Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пироги
Майя Шутенко
24 січня 2012 09:34
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Пиріг тертий,кучерявий
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
30 січня 2012 12:20
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Яблучний пиріг, покритий ніжним безе




Для тіста:
100 гр творогу
60 мл олії
4 ст л молока
175 гр цукру
1/2 пакетик розпушувачу
1 пакетик ванільного цукру
200 гр муки
Для начинки:
600 гр яблук
2 білка
Перемішати творог, олію, молоко, половину цукру, ванілін і щіпку солі. Додати муку і розпушувач. Замісити м"яке тісто, розкатати, виложити у форму (діаметр 24 см), зробити з тіста високий бортик.
Білки збити з рештою цукру до стійких піків
Для начини помити, почистити і дрібно порізати яблука. Виложити на тісто і запікати при 175С 35 хвилин. Потім температуру знизити до 150 градусів, виложити білок на яблука і запікати ще хвилин 20-25.
Всім смачного!!!
Рецепт взяла з журналу, назви не пам"ятаю.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
6 лютого 2012 14:39
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Яблучний пиріг "Хвилинка"




Рецепт тут: Мій домашній ресторан

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
7 лютого 2012 13:45
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Пиріг яблучний із заварним кремом


250 гр масла чи маргарину
500 гр.муки
1жовток
1 яйце
180-200 гр.цукру
1-2 ст.ложки сметани
1 чайна ложка розпушувача
Крем
2 пачки ванільного пудингу (по 40гр)
3-5 ст.л.цукру
700 мл.молока
5-6 шт.середніх яблук не дуже твердих
2-4 ст.ложки панірувальних сухарів
Спосіб приготування:

Пшеничну муку просіяти з розпушувачем
Додати масло або маргарин нарізані на кубики
Перетерти, додати яйця, цукор замісити сметаною м'яке тісто.
Поділити тісто на дві частини.
Поставити в холодильник на 1год.
Форму для випічки викласти папером (в мене кругла для піци,діаметром 30см,то я змастила маслом)
Одну частину тіста розкачати на поверхні пріпиленій борошном
Перекласти тісто на деко
Посипати панірувальними сухарями.
Яблука очистити від шкірки
Зверху викласти на тісто тонко нарізані часточки
Я їх натерла на грубій терці.

Для начинки із зазначених продуктів зварити Пудингову суміш
500 мл.молока поставити в каструльці на вогонь і дати закипіти
В останньому 200 мл.молоке розчинити Пудинговий порошок з цукром
І залити в гаряче кипляче молоко.
Проварити до перших пухирців.
І залити гарячим на яблука
З другої частини теста вирізати смужки і викласти на тісто у вигляді решітки.
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 200 гр приблизно
40-45 хв.Якщо в горі тесту швидко схопиться, через 10-15 хвилин прикрити фольгою.
Остиглий пиріг посипати цукровою пудрою з ванільним цукром.
Рецепт з сайту say7.
Перейти на початок сторінки
oksana d
5 травня 2012 22:07
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Шарлотка з ревенем.


Змішати 3 яйця, 1 склянку борошна, 1 склянку цукру. Все це збити міксером, добавити щіпочку соди. В змазану маслом форму викласти порізаний великими кусочками ревень,залити тістом і випікати при температурі 200 десь біля 30 хвилин.
Перейти на початок сторінки
maryana0511
13 травня 2012 18:45
Повідомлення #66


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 11
Реєстрація: 19.07.2014

ICQ:--

Бали: 9
zhanetka,
Обожнюю цей пиріг з яблук.Тільки умене завжди чомусь закалець виходить,хоча сік із яблук я зливаю.Поділіться своїм секретом!
Перейти на початок сторінки
Лорі
15 травня 2012 12:04
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Пиріг з ревенем

Тісто
3 яйця
1стак. цукру
250гр. маргарини
1ст. л. смальцю або олії
3ст.л. сметани
2.5стак. борошна
1 пакет порошку до печива,
2ч.л. ванільного цукру

ревінь помити, нарізати кубиками і посипати цукром, залишити на 15-20 хв., відцідити сік.

Замісити тісто, частину тіста викласти на форму застелену пергаментом, посипати тісто зверху сухарями, виложити ревінь, знову посипати сухарями, решта тіста зверху і печемо в нагрітій духовці приблизно 45-50 хв.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 листопада 2012 14:36
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблучний пиріг




Рецепт в моїй темі
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
24 лютого 2013 22:32
Повідомлення #69


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
ПИРІГ, ЯКИЙ ВДАЄТЬСЯ ВСІМ І ЗАВЖДИТУТ:)))

Перейти на початок сторінки
Ксенічка
24 лютого 2013 22:34
Повідомлення #70


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
ПИРІГ З ЯБЛУКАМИ ТА РОДЗИНКАМИ.(нашої бабусі).ТУТ:))

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 16:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100