Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачні страви моєї родини., Найкращі рецепти, які готую я,мої рідні та друзі.
Yatsan
6 серпня 2011 22:22
Повідомлення #41


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу поділитися з вами рецептом, готую за ним вже протягом багатьох років.
Асорті - ягідне
6 склянок чорної смородини
2 склянки порічок
2 склянки малини
2 апельсина ( апельсин попередньо ошпарити кипятком, щоб чуть побув в кипятку, щоб стала шкірка мякша).
10 склянок цукру
Все на блендері перемолоти.
Закипятити 5 хвилин,щоб кипіло і в гарячі стерильні банки.

З рецепта виходить 8 півлітрових банок.
Рекомендую закривати мінімум дві порції, тому що дуже швидко зїдається.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Yatsan
6 серпня 2011 22:45
Повідомлення #42


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування Мантів,я цей рецепт вважаю найбільш адаптованим до нашої української кухні.
Отже беремо у однакових пропорціях мясо свинне,можна чуть жирненьке,тоді вони будуть сочні, цибулю та картоплю.Все має бути сире, порізати все на кубики.Щоб з мяса були гарні кубики його треба різати чуть примороженим. Все солимо, приправляємо перчиком, зеленню( можна інші приправи - це вже до смаку).
Місимо тісто ,як на вареники
Накладаємо начинку
Защипуємо по-особливому
Робимо манти складаємо їх у мантівницю, варимо на пару 1,5 години.
Приправу роблю з помідор з чосничком на блендері все перемелюю.Дуже смачно.Рекомендую.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Yatsan
6 серпня 2011 23:21
Повідомлення #43


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Рецепт Чебуреків із сирного тіста

500гр вогкуватого сиру(творога)
2 яйця
1ч.л. соди погашеної
1ст. ложка горілки
Борошна скільки вбере тісто,місити до консистенції як на вареники.Коли розкачувати знизу притрушувати мукою.Розкачувати десь до 0,5 см,вирізати блюдцем.
Начинка мясний фарш з цибулькою та приправами(фарш сирий),тоді вони дуже сочні.Жарити на маленькому вогні.
Коли знімаю з сковорідки то зразу в кастрюлю накриваю кришкою,щоб змякли,тоді вони дуже мякі та тають в роті.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
utya
7 серпня 2011 01:00
Повідомлення #44


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Наталя, ягідне асорті - просто смакота!!! Цього року щось схоже роюила (усіх ягід по 2 ст....)... Апельсин такий смак гарний додає....

Правда не закривали в банки, а капроновою кришкою і в холодильник.... Дуже смачно


++++++++++++++
Перейти на початок сторінки
Yatsan
7 серпня 2011 10:32
Повідомлення #45


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
utya,
Так і є в оригіналі рецепта додаеться не 10 а 14 склянок цукру і все перетерається і в холодильник.Але де знайти такий холодильник щоб у нього все скласти.Тому я рецепт дещо змінила і вже багато років так закриваю.
Перейти на початок сторінки
Yatsan
7 серпня 2011 10:36
Повідомлення #46


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Ще на майбутнє я також додаю лимони та апельсини до варення з черешень білих та жовтих , смак дуже класний, також лимони гарно імпонують з варенням з диких черешень, також дуже гарне поєднання лимонів та апельсин з клубнікою.Вцьому році я цих продуктів не закривала тому рецептів не виставляла.Не тому,що не смачно, а просто брак часу.
Перейти на початок сторінки
Yatsan
7 серпня 2011 11:13
Повідомлення #47


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Салат із баклажанів
Рецепт від колеги Оксани.
Для рецепту необхідно взяти
5 кг баклажанів
0,5 кг часнику
1 кг червоного болгарського перцю
0,5-1 л олії
250 мл оцту
200 гр солі.
Баклажани вимити, почистити, порізати довгенькими сужками( десь на8 частин порізати баклажан) посолити та залишити на години 2. Потім юшку що виділиться злити.Далі жаримо баклажани на сковорідці маленькими порціями,щоб кожен шматочок був підрумянений з усіх сторін, коли підрумяниться трішки зменшуємо вогонь, щоб баклажани протушилися до готовності.
Заправку чосник, перець чистимо та пропускаємо через мясорубку,додаємо оцет.
Далі пожарені баклажани складаємо в півлітрові банки-так, щоб було два шари заправки.Майже до половини набити баклажанами банку ,далі 2 ложки заправки,далі вже знову баклажани і під кришку знов дві ложки заправки.Так у баночці спресувати ,щоб соку вистачило до самої кришки.
Заправку можна всю не використовувати,4 ложки столових заправки на 0,5 л банку вистачає для дуже гарного смаку.Виходить 9 -0,5 літрових банок.
Стерилізуємо 25-30 хв. Закриваємо.
Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 7 серпня 2011 22:34
Перейти на початок сторінки
Yatsan
7 серпня 2011 11:25
Повідомлення #48


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу представити свою версію салату
Огірки по - польськи

Взяти 4 кг огірків порізати вздовж на 4 частини( якщо огірки не свіжі,їх необхідно попередньо замочити на кілька годин водою)
250 мл оцету
250 мл олії
250 гр цукру
100 гр солі
2 ст л. надавленого чоснику
2 ст.л. меленого чорного перцю
2 ст.л. зеленої петрушки.
Все перемішати у великій мисці, дати ,щоб постоїло 3 год.Потім у літрові банки.Набивати так ,щоб до вінчиків був сік, якщо огірки будуть не сочні то можна чуть додати кипяченої води.Стерилізувати 15 хв з моменту закипання,щоб огірки поміняли колір.Закриваємо.

Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 7 серпня 2011 22:35
Перейти на початок сторінки
utya
7 серпня 2011 22:24
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Наталя! Вибач, але знову вставлю свої 5 копійок :laughing: :lol:

До таких огірочків я ще додаю гірчицію - горошком...
Смакота виходить....
Це найчастіше роблю з огірочками, які вже трохи переросли :laughing:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
7 серпня 2011 22:31
Повідомлення #50


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Я прислухаюсь та на другий рік так зроблю, для різноманіття ,щоб не надоїло одне й теж саме,у цей рік буде вже так,я гірчицю горошком дуже люблю.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 00:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100