Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Відповісти
 МК машинка Макквін, Покрокове збирання торта-машинки
vikaK
4 травня 2011 21:59
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброго вечора любителям солодких шедеврів! З зацікавленням уже третій день переглядаю усі рецептики, особливо цікавлять вироби з мастіки. Я взагалі повний чайник в цій справі... В суботу в похресниці день народження, а вона просто в захваті від Блискавки Маквіна, хочу наважитися зробити, але все побоююся за якість виробу. Мабуть, запитання будуть трохи дурнуваті, але оскільки потрібно мастіку декількох кольорів, то я все не знаю, скільки приблизно потрібно мастіки на машинку (форма стандартна, по діаметру кілограмових тортів фірмових)? Кожен колір вимішується окремо, як я розумію. тут я передивлялася рецепти мастік, якщо мені потрібно зовсім трохи мастіки одного кольору і я візьму десь третину по рецепту, то це не вплине на якість, чи для того, щоб краще вимішати потрібно більше? І ще запитання: та мастіка, яка залишиться після обрізання деталей її можна залишити до наступного разу?
Перейти на початок сторінки
eleneska
4 травня 2011 22:42
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
vikaK, можливо тобі ще нададуть відповідь справжні майстрині. Але на деякі питання і я з власного не великого досвіду можу сказати. Мастика може лежати в холодильнику , наскільки я знаю, по кілька місяців і з нею нічого не станеться. Я так розумію, що коли роблять багато тортів господині, то і мастики різних кольорів роблять багато. А я коли робила різнокольоровий тортик(Губка Боб) то просто не велику кількість маршмеллоу клала в тарілку і на декілька секунд в мікро, а потім барвник добавляла відповідний. А пудру клала вже "на око". Замішувала і дивилась скільки потрібно теї пудри. А взагалі на Маквіна не великого вистачить і однієї упаковки зефірчиків, але краще купити дві. Маквіна я також робила, був другим мастичним тортиком.З величезними , правда , недоліками. Важливо, гарно вирівняти торт під мастику(це я вже зрозуміла). Тому що видно кожну не рівність, особливо ,якщо дуже тонко розкатати мастику.
Бажаю успіхів!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
5 травня 2011 09:30
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1948
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2709
Цитата: vikaK
Доброго вечора любителям солодких шедеврів! З зацікавленням уже третій день переглядаю усі рецептики, особливо цікавлять вироби з мастіки. Я взагалі повний чайник в цій справі... В суботу в похресниці день народження, а вона просто в захваті від Блискавки Маквіна, хочу наважитися зробити, але все побоююся за якість виробу. Мабуть, запитання будуть трохи дурнуваті, але оскільки потрібно мастіку декількох кольорів, то я все не знаю, скільки приблизно потрібно мастіки на машинку (форма стандартна, по діаметру кілограмових тортів фірмових)? Кожен колір вимішується окремо, як я розумію. тут я передивлялася рецепти мастік, якщо мені потрібно зовсім трохи мастіки одного кольору і я візьму десь третину по рецепту, то це не вплине на якість, чи для того, щоб краще вимішати потрібно більше? І ще запитання: та мастіка, яка залишиться після обрізання деталей її можна залишити до наступного разу?


Віка, мастики на маквіна такого розміру тобі вистачить із однієї 200 гр пачки) Заміси мастику не густу - так щоб вона була м"якою, але вже не липла і не розтікалась, розділи її на скільки шматочків скільки тобі потрібно кольорів, залишивши більший на основний червоний колір- для покриття. А далі вже кожен шматочок вимішуєш окремо, додаючи потрібний барвник))) Удачі))
Перейти на початок сторінки
vikaK
5 травня 2011 11:32
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую, що відгукнулися Voloshka i Eleneska! Обов'язково прийму ваші поради до уваги. Потім викладу, що вийшло...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
21 грудня 2011 11:41
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
мари4ка, дякую за гарний і зрозумілий МК!!! Все дуже доступно, навіть з моїми лівими руками дещо вийшло ))) ДЯКУЮ!!!!! :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 грудня 2011 11:55
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1921
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1384
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:34567

Бали: 5636
Цитата: Pito4ka
навіть з моїми лівими руками дещо вийшло )))

Ти на себе не наговоруй)))) Твої ручки далеко не ліві!!!! Ліві руки в тих, хто дивиться і каже, що я так не зроблю...А в тих хто пробує знову і знову завжди щось вийде!!!!!!
Цей МК для для того,щоб вчитись! Користуйтесь на здоровя!!!!!
Перейти на початок сторінки
smiluk
22 листопада 2013 16:46
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Величезне спасибі за МК!!!!
Цитата: мари4ка
Отож робимо Макквіна

Іду замішувати мастику для Макквіна :m0554:. Буду пробувати зробити щось схоже.
Перейти на початок сторінки
сяняНЯНЯ
22 листопада 2013 19:30
Повідомлення #28


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 1.12.2012

ICQ:--

Бали: 118
А я теж трохи похвалюся, сьогодні зробила другу машинку макквін))) то нічого,що чоловік трохи забанив,бо каже що замість "рости" я тупцюю на місці..., решті всім сподобалась і мені теж)))
правда ще не знаю як вставити фото...
Перейти на початок сторінки
smiluk
23 листопада 2013 22:42
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
сяняНЯНЯ, чекаю на фото, бо ось-ось теж робитиму
Перейти на початок сторінки
3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 травня 2015 04:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Турецька білизна
  Пише semurko (Учора, 15:05)
Записна книжка
  Пише Кіра (Учора, 09:45)
Номери телефону на небо при життєвих потребах.
  Пише semurko (21 травня 2015 20:45)
Кулінарна мандрівка з Іркою-Шкіркою
  Пише Ірка-Шкірка (20 травня 2015 19:32)
Корівонькa
  Пише Кіра (20 травня 2015 09:32)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Кіра (20 травня 2015 09:07)
О А Е
  Пише Кіра (19 травня 2015 14:48)
Твори добро-2
  Пише Ксенічка (19 травня 2015 13:34)
Шапки для басейну
  Пише Кіра (19 травня 2015 11:39)
Християнські табори та реколекції
  Пише Ксенічка (18 травня 2015 19:37)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2015 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100