Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Генуезька фокачча
Коко Шанель
1 лютого 2010 22:29
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415


Генуезька фокачча

Перейти на початок сторінки
gutka
21 березня 2010 22:10
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а я хочу подякувати за рецепт генуезької фокаччі, я просто в захваті від неї, хрумка скоринка, так швидко готувати і завжди смачно (спекла без сиру та без тмину) можна експериментувати з добавками: до борщу гарячу змащую душеним часником, наступного разу спробую додати сушених трав
Перейти на початок сторінки
Маруся
22 березня 2010 01:31
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 999
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: gutka
генуезької фокачч


яка гарненька, мені аж самій захотілось. Доречі маю стільки тих сумішів трав спеціально для хлібчику. Ото б був комусь гарний подарунок. feel
Перейти на початок сторінки
Фрезія
17 листопада 2011 07:49
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Фокачча картопляна з цибулею




Борошно пшеничне 500грам (я брала 1с і в/с)
Відварена картопля 1 шт. (60 г)
Картопляний відвар ( чи овочевий ) я брала сиворотку- 350 мл
Рослинна олія 3 ст.л.
Сіль 1,3 ч.л.
Цукор 2 ст.л.
Дріжджі свіжі 10 г
Італійські трави 1 ст.л.

Посипка-заправка
Цибуля 1 шт.
Сіль
Цукор 1 ч.л.

Сир твердий натертий
Кріп
1-2 зубчика часнику

Обсмажити цибулю, порізану пів кільцями ( не більше 0,5 мм) до світло-золотистого кольору на олії, додавши сіль і цукор. Нехай охолоне.
Сир потерти окремо на тертці, додати часник і кріп.

Замісити м"яке тісто. Викласти на деко з папером, змастити олією. Сформувати паляницю товщиною 1 -1,5 см. Накрити і залишити, поки тісто не збільшиться в 2 рази.
Випікати при 190* до готовності.
За 5-7 хвилин до закінчення випічки, викласти на фокаччу обсмажену цибулю, посипати сиром і поставити в духовку, щоб сир запікся.
Наступного разу буду робити тонкіше тісто, так смачніше.

Дуже смачна і ароматна фокачча!

(кріп при вечірньому освітленні чомусь чорний на фото :smile: )
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 грудня 2017 14:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вибір обігрівача приміщення
  Пише frosya5115 (5 грудня 2017 02:30)
Пиріг із сиром
  Пише Irinka (1 грудня 2017 10:55)
Пряники. Відео.
  Пише ОЛЕСЯ (28 листопада 2017 06:14)
Ідея оформлення закусок
  Пише ОЛЕСЯ (27 листопада 2017 02:21)
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 80
Гостей: 59
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100