Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Най - кращий у світі, рецепт торта
Volo-shka
9 січня 2012 09:21
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
В Норвегії цей торт називають "Най - кращий у світі"
Торт справді дуже добрий на смак. Рецепт із журналу "Торт Деко" № 4(5) 2011 від Нелі Йозефсен, за що їй дуже вдячна.



Нам потрібно
Для бісквіту:

масло вершкове - 100 г.
цукор - 100 г.
жовтки - 4 шт.
борошно - 100 г
молоко - 3-4 ст. л. (я брала 4)
розрихлювач - приблизно 1 ч.л.
ваніль

Для безе:

білки - 4 шт.
цукор - 200 г

Для начинки:
яблука (Гренні Сміт) - 800-900 г.
цукор - 1-2 ст. л.
ізюм - 60-70 г
цедра лимона
кориця

Вершки - біля 300 г.
Горіхи - грецькі або мигдаль.

Отже,
збити масло із цукром. По-одному додати жовтки.
Додати борошно і молоко, розрихлювач і ваніль.
Тісто розділити на 2 частини і рівномірно розподілити по пекарському папері.
Окремо збити білки, поступово додаючи цукор.
Розподілити білки рівномірно по тісту.
Випікати в духовці при температурі 180 градусів близько 30хв. Дайте охолонути.

Тим часом почистити яблука і порізати дольками, додати цукор і інші складники, протушити на повільному вогні без додавання води, постійно помішуючи, до напівготовності яблук. Але слідкуйте щоб яблука не розварились у кашу. Охолодіть.
Якщо у каструлі утворився сік, його потрібно злити, він нам не потрібен(можна використати у інший торт для пропитування - класна штука)))))

Вершки збити із 1-2 ст. л. цукру або пудри в крем.

Покладіть перший корж безе вгору.
Викладіть половину крему, посипте горіхами, викладіть усю яблучну суміш.
Зверху рівномірно розподіліть крем, що залишився.
На крем покладіть інший корж безе вниз.

Вага виходить близько 1,5 кг.
Діаметр тортівниці 22 см.
Можна використовувати під мастику. Торт дуже смачний (навіть не чекала). Собі робила на пробу, тому не прикрашала, весь торт не сфотографувала із причини швидкого зникнення))))
СМАЧНОГО!!!!!
Перейти на початок сторінки
Tatiana
9 січня 2012 13:28
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
З усього видно, що смачний та ніжний. :winked: Гарне поєднання вершків та яблук. Мені вже хочеться його спробувати спекти. Дякую! :3fb:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
9 січня 2012 16:22
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Дуже смачний торт на вигляд, тільки запитання- скільки розрихлювача, і на яке дечко порція?
Перейти на початок сторінки
Tanjuchka
9 січня 2012 16:29
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Смакота :tongue: Дякую за чудовий рецепт :winked:
Перейти на початок сторінки
oksenya75
30 січня 2012 16:23
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
я теж цей торт пекла по рецепту з журналу. Смачний він дуже!!!!!!
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 вересня 2019 04:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 6
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100