Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Відповісти
 МК машинка Макквін, Покрокове збирання торта-машинки
vikaK
4 травня 2011 21:59
Повідомлення #21



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброго вечора любителям солодких шедеврів! З зацікавленням уже третій день переглядаю усі рецептики, особливо цікавлять вироби з мастіки. Я взагалі повний чайник в цій справі... В суботу в похресниці день народження, а вона просто в захваті від Блискавки Маквіна, хочу наважитися зробити, але все побоююся за якість виробу. Мабуть, запитання будуть трохи дурнуваті, але оскільки потрібно мастіку декількох кольорів, то я все не знаю, скільки приблизно потрібно мастіки на машинку (форма стандартна, по діаметру кілограмових тортів фірмових)? Кожен колір вимішується окремо, як я розумію. тут я передивлялася рецепти мастік, якщо мені потрібно зовсім трохи мастіки одного кольору і я візьму десь третину по рецепту, то це не вплине на якість, чи для того, щоб краще вимішати потрібно більше? І ще запитання: та мастіка, яка залишиться після обрізання деталей її можна залишити до наступного разу?
Перейти на початок сторінки
eleneska
4 травня 2011 22:42
Повідомлення #22


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
vikaK, можливо тобі ще нададуть відповідь справжні майстрині. Але на деякі питання і я з власного не великого досвіду можу сказати. Мастика може лежати в холодильнику , наскільки я знаю, по кілька місяців і з нею нічого не станеться. Я так розумію, що коли роблять багато тортів господині, то і мастики різних кольорів роблять багато. А я коли робила різнокольоровий тортик(Губка Боб) то просто не велику кількість маршмеллоу клала в тарілку і на декілька секунд в мікро, а потім барвник добавляла відповідний. А пудру клала вже "на око". Замішувала і дивилась скільки потрібно теї пудри. А взагалі на Маквіна не великого вистачить і однієї упаковки зефірчиків, але краще купити дві. Маквіна я також робила, був другим мастичним тортиком.З величезними , правда , недоліками. Важливо, гарно вирівняти торт під мастику(це я вже зрозуміла). Тому що видно кожну не рівність, особливо ,якщо дуже тонко розкатати мастику.
Бажаю успіхів!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
5 травня 2011 09:30
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Цитата: vikaK
Доброго вечора любителям солодких шедеврів! З зацікавленням уже третій день переглядаю усі рецептики, особливо цікавлять вироби з мастіки. Я взагалі повний чайник в цій справі... В суботу в похресниці день народження, а вона просто в захваті від Блискавки Маквіна, хочу наважитися зробити, але все побоююся за якість виробу. Мабуть, запитання будуть трохи дурнуваті, але оскільки потрібно мастіку декількох кольорів, то я все не знаю, скільки приблизно потрібно мастіки на машинку (форма стандартна, по діаметру кілограмових тортів фірмових)? Кожен колір вимішується окремо, як я розумію. тут я передивлялася рецепти мастік, якщо мені потрібно зовсім трохи мастіки одного кольору і я візьму десь третину по рецепту, то це не вплине на якість, чи для того, щоб краще вимішати потрібно більше? І ще запитання: та мастіка, яка залишиться після обрізання деталей її можна залишити до наступного разу?


Віка, мастики на маквіна такого розміру тобі вистачить із однієї 200 гр пачки) Заміси мастику не густу - так щоб вона була м"якою, але вже не липла і не розтікалась, розділи її на скільки шматочків скільки тобі потрібно кольорів, залишивши більший на основний червоний колір- для покриття. А далі вже кожен шматочок вимішуєш окремо, додаючи потрібний барвник))) Удачі))
Перейти на початок сторінки
vikaK
5 травня 2011 11:32
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую, що відгукнулися Voloshka i Eleneska! Обов'язково прийму ваші поради до уваги. Потім викладу, що вийшло...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
21 грудня 2011 11:41
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1283
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1587
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3393
мари4ка, дякую за гарний і зрозумілий МК!!! Все дуже доступно, навіть з моїми лівими руками дещо вийшло ))) ДЯКУЮ!!!!! :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
мари4ка
21 грудня 2011 11:55
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1920
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1383
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:34567

