Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Печиво "Святкове"
gutka
8 грудня 2009 18:59
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Печево святкове

це печево дуже подобається моїй мамі
1 склянка родзинок
1 склянка грецьких горіхів (подрібнити)
3 яйця збити з 1 склянкою цукру
до 1 ст. ложки сметани додати 1 ч.ложечку соди
пачка ванільного цукру
3 ст. ложки олії
борошно скільки візьме
для початку просіяти 2 скл. борошна у миску додати до нього попередньо замочені та висушені родзинки, подрібнені горіхи, окремо збити 3 яйця (досить великих) з цукром, соду ретельно ромішати зі сметаною та вилити до яєць і додати олію.
Після чого все вилити у борошно та перемішати, потім на дошку просіяти ще 1/2 скл. борошна та місити тісто на дошці, сформувати ковбаски і поставити запікати при темп.175-180 приблизно 30-35 хвилин

гарячим нарізати скибочками, можна притрусити цукровою пудрою
(фото з мого архіву, пекла на новорічні свята минулого року)

додам свіже фото (2011 рік)

Перейти на початок сторінки
котяра
8 грудня 2009 19:04
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
gutka,Гарне печиво.


борошно скільки візьме
Катя яке тісто має вийти?
Перейти на початок сторінки
gutka
8 грудня 2009 21:27
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
котяра,
буду виправлятись, все детально розпишу... feel поки писала рецепт дуже захотілось приготувати
так і зробила-ось спекла дуже смачно-рекомендую

Перейти на початок сторінки
вишенька
9 грудня 2009 11:57
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 10
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 58
Реєстрація: 8.09.2009

ICQ:--

Бали: 18
А у мене є питання до печива св'яткового. Я хочу попробувати його спекти, але прошу відповісти, якої густоти має бути тісто і скільки виходить рулетів (так як на фото?) і чому нарізати теплими? Наперед дякую!
Перейти на початок сторінки
gutka
9 грудня 2009 12:40
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
вишенька
Я хочу попробувати його спекти, але прошу відповісти, якої густоти має бути тісто і скільки виходить рулетів (так як на фото?) і чому нарізати теплими?

я про борошно написала, а ще сфотографувала тісто перед запіканням виходить дві таких ковбаски, тісто підростає, різати гарячим тому що воно відразу м"якеньке, а потім стає сухеньке, можна назвати його коржики бакалійні
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 квітня 2024 14:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100