Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба запечена (короп, форель)
gutka
7 лютого 2010 21:36
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Короп запечений з овочами
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 лютого 2010 10:51
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4004
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7181
Риба печена

тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4004
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7181
Карп запечений стейками

Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 09:11
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3238
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4353
Форель з овочами

Приїхала дітвора, то й хочеться побалувати чимось смачненьким .

Форель почистила, збризнула лимоном,посолила, посипала сушеною паприкою та коріандром, загорнула у фольгу і залишила на ніч у холодильнику.



Вранці зробила для неї овочеву подушку з молодої картопельки, морковки, цибулі та зелені і поставила у духовку.Жиру не додавала зовсім, то ж усе готувалося у власному соці



На дно протвеня додала трішки води, щоб , коли витече сік, не пригоріло. Десь хвилин за 25-30 страва готова.

Перейти на початок сторінки
Понка
15 лютого 2011 11:27
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата пропоную вам рецепт запеченої рибки"Дорату" Цілу рибу почистити, зробити надрізи,посолити, поперчити, полити лимонним соком і дати постояти 30 хв.Після відправити рибку на розігріту сковорідку з олією.Далі викладаємо її на пательню і в духовку запікати.Поки рибка печеться ми готуєм соус:2 помідорки різаних кубиками;0.5 банки оливок кружочками полити соком лимона і олією і протушити 3-5хв.Коли рибка запечеться до золотистого кольору витягаєм її і поливаєм соусом.Смачного!Показала б фото, але не можу зменшити.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 10:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4004
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7181
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 серпня 2015 19:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вихвалянки.
  Пише Лілія (Сьогодні, 15:50)
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 21:33)
Робимо закладки через Пінтерест
  Пише NelySV (Учора, 13:26)
Мультиварка
  Пише Kasya13 (27 серпня 2015 16:14)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Krasotinka (26 серпня 2015 16:02)
НАШІ ВЕСІЛЛЯ
  Пише tay (26 серпня 2015 14:26)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Ксенічка (26 серпня 2015 13:07)
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише Krasotinka (25 серпня 2015 00:18)
Акція , 2 спальні комплекти
  Пише Ірина12 (24 серпня 2015 13:04)
Флешмоб годуємо школяра смачно і корисно
  Пише ОЛЕСЯ (22 серпня 2015 20:05)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 39
Користувачі: lyudmila.venherak, Фіалочка, Darka, ТУСЯ
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100