Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба запечена (короп, форель)
gutka
7 лютого 2010 21:36
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7219
Короп запечений з овочами
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 лютого 2010 10:51
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7153
Риба печена

тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7153
Карп запечений стейками

Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 09:11
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3211
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4278
Форель з овочами

Приїхала дітвора, то й хочеться побалувати чимось смачненьким .

Форель почистила, збризнула лимоном,посолила, посипала сушеною паприкою та коріандром, загорнула у фольгу і залишила на ніч у холодильнику.



Вранці зробила для неї овочеву подушку з молодої картопельки, морковки, цибулі та зелені і поставила у духовку.Жиру не додавала зовсім, то ж усе готувалося у власному соці



На дно протвеня додала трішки води, щоб , коли витече сік, не пригоріло. Десь хвилин за 25-30 страва готова.

Перейти на початок сторінки
Понка
15 лютого 2011 11:27
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата пропоную вам рецепт запеченої рибки"Дорату" Цілу рибу почистити, зробити надрізи,посолити, поперчити, полити лимонним соком і дати постояти 30 хв.Після відправити рибку на розігріту сковорідку з олією.Далі викладаємо її на пательню і в духовку запікати.Поки рибка печеться ми готуєм соус:2 помідорки різаних кубиками;0.5 банки оливок кружочками полити соком лимона і олією і протушити 3-5хв.Коли рибка запечеться до золотистого кольору витягаєм її і поливаєм соусом.Смачного!Показала б фото, але не можу зменшити.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 10:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1760
Група: Модератор
Повідомлень: 3987
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7153
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 березня 2015 09:22



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Колядки на Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 57
Гостей: 45
Користувачі: OkIv, Лесенятко, Галка
Роботи: Google Bot, Google Bot, Yandex Bot, Yahoo Bot, Google Bot, Yandex Bot, crawl Bot, Google AdSense, spider Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Галка, OkIv, Лесенятко, tetyana.jatziv, Танюся, Obtaicsdada, танюшка55, Конвалія, empacyenjoymn, olga1969, Натонька, Marta-18, манюша, Наталка Гірняк, nadin, natka04, Numbmusly, olyaveres, інна, Grushka

Нове на форумі
 
Електрична духовка
  Пише Ніа7 (Сьогодні, 00:02)
Форма для горішків (горішниця)
  Пише Darka (Учора, 22:51)
Записна книжка
  Пише Кіра (Учора, 18:52)
Вишиваємо бісером
  Пише Наталюня (Учора, 07:39)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ (1 березня 2015 13:19)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Darka (1 березня 2015 01:06)
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (1 березня 2015 01:04)
Твори добро-2
  Пише Darka (1 березня 2015 01:02)
грибочки і горішки
  Пише ОЛЕСЯ (28 лютого 2015 18:35)
Цукрові квіти від Олени Синчук
  Пише Olena Ujshag (26 лютого 2015 21:01)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100