Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Відповісти
 МК машинка Макквін, Покрокове збирання торта-машинки
vikaK
4 травня 2011 21:59
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброго вечора любителям солодких шедеврів! З зацікавленням уже третій день переглядаю усі рецептики, особливо цікавлять вироби з мастіки. Я взагалі повний чайник в цій справі... В суботу в похресниці день народження, а вона просто в захваті від Блискавки Маквіна, хочу наважитися зробити, але все побоююся за якість виробу. Мабуть, запитання будуть трохи дурнуваті, але оскільки потрібно мастіку декількох кольорів, то я все не знаю, скільки приблизно потрібно мастіки на машинку (форма стандартна, по діаметру кілограмових тортів фірмових)? Кожен колір вимішується окремо, як я розумію. тут я передивлялася рецепти мастік, якщо мені потрібно зовсім трохи мастіки одного кольору і я візьму десь третину по рецепту, то це не вплине на якість, чи для того, щоб краще вимішати потрібно більше? І ще запитання: та мастіка, яка залишиться після обрізання деталей її можна залишити до наступного разу?
Перейти на початок сторінки
eleneska
4 травня 2011 22:42
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
vikaK, можливо тобі ще нададуть відповідь справжні майстрині. Але на деякі питання і я з власного не великого досвіду можу сказати. Мастика може лежати в холодильнику , наскільки я знаю, по кілька місяців і з нею нічого не станеться. Я так розумію, що коли роблять багато тортів господині, то і мастики різних кольорів роблять багато. А я коли робила різнокольоровий тортик(Губка Боб) то просто не велику кількість маршмеллоу клала в тарілку і на декілька секунд в мікро, а потім барвник добавляла відповідний. А пудру клала вже "на око". Замішувала і дивилась скільки потрібно теї пудри. А взагалі на Маквіна не великого вистачить і однієї упаковки зефірчиків, але краще купити дві. Маквіна я також робила, був другим мастичним тортиком.З величезними , правда , недоліками. Важливо, гарно вирівняти торт під мастику(це я вже зрозуміла). Тому що видно кожну не рівність, особливо ,якщо дуже тонко розкатати мастику.
Бажаю успіхів!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
5 травня 2011 09:30
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: vikaK
Доброго вечора любителям солодких шедеврів! З зацікавленням уже третій день переглядаю усі рецептики, особливо цікавлять вироби з мастіки. Я взагалі повний чайник в цій справі... В суботу в похресниці день народження, а вона просто в захваті від Блискавки Маквіна, хочу наважитися зробити, але все побоююся за якість виробу. Мабуть, запитання будуть трохи дурнуваті, але оскільки потрібно мастіку декількох кольорів, то я все не знаю, скільки приблизно потрібно мастіки на машинку (форма стандартна, по діаметру кілограмових тортів фірмових)? Кожен колір вимішується окремо, як я розумію. тут я передивлялася рецепти мастік, якщо мені потрібно зовсім трохи мастіки одного кольору і я візьму десь третину по рецепту, то це не вплине на якість, чи для того, щоб краще вимішати потрібно більше? І ще запитання: та мастіка, яка залишиться після обрізання деталей її можна залишити до наступного разу?


Віка, мастики на маквіна такого розміру тобі вистачить із однієї 200 гр пачки) Заміси мастику не густу - так щоб вона була м"якою, але вже не липла і не розтікалась, розділи її на скільки шматочків скільки тобі потрібно кольорів, залишивши більший на основний червоний колір- для покриття. А далі вже кожен шматочок вимішуєш окремо, додаючи потрібний барвник))) Удачі))
Перейти на початок сторінки
vikaK
5 травня 2011 11:32
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую, що відгукнулися Voloshka i Eleneska! Обов'язково прийму ваші поради до уваги. Потім викладу, що вийшло...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
21 грудня 2011 11:41
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1283
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1587
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3393
мари4ка, дякую за гарний і зрозумілий МК!!! Все дуже доступно, навіть з моїми лівими руками дещо вийшло ))) ДЯКУЮ!!!!! :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 грудня 2011 11:55
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1920
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1383
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:34567

Бали: 5521
Цитата: Pito4ka
навіть з моїми лівими руками дещо вийшло )))

Ти на себе не наговоруй)))) Твої ручки далеко не ліві!!!! Ліві руки в тих, хто дивиться і каже, що я так не зроблю...А в тих хто пробує знову і знову завжди щось вийде!!!!!!
Цей МК для для того,щоб вчитись! Користуйтесь на здоровя!!!!!
Перейти на початок сторінки
smiluk
22 листопада 2013 16:46
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
Величезне спасибі за МК!!!!
Цитата: мари4ка
Отож робимо Макквіна

Іду замішувати мастику для Макквіна :m0554:. Буду пробувати зробити щось схоже.
Перейти на початок сторінки
сяняНЯНЯ
22 листопада 2013 19:30
Повідомлення #28


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 1.12.2012

ICQ:--

Бали: 114
А я теж трохи похвалюся, сьогодні зробила другу машинку макквін))) то нічого,що чоловік трохи забанив,бо каже що замість "рости" я тупцюю на місці..., решті всім сподобалась і мені теж)))
правда ще не знаю як вставити фото...
Перейти на початок сторінки
smiluk
23 листопада 2013 22:42
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 132
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 313
сяняНЯНЯ, чекаю на фото, бо ось-ось теж робитиму
Перейти на початок сторінки
3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 жовтня 2014 21:13



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 101
Гостей: 76
Користувачі: zhe-maria, Лесенятко, ole4ka, Galina_Nedomirko_
Роботи: Google Bot, Google Bot, robot Bot, Google Bot, Google AdSense, Yandex Bot, Yahoo Bot, Google Bot, spider Bot, crawl Bot, Google AdSense, Google Bot, Google AdSense, robot Bot, crawl Bot, Google Bot, robot Bot, Yandex Bot, crawl Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: olyaveres, ole4ka, natali, nuykam7, Sattattentnax, nadiya 25, WaroGaRmTomia, tetyana.jatziv, Магда, Vajnrauh, Anesannew, Naty, Лесенятко, svetik1, Натонька, lydmila04gmail.com, Галичанка Надя, chajka, Іриночка, mila.suhowetska

Нове на форумі
 
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka (Сьогодні, 20:05)
Вітаємо Оксанку - донечку Natalyi
  Пише idianka (Сьогодні, 19:20)
Вiтання для Христини 24 жовтня - kristi_sk (Христина)
  Пише idianka (Сьогодні, 19:18)
Шукаю рецепти для печі (на дровах)
  Пише Artur (Учора, 14:35)
Святкові пляцки
  Пише idianka (Учора, 08:48)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише idianka (Учора, 08:45)
Весільні торти-2.
  Пише idianka (Учора, 08:40)
Торти прикрашені шоколадом
  Пише Натонька (23 жовтня 2014 16:56)
Вітання для Максимки ( синочка Наташки ) - 23 жовтня
  Пише idianka (23 жовтня 2014 12:31)
Вітаєм з днем народженням Свєтік
  Пише Олюся (23 жовтня 2014 08:47)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100