Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рулет з оселедця
lana
29 грудня 2010 14:17
Повідомлення #1


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Volo-shka,
Дівчатка, спасибі , спасибі вам!!!!

Минулої суботи мали трішки гостей, то ж кортіло почастувати чимось новеньким. З інтернету взяла рецепт, по ходу внесла незначні корективи, не зовсім уявляла, як то вийде, тому й не сфоткала весь процес. Але результат сподобався, на Новий рік робитиму ще.

Рулет з оселедця
(Рецепт на 2 великі оселедці, я готувала половину)
1) Від оселедця відділяємо філе, дрібно(в розумних межах)нарізаємо кубиками, додаємо дрібно насіченої цибулі.
2)Крем: 2-3 маринованих або солених середніх огірка очищаємо від шкірки, натираємо на дрібну тертку, туди ж натираємо 5-7 варених яєць. 250 г м"якого масла(кімнатної температури) збиваємо добре міксером, додаємо натерті яйця- огірки, трішки підсолюємо, можна насікти дрібно кропу( я не клала). Я цей "крем" мазала на хліб- прекрасні бутерброди до чаю.
3) На харчову плівку або фольгу насипаємо у вигляді квадрата чи прямокутника нарізану зелень(цибуля, кріп, петрушка- що є). На зелень викладаємо філе риби(1). Поверх філе -" крем". Намазати не вдається, то просто по можливості- розрівняти. Тепер за допомогою плівки якомога тугіше згортаємо рулет. Залишаємо в холодильнику мінімум на 4 години ( краще- на ніч). Хвилин за 20 до нарізання треба викласти з холодильника, бо масло водянисте+ сік огірків- не різатиметься рівно, доки трішки не обм"якне. Ріжемо, розкладаємо на тарілки ( якщо швидко не подаватимете- прикрийте харчовою плівкою

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 грудня 2010 15:23
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Рулет з оселедця

Рибна ти душа!!! Смачний рецепт, а на тарілці він тримається добре? Мається на увазі, не розпадається, коли постоїть і береш вилкою??
Перейти на початок сторінки
lana
29 грудня 2010 16:28
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Ірка-Шкірка
на тарілці він тримається добре?


Так, на тарілці- добре. Я коли порізала, ще, у такому виді, як на фото, поставила у холодильник. Але потім на столі стояв довгенько- не склеївся, не розпався. Розійшовся увесь.
Якщо брати виделкою з-під низу- тоді не розсипається, бо туго скручувала, тому оселедець і зелень ніби "влипли" в крем, а коли хотіли наколоти- розпадався- ще й масло зараз якесь водянисте. Домашнє у нас можна купити хіба що тільки влітку. .
Перейти на початок сторінки
Яруська
29 грудня 2010 16:41
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: lana
а коли хотіли наколоти- розпадався

Ланочко, гарний рецепт! winked Але собі подумала, може краще просто в цілі шматочки філе загортати, тоді буде гарно форму тримати?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 16:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100