Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
Христя
5 вересня 2011 14:10
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
ІНЕСА,
LiLu,
Цитата: Irenka
Дівчата сирні кульки я вже випробувала. М"якенькі смачненькі і сир відчувається, кому замало то можна додати більше (я так і зробила дала 200гр).

Дівчатка,ось вам Іруся і відповіла на запитання :smile: В мене 2 дні не було нету, тому вибачайте...Іринко,а тобі дякую за відповідь! :cd:
Цитата: Пушинка
Христя, скоро твій Рус в двері не поміститься

Свєта,ти бачила мого Руса????!!!!!! Скільки років його таким треба годувати,щоб він у двері не помістився?!!! :lol: :lol: :lol:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
5 вересня 2011 15:04
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Знаю,що запропонувавши цей рецепт нічого нового та надзвичайного вам не відкрию.Та все ж таки,може комусь сподобається та пригодиться ідея

Сирник без основи з фруктовим пюре





Рецепт самого сирника можете використовувати,будь-який,який вам до вподоби.Я напишу,як я пекла

Нам потрібно:

-1.5кг.сиру
-6яєць
-1.5ст.л. крохмалю
-1.5ст.л.борошна
-цукор,ванілін -за смаком
-шоколад(скільки душа бажає)

Фруктова прослойка:
[b]-1.5кг.персиків(будь-яких ягід чи фруктів)
-1 п.желатину

-цукор(за смаком)
[/b]
Сир перемолоти на м"ясорубці 2 рази,додати цукор,ванілін,крохмаль,борошно,жовтки,шоколад.Все гарно вимішати.В кінці додати взбиті в піну білки та ще раз легко вимішати. Випікати на кулінарному пергаменті близько 45хв.Вийняти з духовки та дати повністю охолонути

В блендері збити персики,додати(якщо потрібно)цукор та ванілін.
Желатин залити водою(я даю 70-100мл на 25г. желатину),дати набухнути.Потім розпустити та влити у пюре,добре вимішати або збити у блендері.

Холодний сирник гострим великим ножем повздовж розрізати на 2 рівні частини.,Викласти у форму(у мене тортівниця),застелену харчовою плівкою,перший сирний корж,на нього половину фруктового пюре,потім знову корж та пюре.Готовий сирник поставити у холодильник до повного застигання,а краще на ніч.

P.S. Сирник можна і не розрізати,а просто на нього вилити зверху все пюре.


Смачного!!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 1 листопада 2011 10:04
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Soni
5 вересня 2011 15:06
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Сирник, просто шикарний :winked:
Перейти на початок сторінки
Христя
5 вересня 2011 15:26
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Вчора з батьками виїзджали на природу,шашличок.І зовсім випадково згадала закуску для пікніка,яку готувала Висоцька. Це дуже зручно готувати навіть на природі(навіть краще).Та оскільки у нас був лише мангал та не було ришітки,я це зробила вдома у духовці. Дівчатка,не зважаючи на усю простоту у приготуванні - закуска - те,що треба!!!!!!!

Закуска з печеними перцями та бринзою





Нам потрібно:

-батон,багет,булочка - усе,що вам хочеться( в мене була булочка,як на хот-дог)
-перець болгарський
-часник
-пертушка
-оливкова олія
-прованські трави(або будь-які,на ваш смак)
-сіль
-бринза( в ідеалі- моцарелла,але в нас її нема,приходиться викручуватися :lol: ,думаю,підійде і фета)

Перець запекти,відправити у поліетиленовий пакет,зняти шкірку.,очистити від серединки та розділити на шматочки.Батон порізати(якщо булочка - розрізати на двоє) та підсушити до хрумкості.Якщо на вогні - то до гарного золотистого кольору)
Часник подрібнити,додати солі та добре все це разом перетерти(так часник найкраще віддає усі свої аромати).Потім додаємо подрібнену петрушку та олію.добре вимішуєм.Даємо настоятися трішки.

Скибку ароматного батону чи булочки змазуємо часниковою олією,викладаємо перець,солемо,щедро посипаємо травками та викладаємо наш сир.Просто смакота!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 5 вересня 2011 15:46
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
5 вересня 2011 15:43
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Інколи буває,засиділась у подруги або на Дрімфуді,та й не побачила,що вже скоро чоловік на порозі буде,а вечері нема :lol: Ото треба щось придумати,щоб і швидко,і смачно,і ситно! Що може бути швидшим та ситнішим за оладки?!!! але наш тато, солодкого майже не їсть,тому приходиться експерементувати.Ось,що в мене вийшло.

Оладки з соусом"Ситий чоловік"




Нам потрібно:
-300мл. кислого молока
-2яйця
-0.5ч.л.соди
-борошно(скільки візьме)
-сіль
-0.5 болгарського перцю
-1 помідор
-100г.ковбаски
-50г.твердого сиру
-сметана(можна і майонез)
-часник
-кріп


Молоко,яйця,соду,борошно та сіль змішати,додати порізані кубиком перець,помідор,ковбасу та сир.Добре перемішати та спекти оладки.
Готуємо соус:
часничок пропускаєм через часникодавку,додаємо подрібнений кріп,сіль,сметану.Все змішуємо.Подаємо до оладок.
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.Получилось дуууууууууууууууууже смачно! Чоловіку сподобалось :wink:

Повідомлення відредагував Натонька - 6 вересня 2011 12:32
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
5 вересня 2011 15:44
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Soni
Сирник, просто шикарний
Дякую щиро!!!!!!!!! :1f7:

Повідомлення відредагував Христя - 5 вересня 2011 15:45
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Solka
5 вересня 2011 21:08
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Христинка, у Тебе тут стільки нової смакоти, а головне смачної! Не мала змоги заходити пару днів, і тут бачу, що пропустила безліч нових страв - закуски неповторні, дуже цікаві ідеї! А сирник королівський, я б таким пів дня насолоджувалась! :winked:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Irenka
5 вересня 2011 23:18
Повідомлення #128


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Христя , сирник суперовий! І закусочка така апетитна !!!!
Цитата: Христя
Інколи буває,засиділась у подруги або на Дрімфуді,

О в мене таке буває то точно, той рецептик оладок просто бомба, неодмінно приготую!
Дякую! :m05004:
Перейти на початок сторінки
Христя
6 вересня 2011 13:06
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Solka,
Irenka,дівчатка гарно дякую!!!! Буду просто щаслива,якщо вам прийдеться до душі якийс рецепт!!!!!!!!!! :a0a:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
6 вересня 2011 20:09
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Христя
Сирник без основи з фруктовим пюре

Вау, супер! Ну дуже спокусливооо!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 16 квітня 2024 18:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100