Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК машинка Макквін, Покрокове збирання торта-машинки
мари4ка
30 січня 2011 16:20
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Попередній Мк машинки трошки застарілий)))) Я навчилась робити машину трохи по-іншому,тож хочу з вами поділитись досвідом!
Отож робимо Макквіна :smile:
Перейти на початок сторінки
мари4ка
30 січня 2011 17:52
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Випікаємо два високі круглі коржі і обрізаємо по боках

надаємо увігнутої форми по боках,обрізаючи ножиком

ті боковинки,що ми обрізали,виставляємо на верх і обрізаємо.Я тут зробила помилку-обрізала рівно,а треба трохи під нахилом.На подальших фото буде видно,що я виправила свою помилку

Тих два коржі перерізаємо і у нас вийде чотири коржі.Три перемащуємо,а з четвертого накриваємо дащок,а обрізки,що залишаться-підуть на кондитерську крошку

з кондитерської крошки виліплюємо носик і випуклості на капоті машини

змащуємо кремом під мастику і вирівнюємо.Тут вже видно,як я помилку виправила-верх машини зрізаний під кутом

накриваємо машину мастикою і обрізаємо залишки мастики

вирізаємо білого кольору лобове скло,на нього жовтого кольору очі і жовтого кольору фари,вікна і ротик

тоненькою зеленою смужкою клеїмо полоски зверху машина,а широкою -низ машини

робимо колеса і прикріпляємо до машини

вирізаємо споллєр і клеїмо зі заду машини

джгутиком обклеюємо всі частини:очі,фари,вікна,рот...

Весь торт змащуємо горілкою для блиску,приклеюємо блискавки і тортик готовий
Перейти на початок сторінки
uliana_y
30 січня 2011 18:00
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
мари4ка,
Чудесний майстер клас!!

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
30 січня 2011 18:04
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
дякую за прекрасний мк. я пробувала робити торт машину але він вийшов за високий тепер спробую за цим мк зробити сподіваюсь вийде
Перейти на початок сторінки
bogdana
30 січня 2011 18:28
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 32
Реєстрація: 29.10.2010

ICQ:--

Бали: 252
Марічко, дякую за чудовий МК!!! :3fb:
Перейти на початок сторінки
наТуся
30 січня 2011 18:54
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
мари4ка супер-классссс, робіть відео МК :belay:

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Soni
30 січня 2011 21:03
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Марічко, ну просто супер, коли в мене хоть трошки так руки складуться.
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
30 січня 2011 23:30
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Дякую за Мк,мари4ко. :winked: Скажи будь-ласка ти горілкою змащуєш лише раз чи може більше?Бо мої тортики шось так арно не блищать :sad: .А може це горілка якась особлива в тебе? :laughing:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
3 лютого 2011 11:47
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
під чітким керівництвом Марі4ки мій перший маквінчик - він поки що такий собі, але винувата пудра (попалась грубого помолу) ну і мабуть поки що мої дві ліві руки :lol:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
3 лютого 2011 11:50
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Скажи будь-ласка ти горілкою змащуєш лише раз чи може більше?Бо мої тортики шось так арно не блищать .А може це горілка якась особлива в тебе?


На скільки я знаю, для того щоб виріб був матовим змащують горілкою, а для того щоб блистів - трошки меду + горілка. Горілка випарується і ні запаху ні смаку не залишиться, а мед залишить блиск
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 04:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100