Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 страви з овочів, кабачки, баклажани, капуста і т. д.
lingrod
4 серпня 2010 23:24
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Лопатки з сметаною


Є подібні рецепти на форумі у дівчат, я напишу свій, роблю його часто - літом із свіжих лопатків, зимою із заморожених.Смачно і корисно.

Відварити лопатки (зелену стручкову квасолю) хвилин 5, воду злити.
Обсмажуємо на олії порізані цибулю і часник, додаємо нарізану моркву, потім додаємо свіжий перець, помішуємо, поки він трохи пом"якне і обсмажиться. А потім додаємо порізані помідори. Тепер можна додати гриби свіжі, або ковбаску , або і гриби і ковбаску (у мене тут одна глива велика і 100 грамів ковбаски) . Тушкуємо разом хвилин п"ять. Додаємо відварені лопатки, солимо,перчимо,тушкуємо ще хвилин п"ять. Наприкинці добавити сметану і ще трохи протушкувати. Подавати блюдо гарячим із кропом.
Пропорції вільні - на власний смак.
Наприклад, у мене сьогодні такі:
1 кг лопатків,
10 маленьких цибулин
2 головки часнику,
2 шт великі моркви,
4 шт зеленого перцю,
10 шт помідор (різної величини),
1 велика глива,
100 гр копченої ковбаски,
5 столових ложок сметани.
Перейти на початок сторінки
ann24
5 серпня 2010 09:20
Повідомлення #32


Молода господинька
  • 34

Репутація: 67
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 110
Реєстрація: 19.05.2010

ICQ:--

Бали: 169
lingrod! Все дуже апетитно-смачненьке!
Перейти на початок сторінки
lana
5 серпня 2010 13:44
Повідомлення #33


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: lingrod
Лопатки

Лопатки - це спаржева квасоля чи щось інше?
Перейти на початок сторінки
lingrod
5 серпня 2010 23:40
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
lana,
Цитата: lana
Лопатки - це спаржева квасоля чи щось інше?

Так, Лано, це спаржева, або стручкова квасоля.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 серпня 2010 20:18
Повідомлення #35


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lingrod
Лопатки з сметаною

Таке цікаве і смачне!!!
Перейти на початок сторінки
Solka
8 серпня 2010 23:04
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Рагу із кабачків з грибами
Інгредієнти:
3 невеликих кабачка; 5 шт. картоплі; 2 моркви; 1 цибуля; 1-2 зубчика часника; 300 г печериць; зелень.
Приготування:
Всі інгредієнти дрібно ріжемо (картоплю я нарізаю соломкою). На розігріту сковорідку з олією спочатку висипаємо кабачки, а через 5 хвилин гриби. Смажимо 15 хвилин. Висипаємо на друшляк, і висипаємо на сковорідку картоплю, обсмажуємо, додаємо цибулю, часник і моркву. Смажимо ще 5 хвилин, потім висипаємо до картоплі кабачки з грибами, посипаємо зеленню, солимо, перчимо до смаку. Смачного)
Мені страва сподобалась, розраховано на 3 порції, на жаль фотографії ще не навчилась виставляти. Рецепт підглянула на kedem.ru. Щиро вдячна!

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
lana
9 серпня 2010 01:45
Повідомлення #37


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Solka,
Цікавий рецепт! Варто спробувати!!!!
Перейти на початок сторінки
Solka
9 серпня 2010 23:44
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: lana
Цікавий рецепт! Варто спробувати!!!!

Дякую-) сподіваюсь Вам засмакує-) ось фото

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
10 серпня 2010 09:46
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
апетитне рагу варто спробувати приготувати
Перейти на початок сторінки
Olenochka
14 серпня 2010 00:35
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Кабачки тушені(від куми Галі)
Всі овочі беремо за смаком і наявністю у даний момент.
Капусту пошинкувати і відварити ,сцідити воду і кинути у каструлю в якій будемо тушити всі овочі.
Цвітну капусту розібрати на суцвіття і підварити також, змішати з нормальною капустою.
Кабачки ріжемо кубиками і пожарити на олії .Викладаємо в каструлю до капусти.
Морква порізана кубиками і піджарена на оліі викладаємо до кабачків .
Цибулю ріжемо кубиками ,жаримо на оліїї до помягшення. До цибулі додаємо помідори (без шкірки)також порізані кубиками.
Горошок зелений (у мене був морожений)
Перемішуємо і тушимо під кришкою .Добавляємо 3 ,4 ложки сметани солимо і виливаємо до всіх овочів. Тушимо 10 хвилин.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 05:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100