Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рибні фрикадельки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 10:39
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Рибні фрикадельки



Перейти на початок сторінки
lana
20 квітня 2011 18:14
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Пушинко! Тефтелі суперові!!!!!
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
11 червня 2011 18:05
Повідомлення #3


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Рибні тіфтелі


500 гр рибного філе (пaнгасіус, горбуша, сьомга)
150 мл. вершків
2 цибулини
2 зубці чиснику
75 грм. твердого сиру
5 яєць
спеції
олія
1/2 ст рису
1/2 лимона
1. Рис промити, залити 2ст. води. Варити на слабому огні, поки вода не википить.
2. Рибне філе перемолоти на мясорубці разом з цибулею. Добавити 2 яйця, спеції ,лимонний сік. Перемішати.
3. Мокрими руками сформувати з фаршу тіфтелі, якщо треба - обваляти в муці.
4. Цибулю почистити і нарізати кільцями. Чисник почистити і пропустити через чисникодавку.
5. Сир натерт на середній терці,яйця збити з вершками, добавити чисник, тертий сир ,при бажанні порізану зелень.
6. Глубоку форму змастити олією. Виложити тіфтелі і розложити поверх цибулю.
Залити тіфтєлі яїчно-вершковою сумішшю. Випікати 35-40 хв. при температурі 180гр.
Слова автора. Рецепт взяла з журналу "Поліна"
В цьому рецепті не вказано за рис, шо з ним робити, та я дала до фаршу. :smile:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
11 червня 2011 22:59
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
LiLu,
Люблю страви з риби. Беру на замітку.
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
27 жовтня 2011 12:43
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Рибні фрикадельки

Перейти на початок сторінки
Ярка
2 березня 2012 15:10
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Ще додам рецепт рибних фрикадельок.

1 кг риби(можна живої,я брала тушку хека),
3 великі цибулини,1 морква,
сіль,перець,
100 гр.розмоченого батону,
1 яйце.
Рибу почистила,відділила філе від кістки.Цибулю нарізала і підсмажила на пательні.Туди кинула терту моркву.Потім змолола рибу,цибулю з морквою і додати батон відціджений з рідини.Додати сіль,перець і яйце.На дно каструлі виклала пригорщу лушпиння цибулі.Сформувати фрикадельки і викласти зверху і залити окропом,щоб накрити їх.Варити 40 хвилин на середньому вогні.Рецепт взяла тут
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 18:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 27
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100