Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Генуезька фокачча
Коко Шанель
1 лютого 2010 22:29
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415


Генуезька фокачча

Перейти на початок сторінки
gutka
21 березня 2010 22:10
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а я хочу подякувати за рецепт генуезької фокаччі, я просто в захваті від неї, хрумка скоринка, так швидко готувати і завжди смачно (спекла без сиру та без тмину) можна експериментувати з добавками: до борщу гарячу змащую душеним часником, наступного разу спробую додати сушених трав
Перейти на початок сторінки
Маруся
22 березня 2010 01:31
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: gutka
генуезької фокачч


яка гарненька, мені аж самій захотілось. Доречі маю стільки тих сумішів трав спеціально для хлібчику. Ото б був комусь гарний подарунок. feel
Перейти на початок сторінки
Фрезія
17 листопада 2011 07:49
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Фокачча картопляна з цибулею




Борошно пшеничне 500грам (я брала 1с і в/с)
Відварена картопля 1 шт. (60 г)
Картопляний відвар ( чи овочевий ) я брала сиворотку- 350 мл
Рослинна олія 3 ст.л.
Сіль 1,3 ч.л.
Цукор 2 ст.л.
Дріжджі свіжі 10 г
Італійські трави 1 ст.л.

Посипка-заправка
Цибуля 1 шт.
Сіль
Цукор 1 ч.л.

Сир твердий натертий
Кріп
1-2 зубчика часнику

Обсмажити цибулю, порізану пів кільцями ( не більше 0,5 мм) до світло-золотистого кольору на олії, додавши сіль і цукор. Нехай охолоне.
Сир потерти окремо на тертці, додати часник і кріп.

Замісити м"яке тісто. Викласти на деко з папером, змастити олією. Сформувати паляницю товщиною 1 -1,5 см. Накрити і залишити, поки тісто не збільшиться в 2 рази.
Випікати при 190* до готовності.
За 5-7 хвилин до закінчення випічки, викласти на фокаччу обсмажену цибулю, посипати сиром і поставити в духовку, щоб сир запікся.
Наступного разу буду робити тонкіше тісто, так смачніше.

Дуже смачна і ароматна фокачча!

(кріп при вечірньому освітленні чомусь чорний на фото :smile: )
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 червня 2018 01:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2018 06:34)
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka (8 березня 2018 10:56)
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ (3 березня 2018 02:50)
Гумор та сатира українською
  Пише ОЛЕСЯ (2 березня 2018 04:24)
Дієта для гімнасток та балерин
  Пише ОЛЕСЯ (1 березня 2018 02:40)
Дієта Дюкана
  Пише ОЛЕСЯ (21 лютого 2018 17:41)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100