Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Біскотті на білках
Канарейка
25 липня 2011 17:15
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Біскотті на білках з фундуком та родзинками з ромовим ароматом. Рецепт взяла від Соні з Lj.



на 30-35 штук

2 білки (від великих яєць)
1 / 3 ст. (65-70 г) цукру
1 / 4 ч. ложки кардамону (за бажанням)
1 / 2 ст. (60 г) родзинок
1 ст. (100 г) фундуку
1 ст. (140 г) борошна
1 / 2 ч. ложки розпушувача
1-2 крапельки ароматизатора Ром.

1.Міксером збиваємо білки в м'яку піну, поступово додаємо цукор і збиваємо до "піків"
2.Добавляем борошно, розрихлювач, родзинки і фундук.Перемішуємо і ложкою (маса липка) розкладаємо тісто в злегка змащену жиром форму (по всій довжині форми) форма 6*30
3.Ставимо випікатися в заздалегідь нагріту до 175-180 гр духовку на 30 хвилин або поки "буханець" злегка не почне золотитись.
4.Витягаємо з духовки, даємо повністю охолонути, нарізаємо дуже гострим ножем на тонкі 0.5 см-1 см кусочки. Розкладаємо біскотті на деко.
6.Ставимо підрум'янитись в заздалегідь нагріту до 150 гр духовку на 15 хвилин.


Р.S. Зразу робила 2 порції, бо ми таке їсти любимо і нам завжди мало :wink: .Кардамону не додавала.

Смакувати з духмяним чаєм з м'ятою та сушеними фруктами.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
5 червня 2012 12:13
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Знову пекла біскотті на білках, тільки з родзинками, вяленою полуницею та волоським горіхом

Перейти на початок сторінки
Канарейка
21 листопада 2012 14:29
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
В мене знову біскотті з волоським норішком та чорними родзинками. Дуже смачно

Перейти на початок сторінки
Кіра
21 листопада 2012 15:07
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
яка смакота)))) мммммммм
Перейти на початок сторінки
fialetka
7 березня 2013 11:54
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405

Дякую!!!! Дуже смачні біскотті. Цієї зими вже випробувала десь 5 рецептів, це один з найкоащих. Рекомендую.
Я робила з грецькими горіхами та родзинками. Спочатку саме тісто на етапі вимішування з мукою здалося дивним, але результат супер!!
Перейти на початок сторінки
fialetka
7 березня 2013 11:56
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Та ще й ввигідний рецепт для утилізації білків. Можна сміло робити подвійну порцію, бо дуже швидко похрумаються:)))
Перейти на початок сторінки
Лорі
12 квітня 2013 10:22
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
12 квітня 2013 10:57
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
[attachment=612456]
Перейти на початок сторінки
Лорі
12 квітня 2013 15:46
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: Ксенічка
Лорі, з привеликою апетитною охотою) скуштувала я б твої біскотті, та ще таку хорошу кількість ти напекла, що мої були б ой як задоволені!! Смачненько!!

Дякую!
Дівчатка, то така смакота, що сьогодні напекла ще. Сьогодні ще додала журавлину.
Перейти на початок сторінки
Muwka
25 травня 2013 20:52
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
Дуже дякую за рецепт дуже-дуже смачного печива.Фото не дуже гарне,бо робила для себе.А печево суперове!!!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 20:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 19
Користувачі: Vajnrauh
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100