Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скумбрія під копчену ( без жидкого диму)
maryana
17 березня 2012 12:23
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Soni,скажіть будь ласка якщо я поставлю рибку сьогодні маринувати,то вона на вечір в понеділок вже буде добра чи це замало часу для маринування.Дякую

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Soni
17 березня 2012 12:44
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: maryana
скажіть будь ласка якщо я поставлю рибку сьогодні маринувати,то вона на вечір в понеділок вже буде добра чи це замало часу для маринування.Дякую



Якщо сьогодні зранку поставите то в понеділок ввечері вже можна їсти.


Може трохи запізно відповідаю, прошу вибачення.
Перейти на початок сторінки
maryana
17 березня 2012 15:11
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: Soni
Якщо сьогодні зранку поставите то в понеділок ввечері вже можна їсти.


Може трохи запізно відповідаю, прошу вибачення

То я трохи запізно згадала за рибку.Я вже не встигну її зробити,то в тата в понеділок день народження...Зроблю до наступного понеділка,то вже буде в мами день народження...

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Рімма
22 березня 2012 13:43
Повідомлення #73


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663

А ось і моя рибка під копчену. Була смачна, дякую за рецепт!!! Ще хочу спробувати з гранульованим чаєм, бо робила з листковим байховим Грінфілд, то трохи відчувався присмак. Питаю своїх чи варто на свята таку робити, сказали "Авжеш", головне що без хімії тай економія у 2 рази. Дядько казав, що купував той дим жидкий по 40 грн за пляшку, не знаю правда яку))
Перейти на початок сторінки
Рімма
22 березня 2012 13:44
Повідомлення #74


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Вибачайте за невдале фото((((
Перейти на початок сторінки
Ярка
19 квітня 2012 14:32
Повідомлення #75


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Дякую Soni за рецепт рибки.Робила вже третій раз і накінець сфоткала.Гості дуже дивувались,що самому можна таке зробити.Ось звітую:
Перейти на початок сторінки
Soni
19 квітня 2012 15:13
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Ярка
Робила вже третій раз



Дівчата щиро тішуси що вам смакує моя рибка :belay: :a0a:
Перейти на початок сторінки
кечамут
25 жовтня 2012 22:09
Повідомлення #77


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 21.09.2012

ICQ:--

Бали: 102
SoniПривіт усім! Підкажіть лавруша це що? Лавровий лист лагідно? Чому у всіх на фото різний вигляд у кого темніша у кого світліша залежить від чаю чи як?
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
25 жовтня 2012 22:18
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
кечамут, дозволю собі відповісти, так то лавровий лист (у нас його теж лаврушкою називають)))

А щодо кольору рибки - можливо і чай))) А може залежить і від марки фотоапарату :smile:

А рибка і справді варта уваги!!! Дуже смачна виходить!!! :winked:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
zhanetka
25 жовтня 2012 22:44
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Pito4ka, :belay: цілком згідна з тобою.
кечамут,спробуйте...дійсно чудовий рецептик :winked: .не один раз робила...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 19:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100