Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Крем білково-масляний
boikoot
27 січня 2012 20:20
Повідомлення #11


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 27.01.2012

ICQ:--

Бали: 100
В мене крем не получився((((((((( збивала, збивала - аж браун кипів, хвилин 15, Волошко скажіть чому мені в кінці розслоївся, вийшла вода, масло ніби свіже , селянське 82%, білки теж
Перейти на початок сторінки
julechka
25 березня 2012 00:46
Повідомлення #12


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ааа, дівчатка,велике спасибі вам)))) вийшов у мене той крем :wink: , спочатку шось було страшно братися за нього, боялася перевести продукти...думаю, що багато чого залежить від того наскільки довго збаваєш білки ну і, звичайно, від якості масла)))
ще раз спасибі)) :smile:
Перейти на початок сторінки
Галиночка
3 червня 2012 12:04
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Крем супер!!!! Ніжний смак морозива і під мастику ліг як треба. Ну дуже дякую за рецепт!!!
Перейти на початок сторінки
РЕДАКТОР
26 листопада 2012 14:16
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 4.10.2012

ICQ:--

Бали: 131
Скажіть будь-ласка окремо для "непонімаючих" :feel: білки під час нагрівання і до того збивати чи зразу в посудину? Наперед дякую. А то в мого синочка скоро три рочки - хочу пекти тортик у вигляді песика, от і приглядаюсь до кремів.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
26 листопада 2012 16:45
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
РЕДАКТОР, білки вимішати з цукром і потім нагріти постійно помішуючи, щоб розчинився цукор. Мені 2-3 хв вичтачає. Охолодити (якщо недостатньо охолодити то довго доведеться збивати- у мене часом на 3 заходи по 7-10 хв), а вже потім збивати і коли збільшиться в обємі додавати масло.
Перейти на початок сторінки
РЕДАКТОР
27 листопада 2012 14:45
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 4.10.2012

ICQ:--

Бали: 131
Щиро-щиро дякую Вам за пораду! Найближчим часом буде нагода спробувати. :m0554:
Перейти на початок сторінки
Muwka
2 квітня 2013 15:42
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 68
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 48
Реєстрація: 29.10.2012

ICQ:--

Бали: 285
Крем дуже-дуже смачнющий!!!!Як пушинка ніжний!!!Дякую за рецептик!)
Перейти на початок сторінки
smiluk
10 листопада 2013 20:46
Повідомлення #18


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Два рази робила я цей крем. Перший раз зробила, не вийшов.Думаю,що через те , що мало збила білки, а потім ще й масло перебила :( Але всі так хвалять цей крем.То, думаю, спробую ще раз. Наче вже вийшло. Але почала прикрашати торт одразу після виготовлення крему, ще й у теплому приміщенні :(( то трохи нервувалася коли він почав стікати з торта.Добре що торт був для себе на щодень
Перейти на початок сторінки
smiluk
10 листопада 2013 20:48
Повідомлення #19


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
А смак дуже ніжний.Цікаво, якщо взяти трохи менше цукру (бо у мене мама не може їсти сильно солодке), чи не вплине це на якість крему? Хтось такі експерименти пробував робити?
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 серпня 2019 02:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100