Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запіканки
Olenochka
30 травня 2011 18:40
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Робила запіканку з картоплі
Перейти на початок сторінки
lana
30 травня 2011 23:09
Повідомлення #52


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Olenochka,
Запіканка класнюча!!!! А ще - побачила кукурудзу і......(нехай увесь світ зачекає)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 травня 2011 23:14
Повідомлення #53


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Запіканка класнюча!!!! А ще - побачила кукурудзу і......(нехай увесь світ зачекає)

100% згідна! А щодо кукурудзи - Ланочко, памятаєш анекдот:
- Ну от скажи мені, коли у нас зявляється полуниця?
- Як коли? На початку червня.
- Ага. А в них в супермаркетах о шостій ранку.


Те саме з кукурудзою :lol: ...
Перейти на початок сторінки
lana
30 травня 2011 23:19
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Ірка-Шкірка
Те саме з кукурудзою :lol:

Так-таки так!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2011 18:19
Повідомлення #55


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перейти на початок сторінки
zhanetka
3 червня 2011 12:29
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Це рецепт лазаньї дала мені моя свекруха, яка зараз в Італії.
ЛАЗАНЬЯ ІТАЛІЙСЬКА
На олії підсмажуємо моркву з цибулькою (по 2.шт)
Додаємо мясний фарш, і тушкуємо (0.5 кг)
Потім нарізані на шматки помідори,можна у власному соці (0,5 Кг)
Заливаємо все, томатним соком (1.л),солимо,перчимо,додаєм спеції за смаком
Тушимо на малому вогні 40 хв
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
3 червня 2011 12:43
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
zhanetka? а ти самі пласти лазаньї спочатку відварюєш, чи так сирими складаєш??? Я роблю щось схоже, але без томатного соку. А такий рецептик потрібно спробувати. Вона мабуть солодкависта получається???
Перейти на початок сторінки
zhanetka
3 червня 2011 12:48
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Далі готуємо тісто
Продається спеціальне тісто для лазаньї, мені вислали з італії. Я бачила в супермаркеті продають, трохи дороге, але ядумаю,можна цілком замінити тістом таке, як роблять на домашню лапшу.
Пластинки відварити в кипяченій воді 2-4 хв.Тісто вийняти. Занурити в холодну воду,і поставити на рушник.В мене десь пішло 12 пластин.

Ну, а далі робимо саму лазанью.
На підготоване деко кладемо кілька шматочків масла,мастимо соусом,кладемо тісто,знову соус, тремо зверху мацарелу, кладемо по пів ч.л. бешамелю по всій поверхні,І так повторюємо три, (або більше) рази.Зверху тремо пармезаном, я давала голандський сир.
І ставимо в розігріту духовку 200 гр, готувати 20 хв.Вийняти почекати 10-15 хв, і подавати.
Перейти на початок сторінки
zhanetka
3 червня 2011 13:00
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Дівчатка вибачте, що якийсь бардак вийшов з повідомленями :request: але ядумаю ви все зрозумієте.

Ось так готуємо БешамелЬ
Класна штука,додає страві неперевершаного смаку.
60 гр масла розтопити
55 гр муки додати до масла, добре розмішати і добавити
100 гр молока( я цей раз дала воду) :lol:
Ставимо на малий вогонь і весь час помішуємо, додати
Сіль, мускатний горіх(на кінчику ножа)
Довести до кипіння.
Має бути таке як заварне тісо, але трошечки густіше
Я ставлю по три (0.5-1чл) на одну пластину.
Мені дуже подобається ця лазанья, сюди можна давати, все що завгодно,і овочі:броколі.баклажани,і куряче філе, і гриби,Але саме цей варіант мені смакує більше.Дівчатка фантазуйте,СМАЧНОГО :tongue:
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
3 червня 2011 13:15
Повідомлення #60


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: zhanetka
Я бачила в супермаркеті продають, трохи дороге,

Я робила домашнє тісто ,то лазанья виходила суперова!!

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 10:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100