Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Гарбузовий хліб за технологією " хліб за 5 хвилин в день"
lingrod
6 листопада 2010 09:12
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
А в мене сьогодні гарбузовий хлібчик (тільки не такий інтенсивний за кольором, як у Каті), але настільки він був ніжний - ліпше будь-якого тістечка. І робила я його, як завжди, за технологією 5-хвилинного хліба.


Перейти на початок сторінки
gutka
9 листопада 2010 21:46
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lingrod
гарбузовий хлібчик (тільки не такий інтенсивний за кольором, як у Каті)

дійсно біленький, а ти за моїм рецептом пекла? взагалі то залежить від сорту гарбуза, у мене арабатський - його найбільше люблю, доречі насушила вже 0,5 л насіння :m05108:
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 листопада 2010 22:03
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, дійсно, залежить від гарбуза. мій вийшов блідо-жовтий. але смачний.
Перейти на початок сторінки
lingrod
15 грудня 2011 00:30
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Гарбузовий хліб за технологією " хліб за 5 хвилин в день"



2 стакани теплої води
1 стакан пюре гарбуза
20 грамів пресованих дріжджів
2 столові ложки цукру
1,5 чайні ложки солі
5 столових ложок олії
1-1,5 столові ложки обчищенного та підсушеного насіння гарбуза ( за бажанням)
6 стаканів білого борошна.

Підготувати гарбуз, зварити, охолодити, зробити пюре і відміряти 1 стакан. Розчинити спочатку дріжджі в 2х стаканах води, додати 1 стакан пюре гарбуза, а потім додати всі інші складники, добре перемішати, накрити кришкою, а через 2 години можна формувати хліб на розстойку, або ж поставити тісто в холодильник.
В холодильнику воно може зберігатися протягом тижня.
А потім, коли треба буде -вибрати необхідну кількість тіста з холода, сформувати хліб, розстояти його десь годину -півтори і випікати в нагрітій духовці з парою.
З наведеної порції виходить дві повноцінні буханки хліба.



Оцей, наприклад, теж гарбузовий був попередній - з насінням



Смакуйте на здоров"я.
Перейти на початок сторінки
oksenya75
15 грудня 2011 16:44
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
lingrod, а Ваш хліб у хлібопічці можна ризикнути замісити?
Перейти на початок сторінки
lingrod
15 грудня 2011 20:05
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
oksenya75,
Цитата: oksenya75
можна ризикнути замісити


А чого ж ні?
Як в вашу хлубопічку загружаються продукти: спочатку всі рідкі, а потім сипучі? Яка максимальна вага хліба може вийти з хлібопічки? Якщо 1 кг (найчастіше так і буває) - то всі продукти в рецепті ділимо навпіл.
Та як борошно всюди різне - то останньою склянкою борошна регулюємо, щоб вийшов колобок, не тугий. От і вся премудрість, має получитись. :smile:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 грудня 2017 14:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вибір обігрівача приміщення
  Пише frosya5115 (5 грудня 2017 02:30)
Пиріг із сиром
  Пише Irinka (1 грудня 2017 10:55)
Пряники. Відео.
  Пише ОЛЕСЯ (28 листопада 2017 06:14)
Ідея оформлення закусок
  Пише ОЛЕСЯ (27 листопада 2017 02:21)
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 59
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100