Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Слойка з яблуками", Від Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
22 січня 2012 19:55
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1293
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1093
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4247
Пляцок "Слойка з яблуками"
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 січня 2013 08:41
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1293
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1093
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4247
На Різдво смакували

Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 03:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 556
Група: Кондитер
Повідомлень: 1017
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 1162
А я на Йордан пекла,це улюблений тортик наш.Поки до фотографії то вже не було що фотографувати. tongue Дуже смачно. love

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
11 березня 2013 14:55
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу? А потім просто з сиропу вийняти і на крем?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 березня 2013 19:55
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1293
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1093
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4247
Цитата: ljulja_22
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу?

Найбільше подобаються яблука сорту Ранет.Але коли не має використовую будь-які.
Сироп роблю на око,приблизно 1;1,тобто 1 склянка цукру+1 склянка води,трошки лимонного соку або лимонної кислоти(щоб яблука не розварювалися)закипить і кидати яблука.
Яблука чищу,нарізаю тонкими пластинками і потрошки кидаю в сироп,хвильку-дві покиплять(то видно змінюють колір) витягую і закидаю другу порцію яблук.
Яблука чищу і нарізаю не всі відразу,а потрошки,так вони не темніють і мають гарний колір.
Витягую з сиропу яблука на великий піднос,або на 2-3 тарілки,тобто тонким шаром і охолоджую.Коли яблука вистигнуть,аж тоді викладаю на крем.
Не знаю чи доступно пояснила,старалась,що не зрозуміло питайте.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 березня 2013 21:35
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1031
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3052
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1730
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пляцок "Слойка з яблуками"

Дуже люблю цього пляцочка.
[attachment=603953]
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
12 березня 2013 14:59
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую! З яблуками зрозуміло. Тепер питання. Скільки ж борошна все таки брати?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 19:06
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1293
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1093
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4247
Цитата: ljulja_22
Скільки ж борошна все таки брати?

Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2013 19:21
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 935
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1322
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2685
Цитата: Galina_Nedomirko_
Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.















Галинко, з твого дозволу відповім, маю схожий рецепт з маминого записничка. Ось він:
1п. маргарини
200г сметани
1яйце
3 скл. муки

Замісити тісто, залишити на 12год в холодильнику. Розділити на коржі. Випікати
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
14 березня 2013 15:00
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую, дівчата, помучила вас запитаннями, тепер треба пекти
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2014 02:37



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Yahoo Bot, Google Bot, crawl Bot, spider Bot, Yandex Bot, robot Bot, Google Bot, crawl Bot, robot Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: Emorecoolvect, Jeleexceedo, wheetsted, uagul, twendaKew, BleliaFal, StailaRoyadly, Марія Митник, momsimmique, deextdogy, fafTetrepVari, tanyadiduch, люда даня, Virysuk, Мусічка, галявороняк, dgirina, Valentyna, coigotync, ro_sa

Нове на форумі
 
Полезно
  Пише Contianjaw (Учора, 14:41)
Чим хата багата
  Пише рамтуся (Учора, 14:18)
Вишиваємо бісером
  Пише Natalyi (Учора, 00:25)
Заробіток в інтернеті
  Пише Кіра (Учора, 00:11)
МК кучерявий мішка
  Пише Grushka (20 листопада 2014 14:19)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Кіра (20 листопада 2014 14:13)
Вітання для lilifigura
  Пише lilifigura (20 листопада 2014 10:57)
Вітання з днем народження для чарівних форумлянок!
  Пише ole4ka (19 листопада 2014 19:36)
З Днем народження, Наталія!
  Пише ole4ka (19 листопада 2014 19:34)
Вітаємо з днем народження Олюсю
  Пише ole4ka (19 листопада 2014 19:31)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100