Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 листопада 2009 15:44
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
ще одне питання вискочило як ви думаете як заскоро я можу зробити торти за 2 чи 3 дні?
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 листопада 2009 15:48
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
да плани як в Наполеона гостей будемо мати 3 дні так що нам треба буде добре попрацювати wink
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 листопада 2009 16:02
Повідомлення #103


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Чим пізніше зробиться, тим свіжіше буде... Я торт завжди роблю день наперед. А вже все остальне тоді коли гості мають бути. Вічно літаю і нічого не вспіваю wink

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 листопада 2009 16:23
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
у мене майже так само feel але правду ніде діти мені на кухні дуже чоловік помагае winked
Перейти на початок сторінки
ir71
17 листопада 2009 16:26
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Olenochka
торт Пражський і обкласти його мастикою, а на Михайла сирник і теж з мастикою.


Пражський під мастику-супер,а ось сирник-НЕ рекомендую!Сир має рідину і мастика потече,навіть якщо його обмастити масляним кремом.


Olenochka
я можу зробити торти за 2 чи 3 дні?

Якщо з мастики і мати всі приготовлені прикраси наперід то можна вкластися і за 1 день

Olenochka
будемо мати 3 дні так що нам треба буде добре попрацювати

В такому випадку добре торти не з мастики робити а звичайні пляцки пекти,вони довше стоять і робляться ще смачнішими
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 листопада 2009 16:27
Повідомлення #106


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
у мене майже так само але правду ніде діти мені на кухні дуже чоловік помагае


а мені свекруха smile Чоловік тільки в магазин може сходити)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
olga
17 листопада 2009 19:37
Повідомлення #107


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Olenochka
і ще хочу попробувати зробити мастику зі згущонки


То так дуже важливо, щоби була саме зі згущонки? Якщо Ви тільки почали працювати з мастикою, то Ірин рецепт з маршмелоу найкращий. А ще з нашого американського маршмелоу виходить добра мастика, якщо маршмелоу просто розтопити в макровею і вимішувати з цукровою пудрою, поки перестане до рук липнути.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
17 листопада 2009 23:56
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Дякую Іра Оля Натонька за відповідь .значить сирник лишу просто сирником wink
Перейти на початок сторінки
Olenochka
18 листопада 2009 16:51
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
"То так дуже важливо, щоби була саме зі згущонки? "НІ просто хотіла похвалитися перед гостями який класний сайт знайшла де не просто рецепти але й дівчата дадуть швидку відповідь якщо виникли питання wink але ти права треба починати з простішого feel
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
27 листопада 2009 10:30
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Дівчата,скажіть мені ,будь-ласка,в тортах де є в кремах йогурти то який то має бути йогурт?Питний чи густий?Бо хочу зробити торт "ВЕРШКОВІ НЕБЕСА З ПЕРСИКАМИ"і не знаю який там йогурт?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 квітня 2024 22:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100