xxxrape
   
 
Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба запечена (короп, форель)
gutka
7 лютого 2010 21:36
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Короп запечений з овочами
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 лютого 2010 10:51
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4008
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7187
Риба печена

тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4008
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7187
Карп запечений стейками

Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 09:11
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Форель з овочами

Приїхала дітвора, то й хочеться побалувати чимось смачненьким .

Форель почистила, збризнула лимоном,посолила, посипала сушеною паприкою та коріандром, загорнула у фольгу і залишила на ніч у холодильнику.



Вранці зробила для неї овочеву подушку з молодої картопельки, морковки, цибулі та зелені і поставила у духовку.Жиру не додавала зовсім, то ж усе готувалося у власному соці



На дно протвеня додала трішки води, щоб , коли витече сік, не пригоріло. Десь хвилин за 25-30 страва готова.

Перейти на початок сторінки
Понка
15 лютого 2011 11:27
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата пропоную вам рецепт запеченої рибки"Дорату" Цілу рибу почистити, зробити надрізи,посолити, поперчити, полити лимонним соком і дати постояти 30 хв.Після відправити рибку на розігріту сковорідку з олією.Далі викладаємо її на пательню і в духовку запікати.Поки рибка печеться ми готуєм соус:2 помідорки різаних кубиками;0.5 банки оливок кружочками полити соком лимона і олією і протушити 3-5хв.Коли рибка запечеться до золотистого кольору витягаєм її і поливаєм соусом.Смачного!Показала б фото, але не можу зменшити.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 10:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4008
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7187
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 лютого 2016 19:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Форма для горішків (горішниця)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 18:38)
Оформлення допомоги у звязку з народженням дитини
  Пише Наталюня (Сьогодні, 17:42)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише kykysja41145 (Учора, 22:24)
Королівські рецепти Євгенії, смт.Королево
  Пише kykysja41145 (Учора, 22:14)
Хліб на заквасці
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 15:03)
в допомогу господині
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 11:40)
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 00:39)
Польський медовий пряник з марципаном
  Пише ОЛЕСЯ (11 лютого 2016 20:57)
харчування годуючої мами
  Пише ОЛЕСЯ (11 лютого 2016 13:37)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (11 лютого 2016 13:22)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 58
Користувачі: annemgync, kuzmich_oksana, kapitoshka, grasiaerep
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100