Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Маквін з прямокутних коржів
мари4ка
21 серпня 2010 01:12
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дівчата,запршую робити машинку Маквін

Для початку нам треба спекти прямокутні коржі

обрізаємо гострі кути з переду і зі заду коржа,вирізаємо по боках виємку.З окремого коржа вирізаємо півколо(це буде для носа машини-капот),А також невеличкий прямокутник(щоб виложити опуклий дашок),і полоску коржа для спойлєра(та штука,що зі заду машини для краси).Крихти не викидаємо,вони підуть під опуклий дашок.

виложили носик і дашок,і все покриваємо кремом під мастику(в мене масло+згущене молоко),відправляємо торт в холодильник,щоб крем пристиг

Коли крем добре пристигне-вирівнюємо його гарячою лопаткою

розкачуємо мастику,покриваємо нею торт і обережно вирівнюємо всі складки

з жовтої мастики вирізаємо фари,рот,очі,вікна,номер і стрілу,всі прибамбаси приклеюємо(за допомогою води) на машину

качаємо джгутики для окантовки жовтих деталей

робимо колеса:з чорної мастики витискаємо коло,на нього кладемо кругле печиво(коло має бути більше в діаматрі за печиво) і мастикою огортаємо печиво
шпашкою робимо літню ризину)))і колеса готові

приклеюємо колеса до машини(також за допомогою води),робимо окантовку джгутиком,зі заду приклеюємо спойлер і машина готова

а,ні,ще не готова,машина ж у нас подарункова,а який подарунок без банта))) робимо бант:мастику зеланого кольору розрізаємо на полоски шириною,приблизно,2см

полоски розрізаємо довжиною 8см(довжина залежить від того,якого обєму петлі ми хочемо робити),в середину петлі вставляємо трубочку(можна саморобну,з фольги скрутити),кінці змащуємо водою і склеюємо докупки,залишаємо сохнути приблизно 1 добу

одну петлю робимо замкнуту,для верхівки банта

для стрічок ріжемо полоски товщиною 5-7мм і накручуємо на тоненьку паличку(можна також самому зробити з фольги),залишаємо сохнути,як і бант

коли петлі висохли можна складати бант:кінці петель обрізати під кутом і викласти навхрест

так само другий поверх,тільки,щоб петлі на петлі не заходили

а тепер верхівка

правда я це все робила прямо на машині,ще вставила лєнти і в низу обклеїла теж лентою і ось що вийшло
Перейти на початок сторінки
gutka
21 серпня 2010 08:46
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мари4ка,
гарна робота
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
21 серпня 2010 11:41
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Ну, Марічко, ти й майстриня!!!
Пора книжку видавати!
Перейти на початок сторінки
lingrod
21 серпня 2010 11:49
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
мари4ка,
Дякую за МК по машинці!
В мене примітивне таке прохання: розкажіть мені детально, як треба збивати крем під мастіку. Бо в мене ні разу не вийшов такий крем як тут на фото, не з"єднується масло із згущенкою. Чи масло не таке, чи згущонка, я не знаю. sad
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 серпня 2010 13:08
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
lingrod,gutka?Ірка-Шкірка-я рада,що вам сподобалось,ДЯКУЮ belay belay belay

Цитата: lingrod
як треба збивати крем під мастіку

я спочатку збиваю масло(воно має бути дуже мягке),коли масло зібється цівкою вливаю згущенку,продовжуючи збивати.Як тільки виллється вся згущенка-перестати збивати і крем готовий! Якщо щось не так,то швидше за все справа в маслі,або згущенці! а взагалі то під мастику можна просто масло з пудрою збивати,чи цукровим сиропом!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
21 серпня 2010 15:44
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Дякую Марі4ко !Дуже дякую за такий покроковий МК! 3fb
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 серпня 2010 15:58
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Alona S
.Цей крем,що ти використовуєш під мастіку,скільки продуктів треба для покриття одного середнього торта?І ще,згущонка там сира?

На торт з форми №24 мені іде приблизно 250-300гр масла+0.5 банки сирої згущенки(але згущенка може бути також варена-це нічому не завадить)
Оленко,дуже дякую за привітання belay
Перейти на початок сторінки
ІринаТ
11 лютого 2015 23:05
Повідомлення #8


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 3.02.2015

ICQ:--

Бали: 100
Як гарно і доступно! Підкажіть будь ласка, як розрівняти мастику на боках, щоб не було фальбанок? Якої товщини має бути мастика (може в мене занадто товста, тому виходять хвильки)? Яке масло берете для крему, справжнє чи спред?
Перейти на початок сторінки
інна
13 лютого 2015 11:31
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
ІринаТ
Яке масло берете для крему, справжнє чи спред?

Для крему треба брати справжнє масло,спред не застигне
Перейти на початок сторінки
ІринаТ
13 лютого 2015 22:54
Повідомлення #10


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 3.02.2015

ICQ:--

Бали: 100
Дякую
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 01:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100