по швах))) зараз висить!!)),і всі штани стали добрі!!!!)))))Всьо піщла я колесо крутити,включаю відео в онлайн і так швидше час проходить!))Успіхів!!!Ну минулого року в цей час я думала,що безнадійна!!)Я не дюймовочка,але ....

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
galalviv
21 лютого 2012 13:34
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Яруська
самі від цієї дієти виникли серйозні проблеми із здоров'ям

А в мене все було добре,а от від рисової на 3-й день з ліжка встати не могла-така слабість була.А гречку я поєднувала з овочами.
Цитата: uliana_y
дієта за групою крові

Це в дієтолога консультувалася ???
Цитата: uliana_y
І почала 200раз на день присідати ,100раз прес качати і 45 хв колесо

Оце сила волі !!!! Я на таке не здатна,мене починає боліти і там і ще десь і перестаю це все робити.Не їсти мені легше.
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 лютого 2012 14:21
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: galalviv
Це в дієтолога консультувалася ???

Ні.Але правда її потрібно дотримуватись все своє життя!!Чомусь ві ці дієті я впевнена!!)Ну моно дієті дуже "мучитєльні" все набридає!!))І ефект від них дуже короткотривалий!!
Ось трошки про цю дієту Вона різна для всіх груп крові.Резус значення не має)

Дієта по групі крові I
Тип 0 (I група) - "Мисливець". Це найдавніша група крові, від якої в процесі еволюції відбулися всі інші. 33,5% населення Землі ставиться до цього типу, основними рисами якого є сила волі, самодостатність, схильність бути лідером.

Сильні сторони:
- Міцна травна система;
- Сильна імунна система;
- Ефективні метаболізм і збереження нутрієнтів.

Слабкі сторони:
- Труднощі в адаптації до нових умов харчування і умов навколишнього середовища;
- Імунна система іноді занадто активна і діє проти самого організму, що проявляється алергічними реакціями.

Групи ризику:
- Погана згортання крові;
- Можливі запальні процеси, артрити;
- Підвищена кислотність шлунка, результатом якої стає поява виразок;
- Алергії.

Дієтичні рекомендації. Слід дотримуватися високопротеїнова систем схуднення, дієт для м'ясоїдів.

Добре: м'ясо (крім свинини), риба, морепродукти, овочі та фрукти (окрім кислих), ананаси, житній хліб в обмеженій кількості.

Обмежити: крупи, особливо вівсянку, пшеницю та вироби з неї (в т.ч. пшеничний хліб). Виключення складають бобові та гречка.

Уникати: капуста (крім брокколи), пшениця і всі вироби з неї, кукурудза і всі вироби з неї, маринади, кетчуп.

Напої:

Добре: зелений чай, трав'яні чаї з шипшини, імбиру, м'яти, кайенского перцю, лакриці, липи; сельтерская вода.

Нейтрально: пиво, вино червоне і біле, чай з ромашки, женьшеню, шавлії, валеріани, листа малини.

Уникати: кава, міцні напої, алое, звіробій, сенна, ехінацея, полуничний лист.

Програма контролю ваги:

Виключити: свіжу капусту, бобові, кукурудзу, пшеницю, цитрусові, морозиво, цукор, маринади, картоплю.

Допомагає: морські водорості (бурі, ламінарія), риба і морепродукти, йодована сіль, м'ясо, особливо яловичина, баранина, печінка, зелень, салати, шпинат, брокколі, редиска, вітаміни і харчові добавки, вітаміни групи В, вітамін К, кальцій, марганець, йод, корінь солодки (лакріца), ферменти панкреатичної залози.

Уникати: вітамін А, вітамін Е.

Фізичні вправи: Для підтримки гарної фізичної форми і особливо в програмі зниження ваги необхідні інтенсивні вправи: аеробіка, лижі, біг, плавання.

