. Прикрашаємо (декоруємо ) торти » Кулінарний форум Дрімфуд
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Прикрашаємо (декоруємо ) торти
Larisa
4 червня 2009 12:08
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дівчата, як ви прикрашаєте торти ? Я переважно кремом прикрашала,а недавано почала пробувати цукрову помадку(мастіку)...Ось шо виходить..


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 12:14
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Ще один -- хатинка для поні wink


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 12:17
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Larisa, як гарно!!! Дуже Гарно!!! Ми недавно обговорювали мастіку. вона чомусь нам не виходить. Сушиться, кришиться і тд. а з чим ти її робиш : з маршелоу, пудри, марцинапа?
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 13:07
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
уляночка На перший торт я брала желатинову мастіку.З нею справді треба працювати дуже швидко ,бо вона сохне і постійно треба її розігрівати в мікрохвильовій..На другий торт я робила мастіку з білка ,глюкози і цукрової пудри (на покриття -біла) .Дах для хатинки і фігурки робила з пасти для фігурок з додаванням мастіхи(камеді астрагала).

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 червня 2009 13:18
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
А це мій останній ,прикрашала вершками збитими з цукром-пудрою (робила мамі на день народження)


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 13:34
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Лариса, ти кондитор???? smile ти такі чуда виробляєш!!!

Цитата: Larisa
Дах для хатинки і фігурки робила з пасти для фігурок з додаванням мастіхи(камеді астрагала).


А що то за паста для фігурок і де можна купити мастіку?

Желатинову я також робила. в мене немає мікрохвильовки , тому вона мені і не підходить request
Перейти на початок сторінки
ir71
4 червня 2009 15:59
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Лариса,у тебе тортики чудові!!!Знаю що над такою красою треба попрацювати.Я ось тут кілька своїх покажу,а якщо когось зацікавить то напишу, як я над ними працюю






Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 червня 2009 16:43
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6323
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14564
Я думала я десь втікну від прикрашання тортиків, а нє, прийдеться вчитись! Я поки робила мастіку з маршмелоу, або липне, або кришиться)))

Одним словом, тортики чудові, викладайте рецепти мастік різних і будемо вчитись всі разом))))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
4 червня 2009 16:50
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1389
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
ЛЮДИ, ЯК ВИ ЦЕ РОБИТЕ ???????????????? Будь -ласка Напишіть рецепт мастіки.... і технологію smile
Перейти на початок сторінки
ir71
4 червня 2009 17:35
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Рецепт мастики з маршмелоу
150г зефірчиків маршмелоу
1ст л води,в якій розвожу на кінчику ножа лимонну кислоту
.Далі по трошки підсипаю пудру і весь час мішаю.Коли ложкою вже важко буде мішати,викладаю на стіл і замішую тісто.Пудри йде десь біля стакана,але це не точно бо кожного разу по іншому(200-250гр)
Коли тісто перестане липнути до рук-мастика готова!далі кладу у холодильник на 30хв,після чого роблю різні вироби.Чим тонше розкатане тісто тим кращі вироби.А при розкатуванні я підсипаю крохмалем.Сушу фігурки 5-7 днів у теплому сонечному місці.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 листопада 2017 07:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 (28 жовтня 2017 01:19)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100