Бали: 5521
Цитата: Pito4ka
навіть з моїми лівими руками дещо вийшло )))

Ти на себе не наговоруй)))) Твої ручки далеко не ліві!!!! Ліві руки в тих, хто дивиться і каже, що я так не зроблю...А в тих хто пробує знову і знову завжди щось вийде!!!!!!
Цей МК для для того,щоб вчитись! Користуйтесь на здоровя!!!!!
Перейти на початок сторінки
smiluk
22 листопада 2013 16:46
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 131
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 312
Величезне спасибі за МК!!!!
Цитата: мари4ка
Отож робимо Макквіна

Іду замішувати мастику для Макквіна :m0554:. Буду пробувати зробити щось схоже.
Перейти на початок сторінки
сяняНЯНЯ
22 листопада 2013 19:30
Повідомлення #28


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 1.12.2012

ICQ:--

Бали: 114
А я теж трохи похвалюся, сьогодні зробила другу машинку макквін))) то нічого,що чоловік трохи забанив,бо каже що замість "рости" я тупцюю на місці..., решті всім сподобалась і мені теж)))
правда ще не знаю як вставити фото...
Перейти на початок сторінки
smiluk
23 листопада 2013 22:42
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 30
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 131
Реєстрація: 18.10.2013

ICQ:--

Бали: 312
сяняНЯНЯ, чекаю на фото, бо ось-ось теж робитиму
Перейти на початок сторінки
3 сторінок 1 2 3 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 липня 2014 21:14



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в22:25:52

поставте правильне посилання
Відповісти
ira1108
ira1108
Сьогодні в19:53:10

Привіт, дівчатка, що це за такий тортик назва?http://s017.radikal.ru/i427
/1407/79/effcfe5e6920.jpg
буду вдячна
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в17:29:00

LiLu,
та бо ти супер господиня)) В мене би точно потріскали))
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в17:07:51

Натонька,
представ собі не потріскали!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в17:00:20

і навіть банки не потріскали?))
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:42:05

Натонька,
ніц не є їм, во їла закрутки при лютій зимі і нічо не було.
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в16:34:33

LiLu,
а як мороз?
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:19:01

Натонька,
під ліжко нєєєєєє!!!! маю на балкконі тумбу стару і там складаю.
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:18:21

Натонька,
я просто не памятаю доки будуть ті сливки, а так закрутила і спокій!
Відповісти
нетік
нетік
Сьогодні в14:51:00

та менш більш нормально, аби не гірше
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: galalviv
Роботи: Google Bot, crawl Bot, spider Bot, Google AdSense, Yandex Bot, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Тереза, Nataly Cake, LiLu, манюня, nata77, Светочка, Darka, nelia5, Spravkika, Vajnrauh, angelina, jul4uk, Аргония, 380965414970, tanya75, Galuska, Ірця, olyaveres, lizamamusia, Танічка

Нове на форумі
 
Вітання для Вікторії - доці ОЛЕСІ
  Пише Тереза (Сьогодні, 21:05)
Подоляночка вітаю з Днем неродження!
  Пише Тереза (Сьогодні, 21:03)
Система харчування мінус 60
  Пише LiLu (Сьогодні, 07:46)
Інтернет магазини з інструментами для тортів
  Пише nata_151292 (26 липня 2014 22:21)
Інструменти для прикрашання тортів
  Пише nata_151292 (26 липня 2014 20:01)
Торти з квітами-4
  Пише Soni (26 липня 2014 19:40)
Дитячі тортики -6
  Пише Soni (26 липня 2014 19:17)
Знайомимся тут
  Пише Натонька (26 липня 2014 11:07)
Короваї!!!
  Пише вишенька-черешенька (24 липня 2014 16:54)
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (23 липня 2014 19:10)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100