Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Хліб з гарбузом, часником і перцем
Олюся
23 січня 2011 23:05
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Хліб з гарбузою, часником і перцем.

350 г хлібного борошна (я брала звичайне)
120- 130 мл води
175 г пюре з гарбуза
7 г сухих дріжджів (я брала 30 гр свіжих)
2,5 г солоду (у мене його немає)
1 ч. л. цукор (я поклала 1 ст.л.)
2 ч. л. сіль
2 ст. л. рослинної олії
1-2 зубки часнику (1 ч л сухого)
1-2 маленьких сушених перці чілі
Розвести дріжджі в невеликій кількості води, додавши цукор, дати постояти 10-15 хвилин.
Запекти гарбуз в духовці (мікро) і приготувати пюре, остудити.
Розігріти рослинну олію на сковороді, викласти часник, порізаний часточками і чілі. На невеликому вогні злегка підсмажити часник разом з перцем. Зняти з вогню, вийняти часник з перцем і остудити олію.
Змішати дріжджі з теплою водою, додати гарбузове пюре, солод і ретельно перемішати. Частинами просіюючи борошно, замісити м'яке, еластичне тісто, додавши у кінці сіль і рослинну олію.
Скачати тісто в кулю викласти в посуд, змащений олією, накрити плівкою і дати підійти в теплому місці впродовж години, поки маса не збільшиться удвічі.
Сформувати з тесту хліб, викласти на посипане борошном деко, посипати згори борошном і поставити підходити ще впродовж 30-40 хвилин.
Розігріти духовку до 230 С. Поставити на низ духовки посуд з холодною водою.
Зробити на хлібі невеликий надріз і випікати перші 5- 7 хвилин при температурі 230 , а потім зменшити температуру до 210 і випікати ще впродовж 25-30 хвилин.
Гарбуз може бути різним по соковитості, тому, к-ть води приблизна. Я гарбуз варила в пароварці, яку мені подарувала Лана. Дякую :belay:

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
24 січня 2011 11:09
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Оляся який в тебе хліб апетитний. Дивлясь я на цю красу і ніяк не наважусь спекти в духовці бо хлібопічки не маю.
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
24 січня 2011 11:39
Повідомлення #3


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Хлібчик такий сонячний!а скоринка :love: Олюся молодець

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 грудня 2017 14:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вибір обігрівача приміщення
  Пише frosya5115 (5 грудня 2017 02:30)
Пиріг із сиром
  Пише Irinka (1 грудня 2017 10:55)
Пряники. Відео.
  Пише ОЛЕСЯ (28 листопада 2017 06:14)
Ідея оформлення закусок
  Пише ОЛЕСЯ (27 листопада 2017 02:21)
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 72
Гостей: 56
Користувачі: наталя
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100