Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 12:14
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Ще один -- хатинка для поні wink


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 12:17
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Larisa, як гарно!!! Дуже Гарно!!! Ми недавно обговорювали мастіку. вона чомусь нам не виходить. Сушиться, кришиться і тд. а з чим ти її робиш : з маршелоу, пудри, марцинапа?
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 13:07
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
уляночка На перший торт я брала желатинову мастіку.З нею справді треба працювати дуже швидко ,бо вона сохне і постійно треба її розігрівати в мікрохвильовій..На другий торт я робила мастіку з білка ,глюкози і цукрової пудри (на покриття -біла) .Дах для хатинки і фігурки робила з пасти для фігурок з додаванням мастіхи(камеді астрагала).

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 13:18
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
А це мій останній ,прикрашала вершками збитими з цукром-пудрою (робила мамі на день народження)


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 13:34
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Лариса, ти кондитор???? smile ти такі чуда виробляєш!!!

Цитата: Larisa
Дах для хатинки і фігурки робила з пасти для фігурок з додаванням мастіхи(камеді астрагала).


А що то за паста для фігурок і де можна купити мастіку?

Желатинову я також робила. в мене немає мікрохвильовки , тому вона мені і не підходить request
Перейти на початок сторінки
ir71
4 червня 2009 15:59
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Лариса,у тебе тортики чудові!!!Знаю що над такою красою треба попрацювати.Я ось тут кілька своїх покажу,а якщо когось зацікавить то напишу, як я над ними працюю






Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 червня 2009 16:43
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6324
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14565
Я думала я десь втікну від прикрашання тортиків, а нє, прийдеться вчитись! Я поки робила мастіку з маршмелоу, або липне, або кришиться)))

Одним словом, тортики чудові, викладайте рецепти мастік різних і будемо вчитись всі разом))))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 16:50
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
ЛЮДИ, ЯК ВИ ЦЕ РОБИТЕ ???????????????? Будь -ласка Напишіть рецепт мастіки.... і технологію smile
Перейти на початок сторінки
ir71
4 червня 2009 17:35
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Рецепт мастики з маршмелоу
150г зефірчиків маршмелоу
1ст л води,в якій розвожу на кінчику ножа лимонну кислоту
.Далі по трошки підсипаю пудру і весь час мішаю.Коли ложкою вже важко буде мішати,викладаю на стіл і замішую тісто.Пудри йде десь біля стакана,але це не точно бо кожного разу по іншому(200-250гр)
Коли тісто перестане липнути до рук-мастика готова!далі кладу у холодильник на 30хв,після чого роблю різні вироби.Чим тонше розкатане тісто тим кращі вироби.А при розкатуванні я підсипаю крохмалем.Сушу фігурки 5-7 днів у теплому сонечному місці.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 січня 2018 12:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Торт "Шоколадні сирники"
  Пише kapitoshka (Учора, 23:41)
страви зі шпинату
  Пише Irinka (9 січня 2018 22:22)
Пляцок "Очі цариці"
  Пише svetochka (6 січня 2018 17:52)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише frosya5115 (5 грудня 2017 02:30)
Пиріг із сиром
  Пише Irinka (1 грудня 2017 10:55)
Пряники. Відео.
  Пише ОЛЕСЯ (28 листопада 2017 06:14)
Ідея оформлення закусок
  Пише ОЛЕСЯ (27 листопада 2017 02:21)
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 34
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100