Спеціальні рекомендації.
I Для зниження ваги необхідно вирішити проблему сповільненого обміну речовин. Існують наступні фактори, що дозволяють підвищити швидкість обміну речовин і таким чином знизити вагу:
1. Забрати з раціону пшеницю і всі вироби з неї, кукурудзу, бобові, сочевицю, тому що вони блокують вироблення інсуліну і тим самим уповільнюють метаболізм.
2. Забрати з раціону всі види капусти (крім брокколи) і всі вироби з вівса, тому що вони пригнічують вироблення тиреоїдних гормонів (гормонів щитовидної залози) і тим самим уповільнюють метаболізм.
3. Підвищити споживання продуктів, що містять йод: морепродукти, водорості, зелень (салати, шпинат, брокколі); продуктів, що стимулюють вироблення тиреоїдних гормонів: редиска, редька, дайкон (з них добре робити сік навпіл з морквою).
4. Є м'ясо (червоне), печінка. Ці продукти також підвищують швидкість метаболізму.
5. Інтенсивно займатися фізичними вправами.
II Для вирішення проблеми згортання крові (якщо вона є) необхідно вживати продукти, що містять вітамін К: зелень, салати, водорості, м'ясо, печінка, масло тріскової печінки, яйця. Слід уникати дріжджовий їжі, а при порушенні балансу кишкових бактерій приймати Ацидофіли і біфідобактерії.
III Дотримуватися обережності при прийомі аспірину (він підвищує кислотність і розріджує кров) і Гінгко Білоба (ефект підвищення циркуляції крові відбувається за рахунок її розрідження).


Дієта за групою крові II
Тип А (II група) - "Хлібороб". Цей тип виник при переході від найдавнішого кочового стилю життя (мисливці) до більш осілого аграрному. 37,8% населення Землі відносяться саме у цьому типу, характерними рисами якого є сталість, осілість, гарна адаптація до роботи в колективі, організованість.

Сильні сторони:
- Гарна адаптація до зміни дієти та навколишнього середовища;
- Ефективні імунна й травна системи при дотриманні вегетаріанської дієти.

Слабкі сторони:
- Чутливий травний тракт;
- Слабка імунна система, схильна до інфекцій;
- Підвищена чутливість нервової системи.

Групи ризику:
- Серцеві захворювання;
- Онкологія;
- Анемія;
- Захворювання печінки і жовчного міхура;
- Діабет I типу.

Дієтичні рекомендації: варто дотримуватися повного вегетаріанства.

Добре: овочі, крупи, бобові, фрукти (крім апельсинів, мандаринів, ревеню, папайї, бананів, кокосів, ананасів), риба (виключити камбалу, палтус, оселедець, ікру, а також морепродукти).

Обмежити: молочні продукти (нежирний сир, кисломолочні продукти), в заміну їм соєві продукти: соєве молоко, соєвий сир тофу, цукор.

Напої:
Рекомендується кава, зелений чай, червоне вино, морквяний, ананасовий, грейпфрутовий, вишневий соки, вода з лимонним соком.
Слід уникати апельсиновий сік, чорний чай, всі содові напої.

Програма контролю ваги

Уникати: м'ясо (дозволяється трохи кури та індички), молочні продукти, вироби з пшениці, перець, морозиво, цукор, кукурудзяна і арахісове олії.

Допомагає: рослинні масла (маслинова, лляна, рапсове), вироби з сої, овочі, ананаси, вітаміни В, С, Е і харчові добавки, кальцій, залізо, цинк, селен, хром, біфідобактерії, трав'яні добавки та чаї з них, женьшень , ехінацея, Астрагалус, валеріана, глід, будяк (татарник), бромелайн, кварцетин.

Обмежити: прийом вітаміну А, краще отримувати В-каротин з їжі.


Фізичні вправи рекомендуються спокійні і зосереджують - йога, тай-цзи.

Спеціальні рекомендації для типу А
1. Так як цей тип має травну систему, налаштовану на вегетаріанство (тобто зі зниженою кислотністю шлункового соку), то у нього можливі серйозні проблеми з переварюванням м'яса. М'ясо в людей цього типу уповільнює метаболізм і призводить до відкладання жиру. У зв'язку з цим з м'ясних продуктів допустимо вживання лише незначної кількості курки або індички. Це дозволить зберегти нормальну вагу. Вегетаріанство буде також сприяти акумуляції енергії й захисту організму від захворювань. Як відомо, слабка імунна система пригнічується при неправильному харчуванні.
2. У зв'язку з тим, що слизова оболонка травного тракту дуже ніжна, слід уникати всі види гострої їжі (перець усіх видів, оцет, кетчуп і взагалі помідори), кислі фрукти і ягоди, майонези і спеції, ферментовану й солону їжу (солона риба, оселедець, огірки, капуста, крім брокколи), картоплю. Добре їсти часник, цибуля, морква.
3. Молочні продукти слід вживати обмежено, перевагу краще віддавати кисломолочним і нежирним сирів, сиру, бринзі. Джерело білка - соєві продукти - припустимі в будь-якому вигляді. Яйця також необхідні як джерело білка, вітамінів і мікроелементів (Zn, Ca, B, B-каротин).
4. Немає ніяких спеціальних рекомендацій для програми контролю ваги. Дотримуйтесь відповідну дієту і режим фізичної активності. Обмежте вживання цукру та шоколаду.


