xxxrape
   
 
Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба запечена (короп, форель)
gutka
7 лютого 2010 21:36
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Короп запечений з овочами
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 лютого 2010 10:51
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4009
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7188
Риба печена

тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4009
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7188
Карп запечений стейками

Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 09:11
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Форель з овочами

Приїхала дітвора, то й хочеться побалувати чимось смачненьким .

Форель почистила, збризнула лимоном,посолила, посипала сушеною паприкою та коріандром, загорнула у фольгу і залишила на ніч у холодильнику.



Вранці зробила для неї овочеву подушку з молодої картопельки, морковки, цибулі та зелені і поставила у духовку.Жиру не додавала зовсім, то ж усе готувалося у власному соці



На дно протвеня додала трішки води, щоб , коли витече сік, не пригоріло. Десь хвилин за 25-30 страва готова.

Перейти на початок сторінки
Понка
15 лютого 2011 11:27
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата пропоную вам рецепт запеченої рибки"Дорату" Цілу рибу почистити, зробити надрізи,посолити, поперчити, полити лимонним соком і дати постояти 30 хв.Після відправити рибку на розігріту сковорідку з олією.Далі викладаємо її на пательню і в духовку запікати.Поки рибка печеться ми готуєм соус:2 помідорки різаних кубиками;0.5 банки оливок кружочками полити соком лимона і олією і протушити 3-5хв.Коли рибка запечеться до золотистого кольору витягаєм її і поливаєм соусом.Смачного!Показала б фото, але не можу зменшити.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 10:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 4009
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7188
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 3 травня 2016 17:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Рецепти Паски
Сервірування столу
Пісні страви
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Планування вагітності, вагітність
  Пише Nataly Cake (Сьогодні, 15:51)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише Ксенічка (Учора, 15:07)
Мої смаколики
  Пише Darka (29 квітня 2016 19:13)
що готуємо на Паску?
  Пише Darka (29 квітня 2016 19:05)
Торт медовий «Улюблений»
  Пише Натонька (28 квітня 2016 18:52)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише ОЛЕСЯ (27 квітня 2016 23:59)
Інтернет магазини з інструментами для тортів
  Пише ОЛЕСЯ (27 квітня 2016 22:09)
Кукурудзяні січеники з сиром
  Пише Ірка-Шкірка (27 квітня 2016 08:53)
Кава
  Пише Veliona (27 квітня 2016 00:05)
Рибні котлети
  Пише Veliona (27 квітня 2016 00:00)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100