Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


Відповісти
 Поради щодо рецептів, окрім випічки
idianka
16 березня 2010 09:34
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1298
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1981
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4888
Цитата: Славочка
що можна приготувати з 30ти білків


Ось знайшла у своєму зошиті(правда ще не готувала)
НУГАТ
Збити 6 білків на піну.Зварити сироп з 500г цукру,1скл.води,100г меду,1ст.л.оцту.Піну поставити на водяну баню,до неї вливати гарячий сироп,постійно збиваючи,поки сильно не загусне.До охолодженої піни додати 200г порізаних горіхів,100г родзинок,дрібно посічену цедру.Масу викласти на вафлю,зверху прикласти іншою.
ПТАШИНЕ МОЛОКО
Збити густу піну з білків.Влити в кастрюльку молоко,нехай закипить.Класти ложкою збиту піну на кипляче молоко.Нехай раз завариться з одного боку і з другого боку.Вийняти зварені грудочки і накласти нову піну на молоко.Втерти жовтки з цукром,залляти їх гарячим молоком,влити до зварених грудочок піни,виставити на холод,щоб вистигло, і подати.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
16 березня 2010 09:43
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1298
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1981
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4888
Буває таке,що зібралась щось пекти,аж глип-розпушувача нема і в магазин нема коли бігти.Пропоную домашній
ПОРОШОК ДО ПЕЧИВА
3 ч.л. лимонної кислоти,5 ч.л. соди,5 ч.л.борошна,7 ч.л. крохмалю.
Все ретельно перемішати.Використовую за принципом:пакетик 18г=неповна столова ложка або 2 чайні ложки без верху.

Випробувано мною.

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 09:51
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Цитата: idianka
НУГАТ

idianka, дякую, щось новеньке. Майже білково-заварний крем. Може без меду зробити? бо цукру там дуже багато. Можна вафлі перемастити таким кремом.
Щодо другого рецепту--то у книгах рецептів називається "сніжки", я вище писала про них, здається. Але там і жовтки треба.
Дякую за домашній порошок до печива. Але там входить мука і крохмаль, може в деяких рецептах бути зайвим. Чи не краще замінити просто содою (гашеною /чи ні), залежно від рецепту?
Перейти на початок сторінки
idianka
16 березня 2010 11:31
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1298
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1981
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:11111

Бали: 4888
Цитата: Славочка
мука і крохмаль, може в деяких рецептах бути зайвим.

Ну, не знаю.Я використовувала так,як написано.Не пам'ятаю,щоб він мене підвів smile
А ще зверніть увагу на складники вашого розпушувача.Там якраз входить мука

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
20 березня 2010 12:32
Повідомлення #75


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1669
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6123
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13502
Скільки штук мигдалю можна їсти в день? Хто знає?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Valentina
30 квітня 2010 22:47
Повідомлення #76


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Давно шукаю пудинг по магазинах, але марно. Підкажіть, чим його можна замінити ?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 квітня 2010 22:58
Повідомлення #77


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1669
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6123
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:251038

Бали: 13502
На базарі можна купити... де всякі желе, порошки для випічки, треба там попитати. То між польськими товарами

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
1 травня 2010 00:32
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4115
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7219
Цитата: Valentina
Підкажіть, чим його можна замінити ?

якщо замінити буде інший результат
Перейти на початок сторінки
lana
1 травня 2010 07:14
Повідомлення #79


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1739
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3184
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4205
Цитата: Valentina
шукаю пудинг по магазинах,

Я заміняла крохмалем + ароматизатор. А тепер знайшла в "Метро", причому
саме Dr.Oetker , про який дізналася тільки тут, на сайті.
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 травня 2010 01:02
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2474
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3538
Хто в нас спеціаліст по "Спартаку"? як акуратно розкачувати коржі на велику бляшку? скільки часу настоювати перемащений торт?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 липня 2014 21:15



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в22:25:52

поставте правильне посилання
Відповісти
ira1108
ira1108
Сьогодні в19:53:10

Привіт, дівчатка, що це за такий тортик назва?http://s017.radikal.ru/i427
/1407/79/effcfe5e6920.jpg
буду вдячна
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в17:29:00

LiLu,
та бо ти супер господиня)) В мене би точно потріскали))
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в17:07:51

Натонька,
представ собі не потріскали!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в17:00:20

і навіть банки не потріскали?))
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:42:05

Натонька,
ніц не є їм, во їла закрутки при лютій зимі і нічо не було.
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в16:34:33

LiLu,
а як мороз?
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:19:01

Натонька,
під ліжко нєєєєєє!!!! маю на балкконі тумбу стару і там складаю.
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:18:21

Натонька,
я просто не памятаю доки будуть ті сливки, а так закрутила і спокій!
Відповісти
нетік
нетік
Сьогодні в14:51:00

та менш більш нормально, аби не гірше
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 1
Користувачі: galalviv, nata77
Роботи: Google Bot, crawl Bot, spider Bot, Google AdSense, Yandex Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Тереза, Nataly Cake, LiLu, манюня, nata77, Светочка, Darka, nelia5, Spravkika, Vajnrauh, angelina, jul4uk, Аргония, 380965414970, tanya75, Galuska, Ірця, olyaveres, lizamamusia, Танічка

Нове на форумі
 
Вітання для Вікторії - доці ОЛЕСІ
  Пише Тереза (Сьогодні, 21:05)
Подоляночка вітаю з Днем неродження!
  Пише Тереза (Сьогодні, 21:03)
Система харчування мінус 60
  Пише LiLu (Сьогодні, 07:46)
Інтернет магазини з інструментами для тортів
  Пише nata_151292 (26 липня 2014 22:21)
Інструменти для прикрашання тортів
  Пише nata_151292 (26 липня 2014 20:01)
Торти з квітами-4
  Пише Soni (26 липня 2014 19:40)
Дитячі тортики -6
  Пише Soni (26 липня 2014 19:17)
Знайомимся тут
  Пише Натонька (26 липня 2014 11:07)
Короваї!!!
  Пише вишенька-черешенька (24 липня 2014 16:54)
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (23 липня 2014 19:10)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100