Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Слойка з яблуками", Від Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
22 січня 2012 19:55
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1308
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1112
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4398
Пляцок "Слойка з яблуками"
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
17 січня 2013 08:41
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1308
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1112
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4398
На Різдво смакували

Перейти на початок сторінки
Darka
11 лютого 2013 03:13
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 562
Група: Кондитер
Повідомлень: 1042
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 1139
А я на Йордан пекла,це улюблений тортик наш.Поки до фотографії то вже не було що фотографувати. tongue Дуже смачно. love

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
11 березня 2013 14:55
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу? А потім просто з сиропу вийняти і на крем?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
11 березня 2013 19:55
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1308
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1112
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4398
Цитата: ljulja_22
Підкажіть, будь ласка, детальніше про яблука. як відварювати їх? Які приблизно пропорції сиропу?

Найбільше подобаються яблука сорту Ранет.Але коли не має використовую будь-які.
Сироп роблю на око,приблизно 1;1,тобто 1 склянка цукру+1 склянка води,трошки лимонного соку або лимонної кислоти(щоб яблука не розварювалися)закипить і кидати яблука.
Яблука чищу,нарізаю тонкими пластинками і потрошки кидаю в сироп,хвильку-дві покиплять(то видно змінюють колір) витягую і закидаю другу порцію яблук.
Яблука чищу і нарізаю не всі відразу,а потрошки,так вони не темніють і мають гарний колір.
Витягую з сиропу яблука на великий піднос,або на 2-3 тарілки,тобто тонким шаром і охолоджую.Коли яблука вистигнуть,аж тоді викладаю на крем.
Не знаю чи доступно пояснила,старалась,що не зрозуміло питайте.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 березня 2013 21:35
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1033
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3055
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1739
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пляцок "Слойка з яблуками"

Дуже люблю цього пляцочка.
[attachment=603953]
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
12 березня 2013 14:59
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую! З яблуками зрозуміло. Тепер питання. Скільки ж борошна все таки брати?
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
13 березня 2013 19:06
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1308
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1112
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4398
Цитата: ljulja_22
Скільки ж борошна все таки брати?

Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
13 березня 2013 19:21
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 943
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1329
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2734
Цитата: Galina_Nedomirko_
Звикла на око,тому точно не зможу відповісти.Замішую як на вареники.















Галинко, з твого дозволу відповім, маю схожий рецепт з маминого записничка. Ось він:
1п. маргарини
200г сметани
1яйце
3 скл. муки

Замісити тісто, залишити на 12год в холодильнику. Розділити на коржі. Випікати
Перейти на початок сторінки
ljulja_22
14 березня 2013 15:00
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 3
Реєстрація: 29.07.2012

ICQ:--

Бали: 73
Дякую, дівчата, помучила вас запитаннями, тепер треба пекти
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 січня 2015 12:14



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Колядки на Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 120
Гостей: 102
Користувачі: Red_elf
Роботи: Google AdSense, Yahoo Bot, Mail Ru, Mail Ru, Mail Ru, spider Bot, Google Bot, Mail Ru, Mail Ru, crawl Bot, Google Bot, spider Bot, Yandex Bot, Google Bot, Google AdSense, Mail Ru, Mail Ru

Останні 20 відвідувачів на сайті: Red_elf, AlaveliDealty, lomoerochency, Clealkera, Apexbeaup, oljusja1981, Nataly Cake, BefeDoolo, Cinfeldineado, Лануся07, Alfredgemiskiggimb, olga1969, edundaMourrem, noggenourse, Наталюня, Наталочка, Langos47, Марія Митник, Софія06, natali946

Нове на форумі
 
"Сакура"
  Пише Наталюня (Сьогодні, 11:18)
Cхеми вишивок.
  Пише Darka (Сьогодні, 03:56)
Мої смаколики
  Пише Марія Митник (Учора, 20:01)
Гостина в Галини
  Пише Марія Митник (Учора, 19:55)
Пляцок "Снікерс"
  Пише Наталюня (Учора, 17:10)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 10:31)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише Наташка (23 січня 2015 20:32)
Торт "Ейфорія"
  Пише ксюня (22 січня 2015 20:13)
Садові меблі
  Пише Darka (21 січня 2015 23:54)
Букети, флористика
  Пише Darka (21 січня 2015 23:06)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100