Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Хліб з гарбузом, часником і перцем
Олюся
23 січня 2011 23:05
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Хліб з гарбузою, часником і перцем.

350 г хлібного борошна (я брала звичайне)
120- 130 мл води
175 г пюре з гарбуза
7 г сухих дріжджів (я брала 30 гр свіжих)
2,5 г солоду (у мене його немає)
1 ч. л. цукор (я поклала 1 ст.л.)
2 ч. л. сіль
2 ст. л. рослинної олії
1-2 зубки часнику (1 ч л сухого)
1-2 маленьких сушених перці чілі
Розвести дріжджі в невеликій кількості води, додавши цукор, дати постояти 10-15 хвилин.
Запекти гарбуз в духовці (мікро) і приготувати пюре, остудити.
Розігріти рослинну олію на сковороді, викласти часник, порізаний часточками і чілі. На невеликому вогні злегка підсмажити часник разом з перцем. Зняти з вогню, вийняти часник з перцем і остудити олію.
Змішати дріжджі з теплою водою, додати гарбузове пюре, солод і ретельно перемішати. Частинами просіюючи борошно, замісити м'яке, еластичне тісто, додавши у кінці сіль і рослинну олію.
Скачати тісто в кулю викласти в посуд, змащений олією, накрити плівкою і дати підійти в теплому місці впродовж години, поки маса не збільшиться удвічі.
Сформувати з тесту хліб, викласти на посипане борошном деко, посипати згори борошном і поставити підходити ще впродовж 30-40 хвилин.
Розігріти духовку до 230 С. Поставити на низ духовки посуд з холодною водою.
Зробити на хлібі невеликий надріз і випікати перші 5- 7 хвилин при температурі 230 , а потім зменшити температуру до 210 і випікати ще впродовж 25-30 хвилин.
Гарбуз може бути різним по соковитості, тому, к-ть води приблизна. Я гарбуз варила в пароварці, яку мені подарувала Лана. Дякую :belay:

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
24 січня 2011 11:09
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Оляся який в тебе хліб апетитний. Дивлясь я на цю красу і ніяк не наважусь спекти в духовці бо хлібопічки не маю.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
24 січня 2011 11:39
Повідомлення #3


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Хлібчик такий сонячний!а скоринка :love: Олюся молодець

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 вересня 2018 08:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка (24 серпня 2018 20:55)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (29 березня 2018 06:34)
Равлики з шоколадом
  Пише Irinka (8 березня 2018 10:56)
Дитячі молитви
  Пише ОЛЕСЯ (3 березня 2018 02:50)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100