Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Банниця, Смакота страшенна!!!
Подоляночка
21 грудня 2011 23:11
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Банниця - традиційний болгарський листковий пиріг з різними начинками, в тому числі і солодкими. Класичною вважається банниця з бринзою. Технологія укладання листів тіста може бути двоякою: витою і накладною. Накладна готується по прикладу лазаньї, тільки тісто складається складочками. А вита банниця укладається равликом. Начинка - то окрема тема для фантазій - може бути будь-яка, залежно від вподобань родини. Моїй сім'ї припала до душі, а вірніше до шлунка, :lol: швидка банниця, в якій замість тіста задіяні листи лаваша. Така любов прийшла після того, як нам набридло їсти лише холодні страви та закуски з лаваша. То ж урізноманітнимося? :p0714:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
21 грудня 2011 23:26
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Отже рецепт:

Упаковка лаваша тонкого армянського - 1 шт ( у мене 4 листа)
Сир домашній - 500-600 г
Яйці до сиру - 3 шт.
Сіль - 2 щепотки
Цукор - за смаком, але небагато, краще хай трохи відчувається сіль.
Масло або маргарин - 100 г
Сир заправити сіллю та цукром, як на начинку до вареників. Перемяти товкачиком + яйці. Начинка готова. Лаваші розстелити і кожен змастити розтопленим маслом або маргарином. Зверху намастити начинкою (поділити на 4 лаваша). Скрутити в рулети.
Глибоке деко змастити маргарином і викласти равликом рулети, так, щоб вони щільно займали все дно форми.
Зробити заливку: 400г сметани змішати (не збивати) з 3 яйцями і пару щепоток солі.
Залити заливкою укладені лаваші і пекти до світло-коричневого кольору (залежить вже від вашої духовки).
Смачного!!!


А ось і фото:
Перейти на початок сторінки
Tatiana
9 січня 2012 19:02
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Багато чула про Банницю, але не знала як її готувати. Дуже апетитно виглядає. :winked: Дякую за рецепт :a0a:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
9 січня 2012 19:22
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Tatiana,
тобі дякую, що звернула увагу на цей рецепт. Мої знайомі довго вагалися :winked: , а тепер я не можу лаваша в місті купити!!! :lol:
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
9 січня 2012 20:32
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Подоляночка
швидка банниця, в якій замість тіста задіяні листи лаваша
а тістом ти не робила.Рецепта тіста не має, якщо є то напиши рецепт. А так спасибі за рецепт банниці.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
9 січня 2012 21:48
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: лесик-лисик
а тістом ти не робила

Та не робила. Бо ж то треба награтися, а часу все немає. :m0550: Того і називається швидка банниця. Ще роблять і з готового листкового, тобто слойоного тіста.

Ось що знайшла для тебе в неті на сайті forum.say7. Вибач, що на російській
"Если кто-то хочет сделать тесто сам, то вот его рецепт:
200 мл воды, 1 яйцо, 1 ст.л растительного масла, 1 ст.л уксуса 6%, мука ~700гр. Сделать тесто, дать ему отдохнуть 15 минут, потом разделить на 9 частей и каскатать их очень тонко, ну прям как пергамент, иначе баница не получится"
Ще раз наголошую, що цього тіста не робила. Як маєш терпіння, то можеш спробувати, а мивсі будемо з нетерпінням чекати твого результату. :m0554:

І ще для твоєї уваги:
" вам понадобится килограм муки, 4 ложки пдсолнечного масла, 5 ложек уксуса, яйцо, соль 1,5 ч.л., стакан теплой водички"


І обіцяю, що як буду мати час, то обовязково спробую і собі. Ну і натхнення якщо прийде звісно... :t0242:
Перейти на початок сторінки
Канарейка
12 березня 2012 14:03
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Ось і моя банниця, правда вона спрощена, зі слойоного тіста, і не з сиром а з українським ананасом - гарбузом і залита молоком.

Ось така солодка в мене банниця і дуже смачна.

Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 березня 2012 19:49
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Канарейка,
Класна!!!! То вона в тебе солодка, так? А гарбуз терла чи як?
Перейти на початок сторінки
Канарейка
22 березня 2012 20:07
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Подоляночка
Канарейка, Класна!!!! То вона в тебе солодка, так? А гарбуз терла чи як?

Так вона солодка, пересипана цукром. І ананас (ой гарбуз) потертий на терку грубому теж.
Перейти на початок сторінки
smiluk
14 листопада 2013 21:07
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Дякую за рецепт.Зроблю і викладу фото-звіт.
Перейти на початок сторінки
 
« · Пироги · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 10:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100