Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Паштет
Марія БМВ
22 січня 2011 20:31
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
А ще дуже смачний паштет.Куштувала багато різних рецептів,але цей сподобався найбільше,і не потребує багато часу і мороки для приготування.
Рецепт також від мами.
Паштет

0.5 кг печінки почистити і порізати на куски.тоді запарити 5 раз(заливати кип"ятком і злити і т.д.)
1 кг підгорля(свинячого)зварити.Коли закипить добре зшумувати і додати
5 цибулин(цілих і чищених)
4 почищені морквини
2 корені петрушки
1 рогалик замочити у розсолі,де варилось підгорля
Все разом змолоти(печінку,підгорля,цибулю,моркву,петрушку,рогалик)2 рази і додати
4 яїчка-добре все вимішати
Готову масу викладати в форму і пекти до готовності.Паштету виходить багато як на таку порцію і він дуже ніжний!
Приємного апетиту!
Перейти на початок сторінки
уляночка
24 січня 2011 22:05
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Я сьогодні наробила цілу купу від Марії БМВ паштету

Ось фото цього процесу. Спеціально сфоткала, щоб побачили як багато вийшло. ледве перемішувала :lol: :lol: :lol:



Зробила 3 порції)))

МаріяБМВ, дуже тобі дякую за рецепт! гарно спікся, дуже ніжний, смачнющий. мій добавки просив :m05108:
Ти правду писала, що порція велика. Я не розрахувала. тепер от морока, де таку к-ть паштету подіти! :laughing:
ще раз дякую тобі і твоїй мамі :b5a:
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
24 січня 2011 23:06
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Уляночко,мені дуже приємно,що тобі паштет сподобався,а рецепт згодився!Смакуйте на здоров"ячко! :smile: А щодо порції, :lol: то можеш його заморозити,буде на довше! :t0242:
Перейти на початок сторінки
tanya2109
21 квітня 2013 07:35
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 2
Реєстрація: 21.01.2011

ICQ:--

Бали: 202
Доброго дня! Ваш паштет дуже апетитно виглядає! Хочу спробувати зробити на Пасху! Скажіть будь-ласка, скільки часу потрібно пекти і при якій t ?
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
22 квітня 2013 10:50
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
tanya2109,температуру виставляй десь 200 гр.,а по часі не можу точно сказати,бо це залежить від духовки,в електричній швидше печеться, в газовій довше,але думаю 1 годину мінімум треба запікати.Треба дивитись по самому паштету,він має бути зверху стянутим і гарно припеченим.Якось так. :request:
Перейти на початок сторінки
Кіра
24 квітня 2013 22:32
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
ДЯКУЮ за рецепт....але що то таке - рогалик? :feel:
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
25 квітня 2013 00:20
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Кіра
що то таке - рогалик?

Кірочка...це дуже смачненька штучка, а ще з маслочком.. :love: дитинство одразу нагадалось і сніданок перед школою))

Ось ..
Перейти на початок сторінки
Кіра
25 квітня 2013 16:09
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
фух.....а я вже було подумала що то щось із нутрощів)))))) мені не знайоме!

цікавенький інгредієн у паштеті) точно буду готувати!!!!!! :m0554:
Перейти на початок сторінки
Іванка
26 квітня 2013 10:32
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
.Часто роблю такий паштет, тож додаю половину черствого батона замість рогалика.
Перейти на початок сторінки
Darka
26 квітня 2013 10:41
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Люблю печінку в любому виді, колись такий паштет робила мама,то так смачно.Тепер і я зроблю.Дякую за рецепт :a0a:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 19:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 19
Користувачі: Frednub
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100