Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Хліб на Трійцю
lingrod
25 травня 2010 22:30
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Хліб на Трійцю



Розчищала морозилку від заморожених запасів перед початком нового сезону. Знайшла пюре гарбуза і заморожену брокколі. Вийшов такий собі хліб в тему Зелених свят.
Рецепт самий звичайний - просто потім поділила тісто на три частини і, відповідно, зафарбувала їх. Пекла косичкою але у формі.
Ідея запозичена із сайту good-cook - www.good-cook.ru/tort/tort_334.shtml
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 травня 2010 22:52
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lingrod, гарний хліб. теж читала рецепт подібний, але ще так не пекла. Треба спробувати.
Перейти на початок сторінки
lingrod
25 травня 2010 23:08
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Славочка,спробуйте, наші розмели в момент, хвалили. Хлібчик яскравий такий, я давала до поливки. winked
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 травня 2010 23:12
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6326
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14567
Хліб дуже красивий! Залишилось чекати на сезон гарбузів smile

А можна якись спекти з житнього борошна? Чи вони тільки на заквасці? Бо я вічно його хотіла, а в продажі не було.. А от недавно купила. І як завжди не знаю куди тепер використати...

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
lingrod
26 травня 2010 00:24
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Натонька, звичайно можна і з житнього пекти, тільки треба пам"ятати декілька ньюансів:
-якщо не на заквасці робимо житній хліб ( не по традиційних технологіях із вистоюванням і бродінням тіста) то він не буде мати того справжнього смаку чорного хліба, який в кожної з нас є в голові як смак дитинства, але наблизитись до того смаку можна!
- житнього борошна потрібно брати не більше як 20 відсотків від загальної кількості борошна
- для отримання "Бородінського", або "Житнього" додають заварений солод.
Ось, для порівняння - житній без солода,він смакуе як "сірий"), і з солодом
Перейти на початок сторінки
lingrod
26 травня 2010 00:27
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Цитата: Натонька
Залишилось чекати на сезон гарбузів

Зовсім не обов"язково! Морква теж дае гарний оранжевий колір, а зелений можемо досягти із шпинатом! winked
Перейти на початок сторінки
Solka
2 жовтня 2010 22:56
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
lingrod, хліб випечений майстерно, ви молодець winked cd

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 грудня 2018 09:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка (24 серпня 2018 20:55)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 13
Користувачі: xapedTer
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100