Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
idianka
16 березня 2010 09:34
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Славочка
що можна приготувати з 30ти білків


Ось знайшла у своєму зошиті(правда ще не готувала)
НУГАТ
Збити 6 білків на піну.Зварити сироп з 500г цукру,1скл.води,100г меду,1ст.л.оцту.Піну поставити на водяну баню,до неї вливати гарячий сироп,постійно збиваючи,поки сильно не загусне.До охолодженої піни додати 200г порізаних горіхів,100г родзинок,дрібно посічену цедру.Масу викласти на вафлю,зверху прикласти іншою.
ПТАШИНЕ МОЛОКО
Збити густу піну з білків.Влити в кастрюльку молоко,нехай закипить.Класти ложкою збиту піну на кипляче молоко.Нехай раз завариться з одного боку і з другого боку.Вийняти зварені грудочки і накласти нову піну на молоко.Втерти жовтки з цукром,залляти їх гарячим молоком,влити до зварених грудочок піни,виставити на холод,щоб вистигло, і подати.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
16 березня 2010 09:43
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Буває таке,що зібралась щось пекти,аж глип-розпушувача нема і в магазин нема коли бігти.Пропоную домашній
ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА
3 ч.л. лимонної кислоти,5 ч.л. соди,5 ч.л.борошна,7 ч.л. крохмалю.
Все ретельно перемішати.Використовую за принципом:пакетик 18г=неповна столова ложка або 2 чайні ложки без верху.

Випробувано мною.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 09:51
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: idianka
НУГАТ

idianka, дякую, щось новеньке. Майже білково-заварний крем. Може без меду зробити? бо цукру там дуже багато. Можна вафлі перемастити таким кремом.
Щодо другого рецепту--то у книгах рецептів називається "сніжки", я вище писала про них, здається. Але там і жовтки треба.
Дякую за домашній порошок до печива. Але там входить мука і крохмаль, може в деяких рецептах бути зайвим. Чи не краще замінити просто содою (гашеною /чи ні), залежно від рецепту?
Перейти на початок сторінки
idianka
16 березня 2010 11:31
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Славочка
мука і крохмаль, може в деяких рецептах бути зайвим.

Ну, не знаю.Я використовувала так,як написано.Не пам'ятаю,щоб він мене підвів smile
А ще зверніть увагу на складники вашого розпушувача.Там якраз входить мука

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 березня 2010 12:32
Повідомлення #75


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14412
Скільки штук мигдалю можна їсти в день? Хто знає?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Valentina
30 квітня 2010 22:47
Повідомлення #76


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Давно шукаю пудинг по магазинах, але марно. Підкажіть, чим його можна замінити ?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 квітня 2010 22:58
Повідомлення #77


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14412
На базарі можна купити... де всякі желе, порошки для випічки, треба там попитати. То між польськими товарами

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
1 травня 2010 00:32
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Цитата: Valentina
Підкажіть, чим його можна замінити ?

якщо замінити буде інший результат
Перейти на початок сторінки
lana
1 травня 2010 07:14
Повідомлення #79


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Valentina
шукаю пудинг по магазинах,

Я заміняла крохмалем + ароматизатор. А тепер знайшла в "Метро", причому
саме Dr.Oetker , про який дізналася тільки тут, на сайті.
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 травня 2010 01:02
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Хто в нас спеціаліст по "Спартаку"? як акуратно розкачувати коржі на велику бляшку? скільки часу настоювати перемащений торт?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 серпня 2017 21:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 61
Користувачі: olga1969
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100