Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Слойка з яблуками", Від Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
22 січня 2012 19:55
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1085
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4201
Пляцок "Слойка з яблуками"
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 січня 2013 08:41
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1085
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4201
На Різдво смакували

Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 03:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 548
Група: Кондитер
Повідомлень: 975
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 1032
А я на Йордан пекла,це улюблений тортик наш.Поки до фотографії то вже не було що фотографувати. :tongue: Дуже смачно.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
11 березня 2013 14:55
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу? А потім просто з сиропу вийняти і на крем?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 березня 2013 19:55
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1085
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4201
Цитата: ljulja_22
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу?

Найбільше подобаються яблука сорту Ранет.Але коли не має використовую будь-які.
Сироп роблю на око,приблизно 1;1,тобто 1 склянка цукру+1 склянка води,трошки лимонного соку або лимонної кислоти(щоб яблука не розварювалися)закипить і кидати яблука.
Яблука чищу,нарізаю тонкими пластинками і потрошки кидаю в сироп,хвильку-дві покиплять(то видно змінюють колір) витягую і закидаю другу порцію яблук.
Яблука чищу і нарізаю не всі відразу,а потрошки,так вони не темніють і мають гарний колір.
Витягую з сиропу яблука на великий піднос,або на 2-3 тарілки,тобто тонким шаром і охолоджую.Коли яблука вистигнуть,аж тоді викладаю на крем.
Не знаю чи доступно пояснила,старалась,що не зрозуміло питайте.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 березня 2013 21:35
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1030
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3052
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1728
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пляцок "Слойка з яблуками"

Дуже люблю цього пляцочка.
[attachment=603953]
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
12 березня 2013 14:59
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую! З яблуками зрозуміло. Тепер питання. Скільки ж борошна все таки брати?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 19:06
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1085
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4201
Цитата: ljulja_22
Скільки ж борошна все таки брати?

Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2013 19:21
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 931
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1304
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2630
Цитата: Galina_Nedomirko_
Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.















Галинко, з твого дозволу відповім, маю схожий рецепт з маминого записничка. Ось він:
1п. маргарини
200г сметани
1яйце
3 скл. муки

Замісити тісто, залишити на 12год в холодильнику. Розділити на коржі. Випікати
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
14 березня 2013 15:00
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую, дівчата, помучила вас запитаннями, тепер треба пекти
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 вересня 2014 18:51



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 1
Користувачі: Iv777, Ljana, sunnygirl, кицюня
Роботи: StackRambler, Google Bot, Yahoo Bot, Yandex Bot, robot Bot, spider Bot, Google AdSense, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: acrooobat, кицюня, Маруня, sunnygirl, Ninel, olga1969, Iv777, Liliya, Ljana, LiLu, Наталька7, Roksolana, vkazimir, оксана, Лануся07, Фіалочка, Дзвінка, Зорянчик, Алексіс, Valentyna

Нове на форумі
 
Вітання для Марії Митник - 19 вересня
  Пише idianka (Сьогодні, 14:33)
курси по ліпці з мастики квітів та фігурок
  Пише Наталька7 (Учора, 22:07)
Потрібна ідея для торта!
  Пише Galina_Nedomirko_ (Учора, 19:55)
Вітання для Владислава(сина Натальки) - 18 вересня
  Пише idianka (Учора, 06:39)
Вітаємо Дмитрика синочка Наталі (Natalyadiva)
  Пише Natalyadiva (17 вересня 2014 16:54)
Вітання для Іруськи - 16 вересня
  Пише ОЛЕСЯ (17 вересня 2014 14:23)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише ОЛЕСЯ (17 вересня 2014 08:58)
Дитячі тортики -6
  Пише Natalyi (16 вересня 2014 22:14)
про наших коханих чоловіків
  Пише mona liza (16 вересня 2014 19:02)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише ОЛЕСЯ (16 вересня 2014 16:10)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100