Дієта по групі крові III
Тип В (III група) - "Мандрівник, кочівник". До цього типу, що виник в результаті міграції рас, відноситься приблизно 20,6% населення Землі. Це збалансований, гнучкий, творчий тип.

Сильні сторони:
- Сильна імунна система;
- Гнучка система адаптації до змін у дієті та умови навколишнього середовища;
- Збалансована нервова система.

Слабкі сторони:
- Вроджених слабких сторін не є, але при порушенні балансу в дієті можуть виникати аутоімунні захворювання і нестійкість до рідких вірусів.

Групи ризику:
- Діабет 1-го типу;
- Синдром хронічної втоми;
- Аутоімунні захворювання, розсіяний склероз.

Дієтичні рекомендації
Так як "кочовики" всеїдні, їм слід дотримуватися змішаної (збалансованої) дієти.

Добре: м'ясо (за винятком курячого, качиного), риба, молочні продукти (краще кисломолочні, знежирені), яйця, крупи (окрім гречаної і пшениці), бобові, овочі (крім кукурудзи, помідорів, гарбуза, оливок), фрукти (крім кокосів і ревеню).

Уникати: морепродукти (молюски, краби, креветки), свинину та вироби з неї, куряче м'ясо.

Рекомендовані напої: зелений чай, трав'яні чаї (солодка, женьшень, Гінгко Білоба, шавлія, аркуш малини), сік журавлини, капусти, виноградний, ананасовий.

Нейтрально: апельсиновий сік, пиво, вино, кава, чорний чай.

Уникати: томатний сік, содові напої.

Програма контролю ваги

Виключити: кукурудзу, сочевицю, арахіс, гречку, пшеницю, помідори, свинину та вироби з неї.

Допомагає: зелені салати, трави, яйця, печінка, телятина, лакріца (корінь солодки), вітаміни і харчові добавки, магній, лецитин, лакріца, Гінгко Білоба, ехінацея, бромелайн.

Нейтрально: продукти із сої.

Фізичні вправи: ходьба, велосипед, теніс, плавання, йога, тай-чи.

Спеціальні рекомендації для типу В:
Для типу В найбільшою мірою набору ваги сприяють кукурудза, гречана каша, арахіс і сезамові зерна. Всі ці продукти пригнічують вироблення інсуліну і тим самим знижують ефективність обмінних процесів. У результаті з'являються втома, затримка води, гіпоглікемія і підвищення ваги.
Тип В, так само як і тип 0, реагує на глютеин пшениці зниженням метаболізму. Коли їжа недостатньо ефективно перетравлюється і спалюється, вона відкладається у вигляді жиру. Глютеин для типу В не такий небезпечний, як для типу 0. Але якщо ви будете поєднувати пшеницю та вироби з неї з кукурудзою, сочевицею, гречкою та арахісом, результат буде не радує.
Якщо ви хочете бути здоровим і підтримувати нормальну вагу, приберіть з раціону перераховані вище продукти, обмежте споживання жирів і цукру, виконуйте фізичні вправи. Досвід показує, що люди з типом крові В, що випливають цих рекомендацій, живуть довгим і здоровим життям.


Дієта по групі крові IV
Тип АВ (IV група) - "Загадка". Цей тип крові, до якого відносяться всього 7-8% населення Землі, виник у результаті еволюції при злитті двох протилежних типів - А і В.

Сильні сторони:
- Наймолодша група крові;
- Гнучка, дуже чутлива імунна система;
- Поєднує плюси типів А і В.

Слабкі сторони:
- Чутливий травний тракт;
- Занадто "відкрита" імунна система, нестійка до мікробних інфекцій;
- Поєднує мінуси типів А і В.

Групи ризику:
- Серцеві захворювання;
- Онкологічні захворювання;
- Анемія.

Дієтичні рекомендації: Людям цієї групи слід дотримуватися помірно-змішаної дієти.

Добре: м'ясо (баранина, кролик, індичка), риба, крім морепродуктів, молочні продукти (молочнокислі, нежирні сири), тофу, оливкова олія, масло тріскової печінки, арахіс, волоські горіхи, крупи (окрім гречаної і кукурудзи), овочі (крім перцю, чорних оливок, кукурудзи), фрукти (крім різких і кислих).

Обмежити: бобові.

Рекомендовані напої: кава, зелений чай, чаї з ромашки, женьшеню, імбиру, шипшини, ехінацеї, глоду.

Нейтрально: пиво, вина, чай з м'яти, дон-куэй, валеріани, малини.

