. Риба запечена (короп, форель) » Кулінарний форум Дрімфуд
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Риба запечена (короп, форель)
gutka
7 лютого 2010 21:36
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Короп запечений з овочами
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 лютого 2010 10:51
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Риба печена

тут
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2010 12:02
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Карп запечений стейками

Перейти на початок сторінки
lana
23 червня 2010 09:11
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Форель з овочами

Приїхала дітвора, то й хочеться побалувати чимось смачненьким .

Форель почистила, збризнула лимоном,посолила, посипала сушеною паприкою та коріандром, загорнула у фольгу і залишила на ніч у холодильнику.



Вранці зробила для неї овочеву подушку з молодої картопельки, морковки, цибулі та зелені і поставила у духовку.Жиру не додавала зовсім, то ж усе готувалося у власному соці



На дно протвеня додала трішки води, щоб , коли витече сік, не пригоріло. Десь хвилин за 25-30 страва готова.

Перейти на початок сторінки
Понка
15 лютого 2011 11:27
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата пропоную вам рецепт запеченої рибки"Дорату" Цілу рибу почистити, зробити надрізи,посолити, поперчити, полити лимонним соком і дати постояти 30 хв.Після відправити рибку на розігріту сковорідку з олією.Далі викладаємо її на пательню і в духовку запікати.Поки рибка печеться ми готуєм соус:2 помідорки різаних кубиками;0.5 банки оливок кружочками полити соком лимона і олією і протушити 3-5хв.Коли рибка запечеться до золотистого кольору витягаєм її і поливаєм соусом.Смачного!Показала б фото, але не можу зменшити.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2011 10:58
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 жовтня 2017 19:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 00:46)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 66
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100