Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скумбрія під копчену ( без жидкого диму)
Яруська
3 січня 2012 13:53
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Iruna
Завжди запікала скумбрію, але після нарізки вона втрачає свій вигляд, а я люблю щоб все гарно виглядало.

Iruna, тут проблеми нема!
Моя мама нарізає скумбрію перед запіканням (трошки не до кінця), між скибочками кладе по шматочку лимона. Гарно зтулює все до купки у фользі і кладе запікати. Скибочки виходять гарні і рівненькі! :winked:
Вибачте, що не до теми! :feel:
Перейти на початок сторінки
Христя
3 січня 2012 20:25
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Ой,як смачно!!!!!!!!!!! Треба обов"язково на свята приготувати! Завтра йду на базар!!!!!!!!!!!! :smile:
Sonі,тільки ото собі думаю: то ж виходить,що вона сира???? але якщо всі смакують,то мабуть нормально :lol:
І ще,як то її тою олією обмазувати?І то обов"язково,щоб вона висіла 5годин,бо боюся,що до Святвечора не встигну?!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Soni
3 січня 2012 21:49
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Христя
І ще,як то її тою олією обмазувати?І то обов"язково,щоб вона висіла 5годин,бо боюся,що до Святвечора не встигну?!



Христю головне хоть на годинку другу її змасти , а бувало часом таке що змастила вона трохи стекла і я в фольгу і поїхала рибка чи до мами чи до чоловікової мами і нічого була супер.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 січня 2012 22:35
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Soni, дякую за рецепт!!! Щойно поставила маринувати, думаю, на свято вже дойде. А як вона зберігаєтьсявже готовою?
Чоловік мене алхіміком назвав, як пробачив, що я до лаврушки з перцем чаю з лушпинням додала ))) :lol:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Христя
3 січня 2012 22:47
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Soni
Христю головне хоть на годинку другу її змасти , а бувало часом таке що змастила вона трохи стекла і я в фольгу і поїхала рибка чи до мами чи до чоловікової мами і нічого була супер.

Дякую,я обов"язково спробую!!!!!!!!

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
наталька
3 січня 2012 23:12
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: Христя

Sonі,тільки ото собі думаю: то ж виходить,що вона сира

та ні , вонаж промаринується, а як роблять салат з сирими печерицями чи картопелькою, то там теж іде процес маринування, і нормально

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Soni
3 січня 2012 23:28
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Pito4ka
А як вона зберігаєтьсявже готовою?


Зберігається добре, хоча в мене розходиться на ура, найдовше то 3 дня була бо робила на день наперед свят :lol:
Перейти на початок сторінки
muroslava07
4 січня 2012 20:31
Повідомлення #17


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Soni,дуже дякую за рецепт БЕЗ ХІМІЇ!!! Бо на подібні з рідким димом ніколи дивитись навіть не хочу. Просто одного разу чоловік в гостях попробував її, то все закінчилось викликом швидкої. Згадувати страшно!!!!
Дякую. Спробуємо.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
6 січня 2012 19:37
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Soniвеличезна подяка за рибку.Таки відважилась і давала 5 рівних ложок солі.Рибка вийшла вміру посолена і смак відмінний.Вже нею посмакували. :t0267:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
8 січня 2012 14:34
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Soni, величезна подяка за смачненний рецепт!!! Мої м"ясоїди вмолотили рибку однією з перших - дуже сподобалась :winked: Фотографувати, на жаль вже немає чого.))))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2024 04:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100