Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Хліб на Трійцю
lingrod
25 травня 2010 22:30
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Хліб на Трійцю



Розчищала морозилку від заморожених запасів перед початком нового сезону. Знайшла пюре гарбуза і заморожену брокколі. Вийшов такий собі хліб в тему Зелених свят.
Рецепт самий звичайний - просто потім поділила тісто на три частини і, відповідно, зафарбувала їх. Пекла косичкою але у формі.
Ідея запозичена із сайту good-cook - www.good-cook.ru/tort/tort_334.shtml
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 травня 2010 22:52
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lingrod, гарний хліб. теж читала рецепт подібний, але ще так не пекла. Треба спробувати.
Перейти на початок сторінки
lingrod
25 травня 2010 23:08
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,спробуйте, наші розмели в момент, хвалили. Хлібчик яскравий такий, я давала до поливки. winked
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 травня 2010 23:12
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14564
Хліб дуже красивий! Залишилось чекати на сезон гарбузів smile

А можна якись спекти з житнього борошна? Чи вони тільки на заквасці? Бо я вічно його хотіла, а в продажі не було.. А от недавно купила. І як завжди не знаю куди тепер використати...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
lingrod
26 травня 2010 00:24
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Натонька, звичайно можна і з житнього пекти, тільки треба пам"ятати декілька ньюансів:
-якщо не на заквасці робимо житній хліб ( не по традиційних технологіях із вистоюванням і бродінням тіста) то він не буде мати того справжнього смаку чорного хліба, який в кожної з нас є в голові як смак дитинства, але наблизитись до того смаку можна!
- житнього борошна потрібно брати не більше як 20 відсотків від загальної кількості борошна
- для отримання "Бородінського", або "Житнього" додають заварений солод.
Ось, для порівняння - житній без солода,він смакуе як "сірий"), і з солодом
Перейти на початок сторінки
lingrod
26 травня 2010 00:27
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Цитата: Натонька
Залишилось чекати на сезон гарбузів

Зовсім не обов"язково! Морква теж дае гарний оранжевий колір, а зелений можемо досягти із шпинатом! winked
Перейти на початок сторінки
Solka
2 жовтня 2010 22:56
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
lingrod, хліб випечений майстерно, ви молодець winked cd

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 грудня 2017 14:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вибір обігрівача приміщення
  Пише frosya5115 (5 грудня 2017 02:30)
Пиріг із сиром
  Пише Irinka (1 грудня 2017 10:55)
Пряники. Відео.
  Пише ОЛЕСЯ (28 листопада 2017 06:14)
Ідея оформлення закусок
  Пише ОЛЕСЯ (27 листопада 2017 02:21)
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 56
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100