Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Слойка з яблуками", Від Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
22 січня 2012 19:55
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4207
Пляцок "Слойка з яблуками"
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 січня 2013 08:41
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4207
На Різдво смакували

Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 03:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 550
Група: Кондитер
Повідомлень: 985
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 1046
А я на Йордан пекла,це улюблений тортик наш.Поки до фотографії то вже не було що фотографувати. :tongue: Дуже смачно.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
11 березня 2013 14:55
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу? А потім просто з сиропу вийняти і на крем?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 березня 2013 19:55
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4207
Цитата: ljulja_22
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу?

Найбільше подобаються яблука сорту Ранет.Але коли не має використовую будь-які.
Сироп роблю на око,приблизно 1;1,тобто 1 склянка цукру+1 склянка води,трошки лимонного соку або лимонної кислоти(щоб яблука не розварювалися)закипить і кидати яблука.
Яблука чищу,нарізаю тонкими пластинками і потрошки кидаю в сироп,хвильку-дві покиплять(то видно змінюють колір) витягую і закидаю другу порцію яблук.
Яблука чищу і нарізаю не всі відразу,а потрошки,так вони не темніють і мають гарний колір.
Витягую з сиропу яблука на великий піднос,або на 2-3 тарілки,тобто тонким шаром і охолоджую.Коли яблука вистигнуть,аж тоді викладаю на крем.
Не знаю чи доступно пояснила,старалась,що не зрозуміло питайте.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 березня 2013 21:35
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1031
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3052
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1730
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пляцок "Слойка з яблуками"

Дуже люблю цього пляцочка.
[attachment=603953]
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
12 березня 2013 14:59
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую! З яблуками зрозуміло. Тепер питання. Скільки ж борошна все таки брати?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 19:06
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4207
Цитата: ljulja_22
Скільки ж борошна все таки брати?

Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2013 19:21
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 932
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1306
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2636
Цитата: Galina_Nedomirko_
Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.















Галинко, з твого дозволу відповім, маю схожий рецепт з маминого записничка. Ось він:
1п. маргарини
200г сметани
1яйце
3 скл. муки

Замісити тісто, залишити на 12год в холодильнику. Розділити на коржі. Випікати
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
14 березня 2013 15:00
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую, дівчата, помучила вас запитаннями, тепер треба пекти
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 жовтня 2014 19:14



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 64
Користувачі: olyaveres, yabloko71, Фіалочка
Роботи: robot Bot, Google Bot, spider Bot, Google Bot, robot Bot, robot Bot, crawl Bot, Google Bot, Yahoo Bot, robot Bot, Yandex Bot, robot Bot, Yandex Bot, crawl Bot, Google AdSense, Yandex Bot, spider Bot, robot Bot, spider Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: olyaveres, Фіалочка, semenyuk, рамтуся, Langos47, Zagrajka, Натка, Подоляночка, кицюня, MarcosFab, Лануся07, olga1969, danakomarniczkaya, LiLu, yabloko71, Nataly Cake, Roksolana, chajka, tanya75, Светочка

Нове на форумі
 
Нагла поміч :)
  Пише Nataly Cake (Сьогодні, 15:47)
Тортики для дорослих:)
  Пише chajka (Сьогодні, 15:11)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka (Сьогодні, 15:10)
Торт " Барбі"
  Пише chajka (Сьогодні, 15:09)
Дитячі тортики -6
  Пише chajka (Сьогодні, 15:08)
Торти з квітами-4
  Пише Nataly Cake (Сьогодні, 14:14)
Вишивка
  Пише рамтуся (Сьогодні, 13:58)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Кіра (Учора, 16:54)
Холодильник
  Пише idianka (Учора, 12:46)
Букети, флористика
  Пише gretta (Учора, 12:25)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100