Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Пляцок "Слойка з яблуками", Від Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
22 січня 2012 19:55
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1272
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1062
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4146
Пляцок "Слойка з яблуками"
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 січня 2013 08:41
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1272
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1062
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4146
На Різдво смакували

Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 03:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 541
Група: Кондитер
Повідомлень: 965
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 1057
А я на Йордан пекла,це улюблений тортик наш.Поки до фотографії то вже не було що фотографувати. :tongue: Дуже смачно.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
11 березня 2013 14:55
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу? А потім просто з сиропу вийняти і на крем?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 березня 2013 19:55
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1272
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1062
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4146
Цитата: ljulja_22
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу?

Найбільше подобаються яблука сорту Ранет.Але коли не має використовую будь-які.
Сироп роблю на око,приблизно 1;1,тобто 1 склянка цукру+1 склянка води,трошки лимонного соку або лимонної кислоти(щоб яблука не розварювалися)закипить і кидати яблука.
Яблука чищу,нарізаю тонкими пластинками і потрошки кидаю в сироп,хвильку-дві покиплять(то видно змінюють колір) витягую і закидаю другу порцію яблук.
Яблука чищу і нарізаю не всі відразу,а потрошки,так вони не темніють і мають гарний колір.
Витягую з сиропу яблука на великий піднос,або на 2-3 тарілки,тобто тонким шаром і охолоджую.Коли яблука вистигнуть,аж тоді викладаю на крем.
Не знаю чи доступно пояснила,старалась,що не зрозуміло питайте.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 березня 2013 21:35
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1030
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3052
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1728
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пляцок "Слойка з яблуками"

Дуже люблю цього пляцочка.
[attachment=603953]
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
12 березня 2013 14:59
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую! З яблуками зрозуміло. Тепер питання. Скільки ж борошна все таки брати?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 19:06
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1272
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1062
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4146
Цитата: ljulja_22
Скільки ж борошна все таки брати?

Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2013 19:21
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 919
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1282
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2535
Цитата: Galina_Nedomirko_
Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.















Галинко, з твого дозволу відповім, маю схожий рецепт з маминого записничка. Ось він:
1п. маргарини
200г сметани
1яйце
3 скл. муки

Замісити тісто, залишити на 12год в холодильнику. Розділити на коржі. Випікати
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
14 березня 2013 15:00
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую, дівчата, помучила вас запитаннями, тепер треба пекти
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 липня 2014 10:11



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
angelina
angelina
Сьогодні в23:22:37

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:55:34

idianka,
вони що з молоком отак збиваються? То сепараторна сметана , та?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в21:53:41

Магда,
то рослинні?
Відповісти
Магда
Магда
Сьогодні в21:22:34

Я купую Простоквашино 33%, нормальні вершки, підігріваю спокійно, збиваються легко, панакота смачна виходить
Відповісти
idianka
idianka
Сьогодні в19:18:00

Вершки купую домашні в газдинь, добрі вершки такі густі, що можна розвести молоком і буде більше вершків :-)
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:26:14

angelina, можна, але ніжний, і обов'язково блендером збити
Відповісти
angelina
angelina
Сьогодні в18:14:58

Натонька,
дуже дякую! a0a а домашній сир можна?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в14:43:25

які ви берете вершки?
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в12:56:26

хто робить панакоту, мені треба пораду
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в23:32:14

лимонний сік, цедра. Сметану або відкинути на марлю в два слої і нехай ніч постоїть, або якщо ні, то загущувач дати.
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: Nataly Cake
Роботи: Google Bot, spider Bot, Google AdSense, Yandex Bot, crawl Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Натонька, наталія3105, 380965414970, ванілька, Ірка-Шкірка, svetik1, Vajnrauh, sergikanter, Ira_Zhovkva, angelina, naynko, olga1969, webclok, natali, Аргония, Iruna, Nataly Cake, Лорі, Маруня, Фрезія

Нове на форумі
 
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза (Учора, 14:42)
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза (Учора, 14:41)
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза (Учора, 14:40)
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv (21 липня 2014 21:17)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (21 липня 2014 14:25)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (21 липня 2014 11:17)
Вітання для Рімми
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:13)
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза (20 липня 2014 14:12)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише svetochka (20 липня 2014 12:58)
Зооглея
  Пише Натонька (19 липня 2014 21:01)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100