Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


2 сторінок 1 2 Далі >>
Відповісти
 Спеції, прянощі і приправи.
yashoda_dd
22 жовтня 2009 21:06
Повідомлення #11



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Імбир додається до любих смажених овочів, бобових, до горохового супу (дал називається). Для цього в розігріте на сковорідці масло (краще топлене) кладете натертий корінь імбиру і смажите кілька секундю Головне - не перетримати. Потім додаєте все інше по черзі в сковорідку. Ще дуже смачний напій варю - тертий корінь імбиру кидаєте в кипяток, додаєте цукру за смаком та можна кинути цедру лимона. Знімаєте з вогню та додаєте лимонний сік. Дуже корисно при застуді.
А куркуму не бійтеся класти у любу страву (під кінець приготування), вона підкреслить смак продукту. Теж важливо не переборщити. І головне - не кладіть багато спецій в одну страву.
Перейти на початок сторінки
olga
23 жовтня 2009 09:21
Повідомлення #12



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Нещодавно відкрила для себе смак свіжого базиліку. Раніше я його на запах не переносила. А як спробувала один салат, то дуже полюбила. smile Тепер кришу його туди побільше. А салат простий. Чері помідорчики, сир бебі-мазорела шматочками, жменю порізаного, чи пощіпаного ( навіть краще) базиліку, сіль, перець і заправити оливковою, або пахучою соняшниковою олією. Я би їла той салат мисками. І мої домашні теж. smile
А от до кінзи свіжої ще не можу звикнути. Їм в чомусь, як салса, наприклад, але щоб так запросто - фе! А моя братова навіть собі насіяла вже коло хати.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 листопада 2009 17:38
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
olga
Нещодавно відкрила для себе смак свіжого базиліку.

я цього року виростила в горщику і на грядці, фіолетовий, також люблю цю травичку, ось фото салату, зелень з моєї грядки


ось цікаво М'ята

Вважається найбільш "жіночою" пряністю. Від чаю з м'ятою у жінок починають сяяти очі і просто світяться внутрішнім світлом. Існує міф, що запах м'яти остуджує гнів і ревнощі. А стародавні єгиптяни вважали, що м'ята стимулює роботу мозку. У давнину радили студентам ходити на іспити з букетиками м'яти. Ескулапи ж твердо впевнені, що м'ятний аромат знімає головний біль, м'язові спазми, часте серцебиття.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 листопада 2009 17:39
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Орегано

Улюблені прянощі італійців орегано - це добре відома нам материнка, якій на Русі приписували властивості оберега. Всі травники одностайно твердять, що орегано "веселить серце", поліпшує обмін речовин і підвищує життєвий тонус організму. Однак цією травою можна лікуватися лише жінкам. На жаль, вона при тривалому вживанні знижує у чоловіків потенцію і безповоротно.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
15 листопада 2009 17:49
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
вов !дуже люблю додавати орегано до мяса правда ,не знала що це наша рідна материнка! а про потенцію love feel більше чоловікові не буду здобрюати страви!!!!!дуже дякую за інформацію winked
Перейти на початок сторінки
gutka
15 листопада 2009 17:51
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
так, до м"яса краще базилік додавати smile
Перейти на початок сторінки
Olenochka
15 листопада 2009 18:07
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
базилик ще не пробувала але обовязково попробую дякую за пораду wink
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
15 листопада 2009 21:25
Повідомлення #18


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6326
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14567
Які ми тепер розумні жінки будемо!
Ніколи орегано чоловікам не підсунемо! wink

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Olenochka
15 листопада 2009 21:30
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
твоя правда wink
Перейти на початок сторінки
lana
7 жовтня 2014 20:30
Повідомлення #20


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Сподобалася мені для приготування барбекю ось така приправа для курки



швидко й смачно


Перейти на початок сторінки
2 сторінок 1 2 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 вересня 2019 20:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100