Уникати: алое, сенна, липа та чаї з них.

Програма контролю ваги

Уникати: червоне м'ясо, шинку і бекон, соняшникове насіння, гречану крупу, перець, пшеницю та кукурудзу.

Допомагає: риба, кисломолочні продукти, зелень, водорості, ананас, вітамін С і харчові добавки, глід Hawthorn, ехінацея, валеріана, будяк, (татарник), цинк, селен, травні ферменти: бромелайн, кверцетин.

Спеціальні рекомендації для типу АВ
Коли починається процес збільшення ваги, тип АВ опиняється під впливом суміші генів А і В типів. Іноді це створює особливі проблеми. Наприклад, у вас знижена кислотність шлункового соку (ознака типу А) одночасно з властивою типу В адаптацією до м'яса. Тому, хоча ви частково запрограмовані до споживання м'яса (тип В - всеїдний), ви не маєте достатньої кислотності для ефективного перетравлення цього м `яса, що призводить до зайвого відкладення жирів. Для зниження ваги потрібно знизити споживання м'яса, збільшити споживання овочів і тофу (чудове джерело білка для типів А і В).
Та ж проблема з бобовими, гречкою, кукурудзою і сезамовими зернами. Для типу А це прекрасна їжа, але участь генів типу В приводить до того, що ці продукти знижують вироблення інсуліну, що веде до уповільнення метаболізму. Типу АВ слід уникати гречки, бобових і кукурудзи.
У типу АВ відсутня така сильна реакція на глютеин пшениці, як у типів 0 і В. Проте, для зниження ваги треба уникати пшеницю й вироби з неї.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Anna_maria
21 лютого 2012 14:27
Повідомлення #35


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 238
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 675
Цитата: uliana_y
просто кручу колесо!

Звичайне чи теперішнє модне ( з всякими витовщеннями і т д)?
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 лютого 2012 14:46
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Anna_maria
Звичайне чи теперішнє модне ( з всякими витовщеннями і т д)?

Нєа!!)))Саме просте!!))Взяла в знайомої ще пів року тому!!))Після 2 разу появились 2 великі синці!!))І так все боліло 2 тижні аже свербіло!!))Головне цей період пройти !!)))І потім побачила результат десь за місяць час))Я сама не вірила,що це мене так затягне!!!!))))Але коли одна знайома до мене причепилась ,що ти робиш що так схудла!!Давай ставай на вагу хто худіший ти чи я!!))Мені стало смішно і додало азарту)))))Хочу бути краща)))Вже від половини листопада і до цього часу кручу - верчу))))))))Інколи в неділю пропускаю))Але присідаю завжди!)Ну і плюспрогулянки з синулькою!!!!!!Але я за ним в літку так набігалась!!!))Почав ходити))Думала,що буду,як тріска,але де там!!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
нетік
21 лютого 2012 15:00
Повідомлення #37


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
По групі крові виявляється мені неможна ГРЕЧКИ :lol: !!! подивимось що з того вийде

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
uliana_y
21 лютого 2012 15:11
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: нетік
По групі крові виявляється мені неможна ГРЕЧКИ

якщо в тебе 3 група то не тільки гречки,а ще й курятини,свинини,хліба,там ж пшениця!!!!Всю інформацію пошукай в неті!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
нетік
21 лютого 2012 15:13
Повідомлення #39


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: uliana_y
3 група
в мене 4 група крові.
А суть в тому що я сьогодні на гречану дієту сіла :bully:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
21 лютого 2012 15:17
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
В чаті заговорили про дієти, то хочу розповісти про свою))). важко назвати те дієтою, але мені допомагає, так би мовити виробила для себе оптимальний варіант)))) Просто переполовинюю свою порцію їжі, а ще (чисто психологічний момент) насипаю собі у маленьку тарілочку - здається, що їжі більше))))
Зранку - чай без цукру, я п"ю велику чашку - 350 мл.
В обід - шматочок курятинки -200гр, 2 яйця, склянка соку томатного (чесно кажучи, ледве доїла, бо наїлася), або рибка з овочами, ну щось таке....
А десь о 16-17 - фрукти - овочі, ну то вже скільки влізе)))))
Можу ще на ніч чаю несолодкого випити, але стараюся поменьше рідини, бо ноги отікають
А ще трохи калланетики і велосипед. А ще маю ДУЖЕ багато лінощів до того спорту))))
Коротше, за 2 дні - 1,5кг. Але маю велику вагу, то те, як капля в морі)))) Але маю надію на свою силу волі, не хочеться зриватися)))


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 06:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100