xxxrape
   
 
Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба запечена (короп, форель)
gutka
7 лютого 2010 21:36
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Короп запечений з овочами
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 лютого 2010 10:51
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Риба печена

тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Карп запечений стейками

Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 09:11
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Форель з овочами

Приїхала дітвора, то й хочеться побалувати чимось смачненьким .

Форель почистила, збризнула лимоном,посолила, посипала сушеною паприкою та коріандром, загорнула у фольгу і залишила на ніч у холодильнику.



Вранці зробила для неї овочеву подушку з молодої картопельки, морковки, цибулі та зелені і поставила у духовку.Жиру не додавала зовсім, то ж усе готувалося у власному соці



На дно протвеня додала трішки води, щоб , коли витече сік, не пригоріло. Десь хвилин за 25-30 страва готова.

Перейти на початок сторінки
Понка
15 лютого 2011 11:27
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата пропоную вам рецепт запеченої рибки"Дорату" Цілу рибу почистити, зробити надрізи,посолити, поперчити, полити лимонним соком і дати постояти 30 хв.Після відправити рибку на розігріту сковорідку з олією.Далі викладаємо її на пательню і в духовку запікати.Поки рибка печеться ми готуєм соус:2 помідорки різаних кубиками;0.5 банки оливок кружочками полити соком лимона і олією і протушити 3-5хв.Коли рибка запечеться до золотистого кольору витягаєм її і поливаєм соусом.Смачного!Показала б фото, але не можу зменшити.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 10:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 травня 2016 09:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Курси по пряниках в Україні
  Пише abilify (Сьогодні, 08:39)
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Юша (21 травня 2016 18:21)
Морквяний рулет
  Пише Ярка (19 травня 2016 21:14)
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ (18 травня 2016 16:11)
Полуниця (клубніка, трускавка)
  Пише kykysja41145 (15 травня 2016 20:12)
квіточки на торт від Ольги Гавалевич
  Пише Miranda (14 травня 2016 00:25)
Планування вагітності, вагітність
  Пише Натонька (13 травня 2016 12:21)
Пляцок "Слойка з яблуками"
  Пише Galina_Nedomirko_ (13 травня 2016 07:19)
Біскотті на білках
  Пише Канарейка (12 травня 2016 18:12)
Качечка з масла
  Пише Krasotinka (12 травня 2016 17:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 28
Користувачі: snigana
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100