Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Японський білий хліб
Фрезія
14 грудня 2011 11:19
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Японський білий хліб





Хліб надзвичайно смачний і ароматний!

Борошно хлібопекарне- 300г
Дріжджі пресовані -12 г
Сіль 4 г
Цукор 15 г
Вершкове масло 6 г
Молоко 75 г
Вода 140 г

Молока взяти більше, прокип"ятити і тримати при 90* 30 хв. Поставити охолоджуватися , потім зважити необхідну кількість для тіста.
Перемішати все до однорідності (крім масла і солі) і залишити тісто на 20 хвилин. Додати масло і сіль, добре вимісити. Залишити на 1 годину при 20* - 25*.
Розділити тісто пополам, округлити і дати 20 хв. відпочинку на столі під вологим рушником. Потім кожен колобок розкачати в пласт, скласти втроє по довжині і втроє по ширині, защіпнути і покласти поперек в змащену форму для хліба .
Залишити на 30 хв. під плівкою. Змастити водою і випікати 25-30 хв. при 200*.

Рецепт від mariana-aga з ЖЖ і фото, які нижче теж
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 13:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100