Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


15 сторінок 1 2 3 ... 13 14 15 Далі >>
Відповісти
 Гостинна оселя Подоляночки-куховарочки., або чим хата багата
Подоляночка
4 жовтня 2012 18:21
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Lutik
обожнюю литі коржі

:bully: я теж не люблю воцькатися і качатися з коржами.
Перейти на початок сторінки
muzarom
4 жовтня 2012 19:13
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: Подоляночка
мастика Тані Хегай

Іванка, хочу спитати про мастику трошки детальніше. Як вона в роботі, чи така як мармишкова чи желатинова, чи не кришиться . А як готові вироби себе поводять при вологості і чи довго сохне, на скільки тонко можна її розкатувати???? Вибачаюсь що стільки питань))
Перейти на початок сторінки
Roksolana
4 жовтня 2012 20:53
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
Подоляночко ви знову додали чудові рецепти :a0a:
Тільки побачила питаня
Цитата: Подоляночка
Roksolana,певне що так. Роксоланко, а ти на Україні живеш?

Я живу в США

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
4 жовтня 2012 21:36
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
muzarom,
Ой, Орисю, мала таку комерцію з тими мастіками, шо не питай!!
Моя улюблена мармишкова літом почала так собі капризувати і на квітки нікуди не годитися. Квіти просто не сохли. Взагалі вона плила. От парадокс - літо і не сохне. Квіток не можна було до пуття зробити. Мучилася-мучилася, допоки одна добра жінка - Анастасія Сітдікова-Баринова (така вже майстриня!!! В неї є свій сайт - сласті от насті - подивися при нагоді - вона й в друзях в мене на однокласниках є) підказала, що вона користується для обтяжки мастикою Лораво - Лариси Вольницької. А для квіток використовує мастику Тані Хегай. Я її тільки раз робила - але вона добра - квіти гарно постигли .
До її складу входить оте смс - карбоксилметилцеллюлоза. Це пластифікатор - він харчовий. Надає пластичності . Мастику можна тоненько качати. Від неї мастика робиться ніби жвачка. Те смс можна навіть+до готової мастики.
Але я не могла до пуття з нею впоратися, бо не знала на що клеїти ту мастику. мармишкова чудово на воду. А ця не могла зрозуміти. Водою не сподобалося, розлазилося, то брала на айсинг. А це вже трохи не те. Якби хто мудрий підказав. а мені до неї вже незручно звонити. Вона зайнята, тих тортів повно, щей курси по айсінгу веде. Висого рівня кондитер, а я буду голову морочити.
Слава Богу, що помогла з цим, ще порад толкових дала майстрових.
Орисю, кажуть що цією мастикою в більшості користуються на курсах по квітках.
А ти як була на курсах, то з чого ви там робили?
Перейти на початок сторінки
muzarom
4 жовтня 2012 22:22
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: Подоляночка
підказала, що вона користується для обтяжки мастикою Лораво - Лариси Вольницької.

я також нею користуюсь, вона взагалі супер, я рецепт розміщала на форумі. На курсах ми користувались купованою Бейклс вона коштує 75 грн/ кг,. Я вже якось писала про ту куповану мастику, що мені домашньою набагато зручніше користуватись. Домашня сохне у мене швидко, але от вся біда в тому що при вологості вона робиться дуже м"ягкою і " квіти в"януть", а купована сохне гарно, за пару годин вже можна фарбувати. Це добре якщо квіти з домашньої мастики на торті будуть стояти не довго, а якщо на весілля і ще невідомо яка буде погода - це дуже ризиковано))
Ще забула про те що мастика капризує. В мене один раз був такий випадок, торт мали забирати , а мастика за 2 години до того почала плакати :wassat: . Я не знала де подітись маю бо такого ніколи не було, прийшлось мені дзвонити до наших дівчат за порадою, за що їм велике дякую, хоч трохи врятувала. І я зрозуміла через що це так сталося, я за дуже сильно охолодила торт)))

Повідомлення відредагував muzarom - 4 жовтня 2012 22:26
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 жовтня 2012 22:28
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Подоляночка
Струдлі з яблуками

Подоляночко, дуже гарне фото і апетитний пиріжок!!!Рум"яний і духмяний!
Цікаво написаний рецепт,неповторна стилістика. :winked:
Коли читала,то згадала і своє дитинство,бабусині пиріжки ,які вона виймала з печі і звала нас їх скуштувати.Аромат вирував ..мммм!
Дякую,Подоляночко, за смакоту!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 4 жовтня 2012 22:40
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
6 жовтня 2012 10:56
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: muzarom
дуже сильно охолодила торт

Ти знаєш, я вже собі вибрала таку тактику - якщо дозволяє розмір, то кладу торт до морозилки на трошечки - масло швидко схоплюється, середина не встигає охолодитися - і працюй!!! Через хвилин 20 вже можна накривати.


Майя Шутенко,
Цитата: Майя Шутенко
згадала і своє дитинство,бабусині пиріжки

Маєчко, дякую щиро!!!
Я за собою таке замітила - трохи попечу супер-модне і до старого вертаюся
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 березня 2013 22:12
Повідомлення #148


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Дощ вітань відстукує слова на підвіконні,

Мелодія звучить на ноті "ля".

Все щастя, що заховане в долоні,

Хай сонечком всміхається здаля.

Для Вас в саду ростуть чудові квіти,

Сьогодні доля Вам в дарунок їх несе,

А посмішку дарує ніжне літо,

В якому Ви чарівна над усе

Перейти на початок сторінки
Ксенічка
15 жовтня 2013 18:29
Повідомлення #149


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
[i]
Цитата: Подоляночка
Я для вас фотографую,
Все, що тільки я готую,
Що побачила й почула,
Все пишу, щоб не забула.

Є цікавого багато
Для сестрички і для брата,
Навіть татку чи матусі,
Дідусеві чи бабусі.

Я пишу, а ви готуйте,
Потім іншим передайте,
Щоб жило добро в оселях,
У містах й квітучих селах.

В кулінарнім вашім дійстві,
Виростайте і радійте,
Я люблю вас дуже-дуже,
Ви — мої найкращі друзі!

Буде весело чи важко,
Напишіть мені, будь ласка,
Вам я зичу в кожнім слові
І здоров’я, і любові.



Повідомлення відредагував Ксенічка - 5 грудня 2013 00:45
Перейти на початок сторінки
15 сторінок 1 2 3 ... 13 14 15 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 05:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100