Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пляцок "Зуби негра"
Марія БМВ
24 листопада 2010 14:59
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Дівчата,дуже файний пляцок переписала недавно від куми.Спробувала і моїм дуже сподобався.Пекла мамі на роботу,бо була якасьперевірка,то ні крихти не залишилось!Він виходить дуже високим і легкий у приготуванні! m0555
Зуби негра

На один корж:
3 білки збити з 1скл. цукру
3 жовтки,1 скл.сметани
1 ч.л.соди,2 скл.муки,
1пачка пор.до печ.,
3 ст.л.какао

Пекти таких 3 коржі

Маса:0.5 кг масла(пальми),1 банка вареної гущонки.
Крем поділити на 3 ч.До однієї + подрібнений корж(1).

Оформляємо:
На 1-ий корж викладаємо 1 частину маси-викладаємо зефір(половинки)-крем із вимішаним коржем(притолочуємо і гарно розмащуємо)-2-га ч.крему-2-ий корж.

Зверху я залила помадкою і прикрасила кремом і купленими квітками з листочками.
СМАЧНОГО!
Перейти на початок сторінки
нетік
24 листопада 2010 15:06
Повідомлення #2


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Марія БМВ
Зуби негра
гарний пляцок. я теж маю такий рецепт, тільки в мене треба пекти два коржі. а до крему додавати 1склянку маку. цей пляцок оригінально в розрізі виглядає.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
27 листопада 2010 17:25
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Марія БМВ.Хочу тобі подякувати (можна на ти?)за красиві зуби негра.Тільки що зробила,ледь встигла сфоткати,зуби великі, winked треба два рази кусати,щоб до рота положити laughing Всі зуби розхапали,навідь вечері не треба am На св"ята обовязково буду їх пекти,ще раз дуже-дуже гарно дякую!!! 3fb
Перейти на початок сторінки
lingrod
27 листопада 2010 18:06
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Vajnrauh,
Молодець - що зразу спекла, красивий пляцок в розрізі. Я тоже люблю: або зразу пробую рецепт, або вже довго він відлежується.
Я скорше всього теж буду робити його на свята, завдяки твоєму фото!
Не просяться там вишні в начинку, або щось кисленьке? Як на твій смак?
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
27 листопада 2010 18:16
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Linqrod.Не знаю як кисленьке,але мені здається що вишні будуть виглядати ніби в негра карієс m0566
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
27 листопада 2010 19:21
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Vajnrauh,
дуже приємно,що рецепт пригодився! wink Дуже гарний у тебе получився winked .До мене,звичайно,на ти!
Така рада,що пляцок стає помалу ходовим!Смачного усім,дівчатка! love
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
6 грудня 2010 13:40
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Зуби негра (з мого записника)

Це все що від них залишилось! :laughing:
Перейти на початок сторінки
Наталюня
15 жовтня 2015 09:49
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Колись давно пробувала такий пляцочок на весіллі - дуже смачний був. Хотіла і собі спекти, але рецепта не було. Ото гарненько пошукала в нас на форумі і на празник таки спекла! Дуже і дуже смачний та ситний. Ось мій кусочок :)

Випекла лише 2 коржі (форма 18 на 33 см), зефір виклала в 2 шари і до бісквітно-кремової маси додала ще мелений мак.
Дякую дуже за рецепт!
Перейти на початок сторінки
Francheska
15 жовтня 2015 18:04
Повідомлення #9


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 21
Реєстрація: 12.01.2015

ICQ:--

Бали: 101
Наталюня,
"бісквітно-кремової маси"- ЦЕ що таке,як його робити?
Перейти на початок сторінки
Наталюня
15 жовтня 2015 19:59
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Francheska, по рецепту треба спекти 3 коржі, один з них подрібнити на крихти та вимішати їх із частиною крему. Ото і є та бісквітно-кремова маса :)
Я спекла лише 2 коржі, вони гарно виросли, тож кожен з них я обрізала по висоті. Таким чином отримала 2 тонкі коржі + залишки, які подрібнила на крихту. До бісквітної крихти додала крем і додала півсклянки меленого і запареного маку. Перекладала корж - крем - зефір - бісквітно-маково-кремова маса - зефір - крем - корж.
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 15:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 15
Користувачі: anielflope
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100