Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба запечена (короп, форель)
gutka
7 лютого 2010 21:36
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Короп запечений з овочами
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 лютого 2010 10:51
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Риба печена

тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Карп запечений стейками

Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 09:11
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1755
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3217
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4296
Форель з овочами

Приїхала дітвора, то й хочеться побалувати чимось смачненьким .

Форель почистила, збризнула лимоном,посолила, посипала сушеною паприкою та коріандром, загорнула у фольгу і залишила на ніч у холодильнику.



Вранці зробила для неї овочеву подушку з молодої картопельки, морковки, цибулі та зелені і поставила у духовку.Жиру не додавала зовсім, то ж усе готувалося у власному соці



На дно протвеня додала трішки води, щоб , коли витече сік, не пригоріло. Десь хвилин за 25-30 страва готова.

Перейти на початок сторінки
Понка
15 лютого 2011 11:27
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата пропоную вам рецепт запеченої рибки"Дорату" Цілу рибу почистити, зробити надрізи,посолити, поперчити, полити лимонним соком і дати постояти 30 хв.Після відправити рибку на розігріту сковорідку з олією.Далі викладаємо її на пательню і в духовку запікати.Поки рибка печеться ми готуєм соус:2 помідорки різаних кубиками;0.5 банки оливок кружочками полити соком лимона і олією і протушити 3-5хв.Коли рибка запечеться до золотистого кольору витягаєм її і поливаєм соусом.Смачного!Показала б фото, але не можу зменшити.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 10:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7174
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2015 23:39



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Рецепти Паски
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, crawl Bot, Yandex Bot, Yahoo Bot, Yandex Bot, robot Bot, Yandex Bot, Google Bot, Google Bot, MSN Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Unoraptotosse, svetochka, Oksana_sx, Наталочка, Оксанка_Б, Лануся07, bogdana, інна, ІНЕСА, Рімма, nadi.kica, Vownprownboug, Полінка, Лесенятко, Подоляночка, люда даня, Marta-18, Speastethence, katiasq, Asya

Нове на форумі
 
Записна книжка
  Пише Кіра (Сьогодні, 17:27)
На сайті відкрито новий розділ "Замовити торт"
  Пише Тернополяночка (Сьогодні, 01:00)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (Учора, 22:38)
Турецька білизна
  Пише semurko (Учора, 21:37)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Vajnrauh (Учора, 17:45)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Darka (Учора, 10:10)
Корівонькa
  Пише ОЛЕСЯ (25 квітня 2015 16:42)
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише ОЛЕСЯ (25 квітня 2015 16:39)
"Кокосовий"
  Пише Тигруля (24 квітня 2015 23:37)
Короваї!!!
  Пише Тернополяночка (24 квітня 2015 23:07)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100