Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Печиво "Мушля"
Олюся
3 жовтня 2010 10:23
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Печиво "Мушля"

250 гр. масла
2,5 скл. борошна
200 гр. сметани
3 яйця
1 скл. цукру (200мл)
1/4 ч.л. соди
дрібка солі

1- Масло и борошно розтерти в кришки.
2- Змішати сметану, жовтки, соду і сіль (соду не гасити!!!)
3- Суміш номер 2 вилити в суміш номер 1 і замісити м'яке тісто.
4- Накрутити кульок розміром в 2 см в діаметрі і поставити в холодильник, накривши плівкою.
Тісто повинно охолонути в холодильнику не менше 2-х год (можна тісто готовити раніше, а пекти на наступний день)
Перед випіканням збити білки (які залишились від жовтків) в круту піну, додати цукур і добре збити, до повного розчинення цукру і дуже крутої піни!!!
Із холодильника виймати по 3-4 кульки, обвалюємо їх в борошні і розкачуємо їх на борошні в тонкий круг, тісто дуже слухняне, але може потребувати ще борошна.
На кружок кладемо 1/3 ч. л. збитих білків і складаємо круг пополам, а потім ще раз пополам і отримуємо чверть круга. Краї придушуємо.
Готові мушлі викладаємо на бляшку с пекарським папером і ставимо пекти в розігріту духовку. Випікати при температурі 180 гр приблизно 20 хв. Вони дуже гарно надуваються і стають гарного світло-кремового кольору. Важливо не перепекти!!! Гарячими посипати цукровою пудрою.
Білки залишаються, тому ще виходить і безе декілька штук.
Смачного!!!
За рецепт дякую Мариночці з сайту "Едим дома"

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 11:40
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Олюся
Печиво "Мушля"

Ніколи не думала, що з пісочного тіста для яблучного пирога можна пекти таке смачне печиво!!! Дуже гарно!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 жовтня 2010 21:31
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Олюся, чи можна білки намастити на тісто, скрутити в рулет, тоді порізати і пекти?
Перейти на початок сторінки
Олюся
6 жовтня 2010 21:03
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: Славочка
Олюся, чи можна білки намастити на тісто, скрутити в рулет, тоді порізати і пекти?

Я так не пробувала. Маю інше печиво з сирним тістом, де білки намазують на тісто, скручують в рулет і ріжуть.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 12:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100