Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Слойка з яблуками", Від Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
22 січня 2012 19:55
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1289
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1086
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4226
Пляцок "Слойка з яблуками"
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 січня 2013 08:41
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1289
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1086
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4226
На Різдво смакували

Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 03:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 553
Група: Кондитер
Повідомлень: 993
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 1088
А я на Йордан пекла,це улюблений тортик наш.Поки до фотографії то вже не було що фотографувати. tongue Дуже смачно. love

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
11 березня 2013 14:55
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу? А потім просто з сиропу вийняти і на крем?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 березня 2013 19:55
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1289
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1086
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4226
Цитата: ljulja_22
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу?

Найбільше подобаються яблука сорту Ранет.Але коли не має використовую будь-які.
Сироп роблю на око,приблизно 1;1,тобто 1 склянка цукру+1 склянка води,трошки лимонного соку або лимонної кислоти(щоб яблука не розварювалися)закипить і кидати яблука.
Яблука чищу,нарізаю тонкими пластинками і потрошки кидаю в сироп,хвильку-дві покиплять(то видно змінюють колір) витягую і закидаю другу порцію яблук.
Яблука чищу і нарізаю не всі відразу,а потрошки,так вони не темніють і мають гарний колір.
Витягую з сиропу яблука на великий піднос,або на 2-3 тарілки,тобто тонким шаром і охолоджую.Коли яблука вистигнуть,аж тоді викладаю на крем.
Не знаю чи доступно пояснила,старалась,що не зрозуміло питайте.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 березня 2013 21:35
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1031
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3052
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1730
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пляцок "Слойка з яблуками"

Дуже люблю цього пляцочка.
[attachment=603953]
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
12 березня 2013 14:59
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую! З яблуками зрозуміло. Тепер питання. Скільки ж борошна все таки брати?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 19:06
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1289
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1086
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4226
Цитата: ljulja_22
Скільки ж борошна все таки брати?

Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2013 19:21
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 933
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1313
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2649
Цитата: Galina_Nedomirko_
Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.















Галинко, з твого дозволу відповім, маю схожий рецепт з маминого записничка. Ось він:
1п. маргарини
200г сметани
1яйце
3 скл. муки

Замісити тісто, залишити на 12год в холодильнику. Розділити на коржі. Випікати
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
14 березня 2013 15:00
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую, дівчата, помучила вас запитаннями, тепер треба пекти
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 жовтня 2014 18:20



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 67
Користувачі: matskiv76, tanya75, zhe-maria
Роботи: Google AdSense, crawl Bot, Google Bot, Voyager, crawl Bot, Google Bot, spider Bot, crawl Bot, Yandex Bot, Google Bot, Google AdSense, spider Bot, Google AdSense, spider Bot, Yandex Bot, Google Bot, spider Bot, Google Bot, Google Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: zhe-maria, matskiv76, AnandSest, Наталочка, nuykam7, idianka, AllumsKal, Olenyk, yabloko71, Nataly Cake, tanya75, Zagrajka, mila.suhowetska, Jeamperpibica, Дзвінка, Narninet, ArtripFup, Anesannew, Kvitochka, Натонька

Нове на форумі
 
Вітаєм з днем народженням Свєтік
  Пише lilifigura (Сьогодні, 16:58)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Кіра (Сьогодні, 13:14)
Чим хата багата
  Пише chajka (Сьогодні, 11:45)
Кондитерські інструменти та барвники
  Пише anna 83 (Учора, 23:16)
Вітання для Олени
  Пише ssaazzoonn (Учора, 19:53)
В гостях у Оксани - 3
  Пише ssaazzoonn (Учора, 19:38)
VII Національне Свято Шоколаду
  Пише LiLu (20 жовтня 2014 19:11)
Торти прикрашені шоколадом
  Пише Марія Митник (18 жовтня 2014 18:44)
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake (18 жовтня 2014 13:57)
Торти на 1 рочок
  Пише Nataly Cake (18 жовтня 2014 13:51)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100