Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запечена індичка, Для любителів м"якого та ароматного м"яса
Pito4ka
15 січня 2012 13:53
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Запечена індичка



--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
musya
15 січня 2012 15:32
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Pito4ka,
Ти совість маєш :lol: таку смакоту виставляти,аж шлунковий сік виділяється,)))))дуууже абажаю індика,певно смачно було :t0242:
Перейти на початок сторінки
uliana_y
15 січня 2012 15:53
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Дивилась передачу перед Різдвом.Гордон Рамзі готував індичку,то під шкіру де грудинка і в середину запихав масло змішане із сіллю,перцем, зеленню,часником і спеціями.Потім трохи залишилось то зверху змастив.Запікав коло 3 год.Час від часу витягав індичку і зверху поливав жиром,який утворився!!!Виглядала та індичка просто неперевершено!!))Колись спробую!!))А ця порада може комусь пригодиться

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
15 січня 2012 16:10
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: uliana_y
середину запихав масло змішане із сіллю,перцем, зеленню,часником і спеціями

Гарна порада!! А ще я десь вичитала, що можна взяти розтоплене масло, змішати з соєвим соусом, набрати шприц і зробити "ін"єкції" по всій "площі" індика. Автор писав, що чим більше - тим краще. Але то стосується, напевно невеликих - кг на 2-3,в яких жиру не так багато. Бо на фото - важить 6кг, досить жирна, я навіть деко геть трошки змащувала олійкою.

musya, напевно не маю)))), бо так понаїдалися. :m05002: Не те, щоб я вихвалялася, але, справді дуже смачно вийшло!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 22:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100